Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Πως να κατεβάσετε YouTube βίντεο χωρίς τη χρήση επεκτάσεων και εφαρμογών

Απρ 18 2017
Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε YouTube videos γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις ή εφαρμογές.
Πως να κατεβάσετε YouTube βίντεο χωρίς τη χρήση επεκτάσεων και εφαρμογών
Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές εφαρμογές και επεκτάσεις για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube, ωστόσο, αν σας ενοχλούν οι αδιάκοπες διαφημίσεις, και ανησυχείτε μήπως έρθετε αντιμέτωποι με κακόβουλο λογισμικό, ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube χωρίς τη βοήθεια τρίτων.

Αυτά που θα χρειαστείτε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης με «Εργαλεία προγραμματισμού», όπως το Microsoft Edge, το Chrome ή το Firefox και, φυσικά, σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς πρόσβασης σε σελίδες όπως το YouTube. Στον παρακάτω οδηγό χρησιμοποιούμε Firefox, ωστόσο η διαδικασία είναι ίδια και με τα άλλα δύο προγράμματα περιήγησης (Edge και Chrome). Ας δούμε λοιπόν βήμα-βήμα τη διαδικασία:

Βήμα 1


Ανοίξτε τα Εργαλεία προγραμματιστών στο πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στο εργαλείο «Network» ή, αν χρησιμοποιείτε Firefox, πατήστε Ctrl + Shift + Q.

Βήμα 2


Κάντε κλικ στην καρτέλα Πολυμέσα, έτσι ώστε να εμφανιστούν μόνο τα HTTP requests των αρχείων πολυμέσων, όπως αρχεία ήχου και βίντεο.

Βήμα 3


Περιηγηθείτε στο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από το YouTube και στη συνέχεια, το εργαλείο Network θα σας εμφανίσει μια λίστα με HTTP requests με τα αρχεία ήχου και βίντεο. Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από κάθε HTTP request στη στήλη Τύπος και βρείτε το αρχείο πολυμέσων που σας ενδιαφέρει. Αν θέλετε μόνο ήχο, αναζητήστε για “audio/mp4”. Αν θέλετε βίντεο, αναζητήστε για “video/mp4”.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης που δεν διαχωρίζει τα HTTP requests (όπως το ΙΕ) ή δεν απαριθμεί τα requests σε αρχεία ήχου και βίντεο στο YouTube στο εργαλείο Network (όπως το Chrome), πραγματοποιήστε αναζήτηση μόνο του όρου «audio» ή «video» στο πλαίσιο αναζήτησης του εν λόγω εργαλείου.

Βήμα 4


Μόλις βρείτε το επιθυμητό τύπο πολυμέσου (το οποίο θα περιλαμβάνει το domain «googlevideo.com»), κάντε δεξί κλικ σε αυτό και πατήστε Αντιγραφή URL. Επικολλήστε το URL στη γραμμή διευθύνσεων, μαρκάρετε και αφαιρέστε την παράμετρο range, όπως φαίνεται στην εικόνα, και έπειτα πατήστε Enter.

Βήμα 5


Το αρχείο (ήχος ή βίντεο) θα ανοίξει και στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε «Αποθήκευση ως» για να αποθηκεύσετε το αρχείο.

Βήμα 6


Το Movie Maker : Free Video Editor για Windows 10 διαθέτει σχεδόν τις ίδιες λειτουργίες και δυνατότητες με την εφαρμογή Windows Movie Maker που γνωρίσαμε σε προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού.

Εάν θέλετε να έχετε και το βίντεο και τον ήχο, κατεβάστε τα ξεχωριστά με τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω και «συγχωνεύστε» τα χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας πολυμέσων που έχετε στον υπολογιστή σας. Είναι πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία, ακόμη και με προγράμματα όπως το Movie Maker, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Bonus Hack για το Firefox Εάν σας εμφανίζονται αρχεία ήχου WEBM αντί για MP4 από το YouTube (τα WEBM μπορούν να αναπαραχθούν μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης), απενεργοποιήσετε την υποστήριξη WEBM του browser σας για να μπορείτε να κατεβάζετε τα αρχεία ήχου σε μορφή MPEG4. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε [about:config] στη γραμμή διευθύνσεων, πατήστε Enter, κάντε κλικ στο οποιοδήποτε προειδοποιητικό μήνυμα για να συνεχίσετε, και στο πλαίσιο αναζήτησης πληκτρολογήστε “webm”. Βρείτε και κάντε διπλό κλικ στο [media.mediasource.webm.audio.enabled]. Η τιμή του θα αλλάξει σε “false” και είστε έτοιμοι.

Αυτό ήταν. Πειραματιστείτε ελεύθερα!Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα