Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Manta SWT101 smartwatch

Αυγ 06 2015
Με τις τιμές των smartwatches να είναι ακριβές, η κατηγορία των smart bracelet ή smartbands αποτελεί μια αξιόλογη εναλλακτική λύση που κερδίζει διαρκώς έδαφος.
Manta SWT101 smartwatch
Αν και τα smartwatches, όπως τα γνωρίσαμε από τους μεγάλους κατασκευαστές, διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, εντούτοις οι τιμές τους κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα καθιστώντας τα ένα αξεσουάρ πολυτελείας. Όμως εδώ και καιρό έχει εμφανιστεί στην αγορά μια νέα κατηγορία, με τον κάθε κατασκευαστή να της δίνει τη δική του ονομασία. Πάντως, είτε την ονομάζουν smart bracelet, είτε smartband, είτε όπως αλλιώς τη δείτε, ουσιαστικά πρόκειται για συσκευές που διαθέτουν ένα μέρος των λειτουργιών των smartwatches, συνεργάζονται συνήθως με συσκευές Android και iOS, ενώ η τιμή τους είναι σημαντικά μικρότερη από αυτή των smartwatches.To Manta SWT101 είναι ένα smartband, το οποίο συνεργάζεται τόσο με Android smartphones που διαθέτουν την έκδοση 4.3 του λειτουργικού ή μεταγενέστερη, όσο και με iPhone που διαθέτουν iOS 6.0 ή νεότερο.

Στην κατηγορία αυτή, των smart bracelet, ανήκει και το SWT101 της Manta, του μεγαλύτερου προμηθευτή ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών της Πολωνίας. Η Manta διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις έως tablets και smartphones, με την κατηγορία των smartwatches/ smartbands να αριθμεί τρεις συσκευές. Μεταξύ αυτών, το SWT101 αποτελεί την πιο προσιτή λύση.

To Manta SWT101 συνεργάζεται τόσο με Android smartphones που διαθέτουν την έκδοση 4.3 του λειτουργικού ή μεταγενέστερη, όσο και με iPhone που διαθέτουν iOS 6.0 ή νεότερο. Η συσκευή προσφέρει πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του smartphone, όπως οι ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, στην αναπαραγωγή και διαχείριση των multimedia, καθώς και στην λήψη φωτογραφίας από απόσταση. Επίσης, το SWT101 ενημερώνει και για την ώρα, κάτι που δεν αποτελεί de facto χαρακτηριστικό των smartbands.Η συσκευή προσφέρει πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του smartphone, όπως οι ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, στην αναπαραγωγή και διαχείριση των multimedia, καθώς και στην λήψη φωτογραφίας από απόσταση.

Ειδικά για όσους ασχολούνται με τα σπορ και γενικότερα την άθληση, το Manta SWT101 διαθέτει θερμιδομετρητή και μετρητή βημάτων ώστε να μπορούν να δουν το αποτέλεσμα της άσκησής τους. Βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής για όλους αυτούς είναι και η αντοχή κατά IP67 που σημαίνει ότι το smartband της Manta διαθέτει ολοκληρωμένη προστασία κατά της σκόνης και είναι αδιάβροχο σε βάθος 1 μέτρου ή για 30 λεπτά.

Το Manta SWT101 έχει βάρος μόλις 35 γραμμάρια και μια φόρτιση της μπαταρίας των 60mAh για 3-4 ώρες του δίνει αυτονομία για 200 ώρες σε standby. Η οθόνη OLED είναι μικρότερη της μίας ίντσας (0,91’’) και διαθέτει ανάλυση 128x32, ικανή να υποστηρίξει τις λειτουργίες της συσκευής και να προσφέρει την υποσχόμενη πληροφόρηση στον κάτοχό της.Ειδικά για όσους ασχολούνται με τα σπορ και γενικότερα την άθληση, το Manta SWT101 διαθέτει θερμιδομετρητή και μετρητή βημάτων ώστε να μπορούν να δουν το αποτέλεσμα της άσκησής τους.

Όπως συμβαίνει με όλα τα smartbands, το Manta SWT101 συνοδεύεται από την εφαρμογή E-band τόσο για το Android, όσο και το iOS, με την οποία η συσκευή συνεργάζεται με το smartphone. H σχεδίαση του είναι μινιμαλιστική και συνάμα μοντέρνα χωρίς εξάρσεις, έτσι ώστε να σας επιτρέπει να το φοράτε χωρίς απαραίτητα να χαρακτηρίζεστε ως ο tech geek της παρέας.

Αν τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν την αγορά ενός smartwatch που προσφέρει πλήθος λειτουργιών, το Manta SWT101 είναι μια καλή και προσιτή λύση για να έχετε πρόσβαση στις πιο σημαντικές λειτουργίες του smartphone σας.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα