Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Alcatel Ασύρματα Τηλέφωνα

Απρ 03 2017
Τα ασύρματα σταθερά τηλέφωνα παραμένουν κυρίαρχες συσκευές επικοινωνίας στο σπίτι και το γραφείο και η Alcatel σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές.
Alcatel Ασύρματα Τηλέφωνα
Παρά το γεγονός ότι σήμερα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με το σταθερό τηλέφωνο, από κινητά τηλέφωνα και smartphones έως VoIP και video chats, τα σταθερά τηλέφωνα παραμένουν σταθερή αξία. Εκτός ότι χρειάζεστε μια τηλεφωνική γραμμή για το Internet στο σπίτι ή το γραφείο, τα σύγχρονα σταθερά τηλέφωνα προσφέρουν πολλές ευκολίες σε επίπεδο χρήσης, όπως είναι για παράδειγμα το ασύρματο τηλέφωνο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τη βάση του χωρίς να χρειάζεται καλώδιο. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα σταθερά τηλέφωνα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν παρωχημένα τεχνολογικά προϊόντα – σε καμία περίπτωση.Πέρα από την ασύρματη σύνδεση, τα σταθερά τηλέφωνα προσφέρουν και άλλες καινοτομίες, όπως τηλεφωνικό κατάλογο, λίστα εισερχομένων κλήσεων και άλλες λειτουργίες που διευκολύνουν την επικοινωνία.

Το ασύρματο τηλέφωνο σας επιτρέπει να μιλάτε σε όλους τους χώρους του γραφείου και του σπιτιού με άνεση και ευκολία. Σε ένα ασύρματο τηλέφωνο το καλώδιο του ακουστικού αντικαθίσταται από μια ράδιο-σύνδεση μεταξύ του τηλεφώνου και της βάσης του. Η βάση συνδέεται με την τηλεφωνική σας πρίζα καθώς και σε πρίζα ρεύματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορτιστής για την τηλεφωνική σας συσκευή.

Πέρα όμως από την ασύρματη σύνδεση, τα σταθερά τηλέφωνα διαθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως τηλεφωνικό κατάλογο, λίστα εισερχομένων κλήσεων και άλλες λειτουργίες που διευκολύνουν την επικοινωνία. Εάν εξετάζετε την αγορά ενός ασύρματου τηλεφώνου, η Alcatel σας προσφέρει κάποιες από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές σε προσιτή τιμή.

Ασύρματο Τηλέφωνο Alcatel E132


Το ασύρματο τηλέφωνο Alcatel E132 αποτελεί μία από τις πιο προσιτές επιλογές στην αγορά. Σας προσφέρει άμεση και γρήγορη επικοινωνία σε όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου, ενώ διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες όπως είναι η ανοιχτή ακρόαση, η οθόνη υψηλής φωτεινότητας και ο τηλεφωνικός κατάλογος 30 ονομάτων. Επιπλέον, ακόμη και αν λείπετε από το σπίτι ή δεν προλάβατε να απαντήσετε στην κλήση, διαθέτει καταγραφή 10 τελευταίων εισερχόμενων αναπάντητων. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑΑ και ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας.

Ασύρματο Τηλέφωνο Alcatel C250


To Alcatel C250 είναι ένα οικονομικό ασύρματο τηλέφωνο που διαθέτει όλες τις λειτουργίες που μπορεί να χρειαστείτε. Είναι εξοπλισμένο με ευανάγνωστη φωτιζόμενη οθόνη, η οποία παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις κλήσεις σας, την κατάσταση του τηλεφώνου, αλλά και γενικές πληροφορίες, στα Ελληνικά. Διαθέτει τηλεφωνικό κατάλογο 20 εγγραφών στην ενσωματωμένη του μνήμη, στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τους αριθμούς των αγαπημένων σας προσώπων και να έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση μέσω του ακουστικού. Επιπλέον, με την αναγνώριση κλήσεων μπορείτε να βλέπετε ποιος σας καλεί πριν το σηκώσετε ώστε να αποφεύγετε ανεπιθύμητες κλήσεις. Το Alcatel C250 διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και έρχεται σε τρεις χρωματικές επιλογές (κόκκινο, μπλε και μαύρο) για να επιλέξετε αυτή που θα ταιριάξει καλύτερα στον χώρο σας.

Ασύρματο Τηλέφωνο Alcatel D185


Αν θέλετε ένα τηλέφωνο με μικρή βάση που να χωράει οπουδήποτε, το Alcatel D185 είναι η λύση! Με λειτουργία ανοικτής συνομιλίας, τηλεφωνικό κατάλογο 50 εγγραφών και αρχείο καταγραφής των τελευταίων 10 εισερχόμενων κλήσεων δε θα χάσετε ποτέ κλήση. Διαθέτει επίσης μεγάλη οθόνη υψηλής φωτεινότητας, αναγνώριση κλήσης και πλήκτρο επανάκλησης.

Ασύρματο Τηλέφωνο Alcatel XL-280


Το Alcatel XL280 με τον μοντέρνο σχεδιασμό του θα μεταφέρει την επικοινωνία σε όποιο χώρο του σπιτιού ή του γραφείου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτει απίστευτη ποιότητα ήχου, ισοσταθμιστή (voice equalizer) ώστε να ρυθμίσετε τον ήχο όπως σας ικανοποιεί, καθώς και υψηλής ποιότητας λειτουργία ανοιχτής συνομιλίας ώστε να μοιράζεστε τις συνομιλίες σας. Μέσα στις έξυπνες λειτουργίες του συγκαταλέγονται επίσης το εργονομικό του σχήμα, τα μεγάλα πλήκτρα και η μεγάλη οθόνη με ευδιάκριτους χαρακτήρες και μπλε οπίσθιο φωτισμό. Τέλος, ο τηλεφωνικός κατάλογος 50 ονομάτων και αριθμών επιτρέπει να καλείτε εύκολα τους φίλους και την οικογένειά σας, ενώ η λειτουργία VIP επιτρέπει με βάση τον αριθμό που σας καλεί να επιλέξετε διαφορετικό ήχο κουδουνισμού. Αναμφίβολα λοιπόν, το Alcatel XL280 έρχεται για να σας καλύψει κάθε ανάγκη επικοινωνίας που μπορεί να έχετε στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας.

Ασύρματο Τηλέφωνο Alcatel Origin


Με κομψό, ρετρό σχεδιασμό, το ασύρματο τηλέφωνο Alcatel Origin είναι μια συσκευή που συνδυάζει τη γοητεία του κλασικού με την άνεση του μοντέρνου! Φυσικά, η ρετρό εμφάνιση και το γυαλιστερό φινίρισμα δεν είναι τα μόνο του χαρίσματα. Το Alcatel Origin διαθέτει οθόνη με οπίσθιο φωτισμό, εύκολο στην ανάγνωση πλήκτρα που επιτρέπουν την εύκολη χρήση και σαφή ανάγνωση των μενού, καθώς και τηλεφωνικό κατάλογο με 50 εγγραφές. Επιπρόσθετα, η ενδεικτική λυχνία που είναι ενσωματωμένη στο ακουστικό είναι ένδειξη για τις εισερχόμενες κλήσεις. Σε ό,τι αφορά τον σημαντικό παράγοντα της εμβέλειας, το Alcatel Origin φτάνει τα 50 μέτρα από τη βάση του σε κλειστό χώρο και τα 300 μέτρα σε ανοικτό, ώστε να μην συναντήσετε ποτέ πρόβλημα. Το Alcatel Origin αποτελεί ένα ασύρματο τηλέφωνο με άψογο στιλ και λειτουργικότητα, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό σας σύντροφο επικοινωνίας!

Μπορείτε να επιλέξετε το ασύρματο τηλέφωνο που σας ταιριάζει με ένα κλικ εδώ.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα