Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 apps παρακολούθησης του σπιτιού για Android

Αυγ 10 2015
Παρακολουθήστε τι συμβαίνει σπίτι σας, από όπου κι αν είστε, χρησιμοποιώντας ως κάμερα από ένα παλιό smartphone έως ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης.
5 apps παρακολούθησης του σπιτιού για Android
Αν και τα συστήματα παρακολούθησης δεν αποτρέπουν τους επαγγελματίες διαρρήκτες, η χρησιμότητά τους είναι μεγάλη καθώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας όταν λείπετε. Μπορείτε να δείτε αν προσπαθήσει κάποιος να παραβιάσει το χώρο, αν η baby sitter ακολουθεί κατάλληλες μεθόδους φύλαξης του παιδιού, αν το κατοικίδιο συμπεριφέρεται «κόσμια», κ.ά.

Για να γίνει η παρακολούθηση ενός χώρου απαιτείται μια κάμερα που θα τον «βλέπει», καθώς και μια εφαρμογή στην απομακρυσμένη συσκευή σας από την οποία θα βλέπετε όσα συμβαίνουν. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σύστημα καμερών παρακολούθησης. Αν και κάποιες από τις εφαρμογές μπορούν να συνεργαστούν με ένα τέτοιο σύστημα, υπάρχουν και αυτές που μπορούν να λάβουν εικόνα από μία απλή κάμερα IP ή ακόμα και από την κάμερα ενός παλιού smartphone. Στις εφαρμογές που εξετάζουμε έχουμε συμπεριλάβει λύσεις για κάθε υποδομή.

Home Security IP Cam – Alfred


Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει αυτή η εφαρμογή. Είτε έχετε κάποιες κάμερες IP στο σπίτι, είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα ενός παλιού smartphone, η εφαρμογή αυτή θα συνεργαστεί μαζί τους και θα σας προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων μέσα από ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις. Η χρήση της κάμερας ενός παλιού smartphone μπορεί να γίνει απλά εγκαθιστώντας την εφαρμογή σε αυτό και ορίζοντάς το ως Camera, ενώ από την πλευρά του χρήστη το ορίζετε ως Viewer. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλαπλές κάμερες, ενώ διαθέτει δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης, η οποία όταν ενεργοποιηθεί σας στέλνει εικόνα του χώρου και με ένα άγγιγμα βλέπετε ζωντανά τι συμβαίνει. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία P2P, η εφαρμογή σας επιτρέπει την άμεση παρακολούθηση με τη όσο το δυνατό μικρότερη καθυστέρηση, ενώ η ποιότητα του βίντεο ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσής σας. Επίσης, επιτρέπει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ Viewer και Camera, οπότε αν τη χρησιμοποιείτε για παρακολούθηση μωρού, μπορείτε να του μιλήσετε, την εναλλαγή μεταξύ οπίσθιας και εμπρόσθιας κάμερας του smartphone-camera και την ενεργοποίηση του LED flash.

i-Security


Πρόκειται για μια πανίσχυρη εφαρμογή που συνεργάζεται με αρκετά ολοκληρωμένα συστήματα παρακολούθησης χώρου (DVR) μέσω πολλαπλών καμερών που υπάρχουν στην αγορά και οι δυνατότητές της εξαρτώνται εν μέρει από το κάθε σύστημα. Για παράδειγμα, ανάλογα με το σύστημα, η εφαρμογή υποστηρίζει φυσικό ή ψηφιακό έλεγχο PTZ (περιστροφής της κάμερας). Υποστηρίζει έως 64 κανάλια ζωντανής παρακολούθησης και λήψη εικόνων, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε συσκευές με παλιά έκδοση του Android (προς τα πίσω έως την έκδοση 2.3).

Home Security IPCamera


Με ένα όμορφο και απλό στη χρήση περιβάλλον, η εφαρμογή αυτή προσθέτει το χρήσιμο χαρακτηριστικό της καταγραφής τοποθεσίας μέσω GPS μεταξύ των άλλων τυπικών χαρακτηριστικών των εφαρμογών του είδους, όπως η ανίχνευση κίνησης και η ζωντανή παρακολούθηση. Μάλιστα, η εφαρμογή μπορεί να υποστηρίξει τις τρεις προαναφερόμενες λειτουργίες ταυτόχρονα, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο. Η εφαρμογή διατίθεται, εκτός για φορητές συσκευές Android, για Window PCs και αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί ένα δίκτυο από συσκευές παρακολούθησης με δυνατότητες καταγραφής βίντεο και τοποθεσίας. Επίσης, η εφαρμογή υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία, λειτουργία στο background και συνεργασία με λογαριασμό στο Gmail.

Free Wi-Fi Camera (Web of Cam)


Η εφαρμογή είναι δημιούργημα της ίδιας εταιρείας που ανέπτυξε την Alfred, αλλά έχει διαφορετικό προσανατολισμό. Διαθέτει λιγότερα χαρακτηριστικά, εγκαθίσταται σε φορητές συσκευές ως Camera (για χρήση ενός παλιότερου smartphone) ή Viewer και είναι διαθέσιμη, εκτός από συσκευές Android, για συσκευές iOS και Symbian (σε Symbian μόνο σε ρόλο Camera). Από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί σε συσκευές-cameras, μπορείτε να δείτε τις κάμερες από φορητές συσκευές-viewers, καθώς και από το PC εισάγοντας τη διεύθυνση που εμφανίζεται στη συσκευή-camera. Υποστηρίζει και αυτή αμφίδρομη επικοινωνία, εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα συσκευών, καθώς και ενεργοποίηση του LED flash.

Smart Home Family Protection


Στην εφαρμογή αυτή κάνετε login με το λογαριασμό του Google ως camera ή viewer, ανάλογα με ποιο ρόλο θέλετε να δώσετε στη συσκευή. Όπως και στις άλλες εφαρμογές, στο ρόλο της camera μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε παλιότερο smartphone. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο χώρο, να ειδοποιηθείτε αν ανιχνευθεί κίνηση, να δείτε καταγραφές βίντεο από οποιαδήποτε συσκευή-camera ή DVR (αν διαθέτετε), ενώ υποστηρίζεται και αμφίδρομη επικοινωνία. Ένα από τα ατού της εφαρμογής είναι η λήψη εικόνων (σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης) και η αποθήκευσή τους στο Dropbox ώστε να μπορείτε τις δείτε από οπουδήποτε.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα