Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Asus Transformer Pad TF103C Wi-Fi/ Wi-Fi+3G

Αυγ 03 2015
Καλά χαρακτηριστικά, μεγάλη οθόνη και εξαιρετικό interface είναι μόνο κάποια από τα ατού του Asus Transformer Pad TF103C.
Asus Transformer Pad TF103C Wi-Fi/ Wi-Fi+3G
Αν και τα tablets με οθόνη 7-8’’ είναι ιδιαίτερα εύκολα στη μεταφορά τους, τα tablets των 10’’ είναι σαφώς πιο άνετα στη χρήση και μπορούν σε μεγάλο βαθμό να αντικαταστήσουν το laptop όταν δεχτούν πληκτρολόγιο και ποντίκι. Ειδικά στις περιπτώσεις των tablets με καλή ανάλυση, όπως το Transformer Pad TF103C της Asus, η διασκέδαση, το παιχνίδι και η εργασία γίνονται πολύ πιο ευχάριστα, άνετα και αποδοτικά.H οθόνη IPS των 10,1’’, ανάλυσης 1280x800, κάνει την παρακολούθηση βίντεο απολαυστική, ακόμα και για περισσότερους του ενός θεατές, καθώς τα χρώματα εμφανίζονται σωστά από οποιαδήποτε γωνία θέασης.

Το Asus Transformer Pad TF103C θα το βρείτε στο You.gr σε δύο εκδόσεις: μία μόνο με Wi-Fi και μία με Wi-Fi και 3G. Αυτή είναι και η μόνη διαφορά των δύο εκδόσεων που τις χωρίζει μία χρηματική απόσταση των €23. Το tablet απευθύνεται σε όσους χρειάζονται τη μεγάλη οθόνη ή αναζητούν κάτι μεταξύ laptop και tablet, αλλά δε θέλουν να δαπανήσουν κάποιο μεγάλο ποσό. Πάντως, παρά το χαμηλό κόστος, η Asus δεν έχει κάνει σημαντικές παραχωρήσεις και το αποτέλεσμα είναι μία συσκευή που τρέχει άψογα οποιαδήποτε εφαρμογή.

Βασικός υπεύθυνος για αυτή την ομαλή λειτουργία του tablet είναι ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Atom Z3745 της Intel στα 1,33-1,86GHz. Μέλος της πλατφόρμας Bay Trail-T, ο επεξεργαστής της Intel αποτελεί μια πολύ καλή βάση για μία αξιόπιστη συσκευή, με επιδόσεις που ξεφεύγουν (προς το καλύτερο) από αυτές των entry-level tablets. Επίσης, λόγω της ιδιαίτερα αποδοτικής κατανάλωσης ενέργειας, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής συναντάται συχνά σε Windows και Android tablets. Στο tablet της Asus, ο συνδυασμός του με τη μνήμη RAM 1GB έχει ως αποτέλεσμα μια συσκευή με απρόσκοπτη λειτουργία που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.Με αυτή τη διαγώνιο και ανάλυση οθόνης, προσαρτώντας το προαιρετικό πληκτρολόγιο η εργασία γίνεται πολύ πιο αποδοτική από αυτή σε ένα netbook και πλησιάζει αρκετά αυτής ενός laptop.

Μεγάλη συμμετοχή σε αυτή την ευχάριστη εμπειρία χρήσης έχει η οθόνη IPS των 10,1’’, ανάλυσης 1280x800. Η παρακολούθηση βίντεο είναι απολαυστική, ακόμα και για περισσότερους του ενός θεατές, καθώς τα χρώματα εμφανίζονται σωστά από οποιαδήποτε γωνία θέασης και η επεξεργαστική ισχύς της συσκευής επιτρέπει τις μεγάλες αναλύσεις. Με αυτή τη διαγώνιο και ανάλυση οθόνης, προσαρτώντας το προαιρετικό πληκτρολόγιο η εργασία γίνεται πολύ πιο αποδοτική από αυτή σε ένα netbook και πλησιάζει αρκετά αυτής ενός laptop.

To Asus Transformer Pad TF103C διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 16GB που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες micro SD των 64GB. Πέρα από τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα που εξαρτάται από την έκδοση, το tablet διαθέτει GPS, Bluetooth 4.0, μία θύρα micro USB και μία USB Host, ενώ από αισθητήρες υπάρχουν επιταχυνσιόμετρο και πυξίδα. Φυσικά, από τη συσκευή δε λείπουν οι κάμερες, αλλά ως entry-level tablet οι αναλύσεις τους βρίσκονται στα τυπικά επίπεδα της κατηγορίας, 2MP για την πίσω κάμερα λήψης και 0,3MP για την εμπρόσθια κάμερα επικοινωνίας. Αξίζει να αναφέρουμε πως το tablet της Asus υποστηρίζει Miracast, την τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης βίντεο στην τηλεόραση με ποιότητα που φτάνει την ανάλυση 1080p για την εικόνα και φορμά 5.1 Surround για τον ήχο.Tο tablet της Asus υποστηρίζει Miracast, την τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης βίντεο στην τηλεόραση με ποιότητα που φτάνει την ανάλυση 1080p για την εικόνα και φορμά 5.1 Surround για τον ήχο.

Οι διαστάσεις και το βάρος του tablet είναι αναμενόμενα για την κατηγορία των entry-level συσκευών με οθόνη 10,1’’. Μπορεί το πάχος των 9,9 χιλιοστών και το βάρος των 550 γραμμαρίων να απέχουν από τις αντίστοιχες τιμές ενός tablet 7-8’’ , αλλά δε θα σας απασχολήσουν στη μεταφορά της συσκευής. Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η μπαταρία που δίνει στο Transformer Pad TF103C 8 ώρες αυτονομίας σε αναπαραγωγή βίντεο (ονομαστική αυτονομία 9,5 ώρες), τιμή που επίσης δύσκολα θα βρείτε σε μοντέλα της κατηγορίας τιμής του.

Το Asus Transformer Pad TF103C συνοδεύεται από το Android στην έκδοση 4.4, ωστόσο αυτό που θα δείτε στην πρώτη επαφή με τη συσκευή απέχει αρκετά από το λειτουργικό της Google αφού η Asus έχει ενσωματώσει το δικό της εξαιρετικό περιβάλλον χρήσης ZenUI και έχει προσθέσει πολλές και χρήσιμες εφαρμογές. Αρχικά, το ZenUI με την επίπεδη σχεδίαση δίνει μια πιο μοντέρνα αίσθηση στο tablet και προσφέρει πολλές δυνατότητες για το φέρετε στα μέτρα σας. Στόχος του ZenUI, σύμφωνα με την Asus, είναι να βάλει το χρήστη στο κέντρο όλων φέρνοντας στο προσκήνιο τις σημαντικές ενημερώσεις ώστε να τον απασχολεί λιγότερο.Η Asus έχει ενσωματώσει το δικό της εξαιρετικό περιβάλλον χρήσης ZenUI και έχει προσθέσει πολλές και χρήσιμες εφαρμογές.

Οι εφαρμογές της Asus που θα βρείτε στη συσκευή ποικίλουν. Μπορείτε να κάνετε ένα σωρό ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το Splendid για εύκολη ρύθμιση των χρωμάτων, το AudioWizard για τη βελτίωση του ήχου ανάλογα με το περιεχόμενο που αναπαράγεται και το Power Saver για να αυξήσετε περαιτέρω την καλή αυτονομία. Εκτός από τις ρυθμίσεις, οι εφαρμογές Party Link Share Link σας επιτρέπουν να μοιράζεστε το περιεχόμενο με άλλες συσκευές και μάλιστα όχι μόνο με μία ταυτόχρονα, ενώ μέσω της Omlet Chat μπορείτε να κάνετε chat με έναν πιο ευχάριστο τρόπο.

Αν αναζητάτε ένα tablet με οθόνη 10,1’’, ο συνδυασμός hardware και software στο Asus Transformer Pad TF103C δημιουργεί ένα αξιόλογο σύνολο που πρέπει να εξετάσετε οπωσδήποτε.


Δείτε το βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα