Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Lenovo Tab 2 A7-30 Arvin & Lenovo Tab A7-10 Adam

Αυγ 31 2015
Μερικές φορές δεν χρειάζονται θαύματα, αλλά πράγματα απλά, αξιόπιστα και έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε ποικιλία αναγκών. Αυτή είναι η φιλοσοφία της σειράς Tab A της Lenovo.
Lenovo Tab 2 A7-30 Arvin & Lenovo Tab A7-10 Adam
Η Lenovo έχει δύο προσιτές προτάσεις για τις ανάγκες που μπορεί να έχει ο καθένας τις οποίες ονομάζει Adam και Arvin. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τα μοντέλα Lenovo Tab A7-30 και Lenovo Tab A7-10 αντίστοιχα. Έχουν πάρα πολλά κοινά, ιδίως σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και μερικές βασικές διαφορές. Θα ξεκινήσουμε όμως με τα πρώτα.

Οι διαστάσεις των δύο μοντέλων είναι η μικρότερες που συναντάμε σε tablets αφού διαθέτουν οθόνη 7 ιντσών. Με ανάλυση 1024x600, η εικόνα είναι ευκρινής και ιδιαίτερα ευχάριστη σε βίντεο. Το τελευταίο ενισχύεται από το panel IPS, κάτι που σημαίνει επίσης ότι τα χρώματα παραμένουν αναλλοίωτα από οποιεσδήποτε γωνίες θέασης. Γενικά, οι οθόνες των δύο tablets υπόσχονται καθαρότητα και, πιο σημαντικό, απόκριση, κρίσιμος παράγοντας για τους απανταχού road warriors.Με διαγώνιο 7 ιντσών και ανάλυση 1024x600, η εικόνα είναι ευκρινής και ιδιαίτερα ευχάριστη σε βίντεο.

Προχωρώντας στο εσωτερικό βρίσκουμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή MTK 8127 με ταχύτητα στο 1,3GHz που συνοδεύεται από 1GB RAM. Και στα δύο μοντέλα, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι πανομοιότυπη: 3450 mAh. Η ίδια γραμμή ακολουθείται σε γενικές γραμμές και στην ασύρματη δικτύωση με υποστήριξη Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n και ο κύκλος κλείνει με δόνηση, επιταχυνσιόμετρο, δορυφορικό GPS και ένα ηχείο με υποστήριξη Dolby Audio για καθαρότερο ήχο ανάλογα με τη χρήση και την περίσταση.

Όπως είναι σχεδόν κανόνας σε Android tablets, ειδικά σε αυτήν την κατηγορία, υπάρχει και θύρα για κάρτες microSD. Τόσο το Αdam όσο και το Arvin είναι έτοιμο να διαβάσει κάρτες με χωρητικότητα έως και 32GB. Εξυπακούεται ότι υπάρχει έξοδο ήχου για ακουστικά, όπως βέβαια και θύρα micro USB. Κάπως πρέπει να γίνει και η φόρτιση άλλωστε, ώστε να αντέξει η μπαταρία έως και 8 ώρες χρήσης. Αυτή είναι η κοινή βάση και για τα δύο μοντέλα.Η εσωτερική μνήμη του Adam είναι 8GB, ενώ του Arvin ανεβαίνει στα 16GB.

Αν όλα είναι τόσο ίδια, ακόμη και το «εξωτερικό», τότε σε τι διαφέρουν τα δύο tablets; Τι θα τραβήξει το χρήστη προς την πλευρά του ενός ή του άλλου; Η πρώτη διαφορά είναι η αρχικά διαθέσιμη χωρητικότητα. Στο Αdam είναι 8GB, ενώ στο Arvin βρίσκουμε 16GB. Αν αυτή είναι μια διαφορά που δεν σας φαίνεται σημαντική, τότε η διαφορά στις κάμερες ίσως είναι. Στο Adam υπάρχει μία μόνο εμπρόσθια κάμερα με ανάλυση 0,3MP. Στο Arvin γίνεται ένα βήμα παραπάνω με την προσθήκη οπίσθιας κάμερας στα 2MP. Αν λοιπόν το ένα μοντέλο προσφέρεται απλά για video calls, το δεύτερο σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο.

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση όμως συναντάται στο μοντέλο Arvin, αφού υποστηρίζει ασύρματη επικοινωνία και με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, με ταχύτητες 3G, αρκεί να έχετε κάρτα SIM με πρόγραμμα για data. Αυτό καθιστά το Arvin μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή για εκείνους που βρίσκονται μονίμως εν κινήσει και θέλουν να έχουν πρόσβαση στο internet ανά πάσα ώρα και στιγμή.


To Arvin διαθέτει, εκτός από μία εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 0,3MP, μία οπίσθια των 2MP.

Και οι δύο προτάσεις της Lenovo στην οικονομική κατηγορία προσφέρουν όλα τα απαραίτητα σε χαμηλό κόστος και καλή ισορροπία. Με τα περισσότερα στοιχεία να είναι ίδια και τη διαφορά στη χωρητικότητα μεταξύ των δύο μοντέλων να είναι μάλλον επουσιώδης από τη στιγμή που υπάρχει πάντα περιθώριο επέκτασης με κάρτα microSD, όλα κρίνονται τελικά στην ανάγκη για την πρόσβαση στο Internet, ακόμη και όταν δεν υφίσταται κάποιο WiFi hotspot ως επιλογή. Δεδομένου δε ότι τα περισσότερα tablets με τέτοια υποστήριξη δεν φημίζονται για τη φιλική τους τιμή, είναι σημαντικό το ότι η Lenovo προσφέρει διέξοδο. Όλοι οι υπόλοιποι, εκείνοι που χρησιμοποιούν το tablet τους ως πιο φιλικό οικιακό υπολογιστή, έχουν πάντα τη λύση του μοντέλου Adam.


Δείτε το βίντεο:Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα