Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

AMD Radeon RX 480

Αυγ 31 2016
Η AMD περνάει στην αντεπίθεση με την Radeon RX 480, μια κάρτα γραφικών - φωτιά, με εξαιρετικό λόγο απόδοσης/τιμής.
AMD Radeon RX 480
Το 2016 αποδεικνύεται η χρονιά των GPUs, με τις δύο μεγάλες δυνάμεις του χώρου, την Nvidia και την AMD να παρουσιάζουν αμφότερες τα νέα τους "όπλα", με νέες αρχιτεκτονικές και νέες τεχνολογίες. Και αν η Nvidia έχει γίνει συνώνυμο των επιδόσεων, η AMD από την άλλη έχει συνδέσει το όνομα και τις προτάσεις της με το value for money, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά και επιδόσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.H AMD έχει συνδέσει το όνομα και τις προτάσεις της με το value for money, προσφέροντας χαρακτηριστικά και επιδόσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η νέα γενιά καρτών της AMD έκανε λοιπόν την εμφάνισή της και χαρακτηρίζεται από την νέα αρχιτεκτονική Polaris, η οποία αναλαμβάνει να προσφέρει την πλουσιότερη μέχρι στιγμής gaming εμπειρία και φυσικά με πλήρη υποστήριξη του VR (μέσω της τεχνολογίας AMD LiquidVR).

Η RX 480 εκμεταλλεύεται το παντοδύναμο χαρακτηριστικό Async shaders και τις νέες δυνατότητες γεωμετρίας, κάτι που της επιτρέπει να προσφέρει μοναδική υποστήριξη στους τίτλους DirectX 12, αλλά και Vulcan, του νέου API. Αυτό σημαίνει ότι το gaming είναι πιο ομαλό από ποτέ, με τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης να μένει σταθερός ανεξαρτήτως ρυθμίσεων με την τεχνολογία AMD FreeSync. Επιπρόσθετα, με την RX 480 μπορείτε να stream-άρετε το gameplay σας online σε 4Κ, Η.265 και 60 fps χωρίς κανένα αντίκτυπο στις επιδόσεις σας.Η νέα γενιά καρτών της AMD χαρακτηρίζεται από την νέα αρχιτεκτονική Polaris, η οποία αναλαμβάνει να προσφέρει την πλουσιότερη μέχρι στιγμής gaming εμπειρία.

Η αρχιτεκτονική Polaris συνδυάζει με ακρίβεια την τελευταία τεχνολογία επεξεργασίας FinFET 14 με την εξελιγμένη ισχύ της Radeon για προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες και χωρίς θόρυβο. Η ευκρίνεια στα παιχνίδια είναι απαράμιλλη και τα χρώματα πιο έντονα από ποτέ σε τίτλους και ταινίες HDR-ready. Αυτό σημαίνει ότι τίτλοι όπως το DOOM θα τρέχουν καλύτερα και γρηγορότερα από ποτέ, ενώ η βελτίωση στις επιδόσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά GPUs είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Το σημαντικότερο είναι ότι όλες οι τεχνολογίες της AMD RX 480 υπόσχονται ότι η κάρτα γραφικών σας θα είναι "έτοιμη" να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω σε όλες τις μελλοντικές κυκλοφορίες και εσείς δε θα χρειάζεται να ανησυχήσετε, παρά μόνο να απολαύσετε gaming.

Κάτι τέτοιο είναι παραπάνω από εμφανές, αφού και η επεξεργαστική ισχύς δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Με 36 compute units και 2304 stream processors, επιδόσεις των 5,8 TFLOPS και 8 GB μνήμης GDDR5, η RX 480 δε θα "κολλήσει" σε κανένα παιχνίδι, τόσο σε high definition, όσο και σε μεγαλύτερες αναλύσεις. Τέλος, η υποστήριξη του VR είναι πλήρης, προσφέροντας άνεση και απρόσκοπτη συμβατότητα με όλα τα δημοφιλή headsets της αγοράς.Η Radeon RX 480 είναι η δυναμική αντεπίθεση της AMD που θα σας προσφέρει όλη την απαραίτητη ισχύ για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία gaming.

Η Radeon RX 480 είναι η δυναμική αντεπίθεση της AMD που θα σας προσφέρει όλη την απαραίτητη ισχύ για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία gaming, και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να ττην αποκτήσετε.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα