Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Mass Effect: Andromeda

Απρ 26 2017
Το σύμπαν του Mass Effect που λατρέψατε επιστρέφει δυναμικά! Με νέους ήρωες, νέο γαλαξία και νέα μυστήρια για να ανακαλύψετε. Καλώς ορίσατε στο Mass Effect: Andromeda.
Mass Effect: Andromeda
Το Mass Effect: Andromeda είναι ένα νέο action role-playing game που αναπτύχθηκε από την BioWare για PlayStation 4, Xbox One και PCs. Ο τίτλος αποτελεί την τέταρτη προσθήκη στη σειρά Mass Effect, ωστόσο δεν αποτελεί άμεση συνέχεια της αρχικής τριλογίας, ενώ είναι το πρώτο Mass Effect game για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς που αναπτύχθηκε με Frostbite engine που ζωντανεύει την δράση, τα γραφικά και τον κόσμο του νέου παιχνιδιού όπως ποτέ πριν.

Τα συνταρακτικά γεγονότα που άλλαξαν τη μορφή του γαλαξία στο Mass Effect είναι χαμένα πια στην αρχαία Ιστορία. Οι Reapers πέρασαν και έφυγαν. Ο ηρωισμός του Commander Shepard που έσωσε τον γαλαξία ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Το Andromeda τοποθετείται σε ένα νέο γαλαξία και χρονική περίοδο και έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο καστ, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να σας λύσει τις όποιες απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην αρχική τριλογία. Αλλά αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αφού το Andromeda δίνει νέα πνοή στο franchise.Μπορεί το Mass Effect Andromeda να χρησιμοποιεί νέα game engine, ωστόσο διατηρεί τα καλύτερα στοιχεία που γνωρίσαμε στα προηγούμενα games της σειράς.

Το Mass Effect Andromeda έρχεται με νέα χαρακτηριστικά που το καθιστούν πιο δυναμικό σε σχέση με τα games της αρχικής τριλογίας, δίνοντας έμφαση στην εξερεύνηση. Πολλά από τα παραδοσιακά στοιχεία του gameplay υπάρχουν και στο νέο παιχνίδι της σειράς, ενώ άλλα έχουν τροποποιηθεί, όπως το σύστημα μάχης, το οποίο περιλαμβάνει λιγότερο «κάλυψη» και περισσότερο «κίνηση».

Το παιχνίδι ξεκινάει εντός του γαλαξία μας κατά τη διάρκεια του 22ου αιώνα, όπου η ανθρωπότητα σχεδιάζει να εποικήσει νέους κόσμους στο γαλαξία της Ανδρομέδας ως μέρος ενός προγράμματος που ονομάζεται «Πρωτοβουλία Ανδρομέδα». Αναλαμβάνετε το ρόλο είτε του Scott Ryder ή της Sara Ryder. Πρόκειται για δύο άπειρους νεοσυλλέκτους Pathfinders που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και που ξυπνούν στο σύστημα της Ανδρομέδας μετά από ένα ταξίδι 600 ετών. Αφού προσαρμόσετε την εμφάνιση και επιλέξετε το πρώτο όνομα του πρωταγωνιστή σας, μπορείτε να βυθιστείτε στον κόσμο του νέου γαλαξία.Το Mass Effect: Andromeda σας μεταφέρει στον γαλαξία της Ανδρομέδας, πολύ πιο πέρα από το δικό μας γαλαξία. Εκεί, θα οδηγήσετε τον αγώνα της ανθρωπότητας για ένα νέο σπίτι σε εχθρικό έδαφος όπου οι εξωγήινοι… είμαστε εμείς!

Επιλέξτε προορισμούς από το εσωτερικό του νέου διαστημόπλοιου σας που ονομάζεται Tempest. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, από την γέφυρα του σκάφους είστε σε θέση να βλέπετε τους πλανήτες χρησιμοποιώντας τον χάρτη του γαλαξία και να επιλέξετε το σημείο πλοήγησης που επιθυμείτε. Στο χάρτη, θα βρείτε πάνω από 12 πλανήτες που συνδέουν τους παίκτες σε διάφορες αποστολές που πρέπει να ολοκληρωθούν, όπως να καταλείψετε κρησφύγετα ή εχθρικές βάσεις, να αναζητήσετε αντικείμενα με χρήσιμα δεδομένα, ή να ολοκληρώσετε loyalty missions για τους συμμάχους του Ryder.

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια αποστολή, κερδίζετε "Andromeda Viability Points", τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε ορισμένες αναβαθμίσεις, αυξάνοντας το επίπεδο βιωσιμότητας των πλανητών – κάτι που σας επιτρέπει να χτίσετε νέα φυλάκια. Όσο αποκτάτε εμπειρία, θα ξεκλειδώνετε νέα καταπληκτικά όπλα, δυνάμεις και τεχνολογία. Με πολύ πιο ευέλικτη εξέλιξη δεξιοτήτων και όπλων, μπορείτε να αναπαράγετε το στυλ του παιχνιδιού ώστε να φτιάξετε ένα χαρακτήρα ασταμάτητο απέναντι σε νέους, ισχυρούς εξωγήινους εχθρούς. Κάθε πλανήτης έχει και από ένα boss fight που για να μπορέσετε το αντιμετωπίσετε και να επιβιώσετε, θα πρέπει να έχετε αναβαθμιστεί επαρκώς.Θα συναντήσετε νέους συμμάχους, θα αντιμετωπίσετε νέες απειλές, θα ξεπεράσετε νέες διαδικτυακές προκλήσεις και θα ανακαλύψετε νέους κόσμους.

Όπως και στην πρώτη τριλογία, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους χαρακτήρες στο Mass Effect: Andromeda χρησιμοποιώντας ένα ακτινωτό μενού εντολών όπου οι επιλογές διαλόγου του παίκτη εξαρτώνται από την κατεύθυνση των τροχών. Γύρω από τον τροχό βρίσκονται τέσσερα είδη απαντήσεων που διαμορφώνουν κάθε συνομιλία. Σε γενικές γραμμές, οι συνομιλίες βασίζονται στο αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια ορισμένων συνομιλιών, θα σας εμφανιστεί ένα "Impulse Action" που σας προσφέρει μια επιπλέον επιλογή για το τι είναι διαθέσιμο στις επιλογές διαλόγου. Για παράδειγμα, μπορεί να σας εμφανιστεί στιγμιαία στην οθόνη σας μια – επιλέξιμη - προτροπή για να πυροβολήσετε. Συνομιλώντας με άλλους χαρακτήρες στο κατάστρωμα Tempest, ο πρωταγωνιστής μπορεί να αναπτύξει φιλίες, και αν το επιθυμείτε, με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να αναπτύξετε… ρομαντικές σχέσεις με συγκεκριμένους χαρακτήρες. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει το σύστημα Paragon/Renegade morality, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις θα σας ζητηθεί να λάβετε ηθικές αποφάσεις που μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρη κατεύθυνση προς το καλό/κακό (και οι οποίες επηρεάζουν τον μετρητή του Paragon/Renegade morality).Πολεμήστε με την ομάδα σας ενάντια σε τρομακτικούς εχθρούς και πλάσματα. Νέες προσθήκες όπως το περιβάλλον που καταστρέφετε, τα ενισχυμένα άλματα, τα νέα όπλα και τα Biotics κάνουν κάθε μάχη πιο συναρπαστική από ποτέ.

Το παιχνίδι είναι τεράστιο, και μέχρι να ολοκληρώσετε την βασική σας αποστολή, θα πολεμήσετε με την ομάδα σας τρομακτικούς εχθρούς και πλάσματα, ενώ οι νέες προσθήκες όπως το περιβάλλον που καταστρέφετε, τα ενισχυμένα άλματα, τα νέα όπλα και τα Biotics κάνουν κάθε μάχη πιο συναρπαστική από ποτέ. Το σύστημα μάχης στο Mass Effect: Andromeda λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο, και σε αντίθεση με τα προηγούμενα games της σειράς, δεν υπάρχει η δυνατότητα να «παγώσετε» τη δράση για να σκοπεύσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες σας από το σχετικό μενού.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, έχετε άμεσο έλεγχο του πρωταγωνιστή από over-the-shoulder προοπτική, ενώ μπορείτε να κινηθείτε στο πεδίο μάχης με διάφορους τρόπους, όπως side-to-side dash ή με εναέρια άλματα χρησιμοποιώντας ένα jetpack. Όταν πλησιάζετε ένα αντικείμενο, ο χαρακτήρας σας καλύπτεται αυτόματα, παρέχοντας σας προστασία από τα πυρά των εχθρών. Το παιχνίδι σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε να κινήστε κατά τη διάρκεια της μάχης μέσα σε μεγάλους, ανοιχτούς χώρους και με εχθρούς να επιτίθενται από κάθε πιθανή γωνία, ωστόσο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε επιθετικές και αμυντικές στρατηγικές.

Πέρα από την βασική αποστολή, το Mass Effect: Andromeda προσφέρει νέα εμπειρία multiplayer, το APEX Forces, όπου θα αντιμετωπίσετε νέες διαδικτυακές προκλήσεις. Το παιχνίδι σας τοποθετεί σε μια 4-player co-op εμπειρία: Συνεργαστείτε με έως 3 φίλους σας για να αντιμετωπίσετε την απειλή του εχθρού και να προστατεύσετε τα συμφέροντα του προγράμματος Ανδρομέδα. Δοκιμάστε τις ικανότητες σας στο νέο σύστημα αποστολής. Ολοκληρώστε challenges και objectives καθώς προχωράτε σε βασικές θέσεις για την ανάκτηση κρίσιμων πληροφοριών, και την εξόντωση σημαντικών εχθρών. Μοιραστείτε με τους φίλους σας εμπειρία και πόρους για να προσαρμόσετε και να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό ή την εμφάνιση του χαρακτήρα σας μέσα από μια πληθώρα επιλογών. Είτε βρίσκεστε στη βάση σας ή εν κινήσει, μπορείτε να μεταβείτε σε νέες Strike Teams, ένα νέο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να συνεχίζετε να κερδίζετε ανταμοιβές για την βασική αποστολή σας ή το multiplayer inventory σας.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα