Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

D-Link DWA-192 wireless adapter

Αυγ 08 2016
Το D-Link DWA-192 είναι ένας wireless adapter ξεχωριστής σχεδίασης που προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα και εμβέλεια στην ασύρματη σύνδεση του υπολογιστή σας.
D-Link DWA-192 wireless adapter
Αν και το μεγαλύτερο μέρος των οικιακών δικτυακών συσκευών υποστηρίζει το πρότυπο ασύρματης δικτύωσης 802.11n (προηγούμενη γενιά), η μετάβαση προς το νεότερο 802.11ac γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Τα νεότερα Wi-Fi routers (όχι αυτά που δίνουν οι πάροχοι με τις συνδέσεις), τα smartphones από mid-range και πάνω και τα καλύτερα laptops δείχνουν πλέον μια σαφή προτίμηση στο νεότερο πρότυπο καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα στη σύνδεση, ενώ καλύπτονται αποστάσεις εντός σπιτιού ή γραφείου που μέχρι πρόσφατα έμεναν χωρίς κάλυψη. Με μεγαλύτερη ταχύτητα και εμβέλεια λοιπόν, το 802.11ac κάνει πλέον εφικτές, και με λιγότερα προβλήματα, πολλές από τις καθημερινές οικιακές λειτουργίες ταυτόχρονα, όπως την παράλληλη χρήση το HD streaming, τα video calls, το online gaming, κ.ά.Με σφαιρικό σχήμα σε μέγεθος μιας μπάλας τένις, ο adapter της D-Link υποστηρίζει το πρότυπο 802.11ac και συνδέσεις dual-band, διαθέτει τρεις εσωτερικές κεραίες και, το ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.0.

Επικεντρώνοντας στην ασύρματη σύνδεση των υπολογιστών, laptops ή desktops, πολλά συστήματα υποστηρίζουν το πρότυπο 802.11n ή δε διαθέτουν ασύρματη σύνδεση (desktops). Σε αυτές τις περιπτώσεις, η προσάρτηση ενός wireless adapter με υποστήριξη στο 802.11ac θα δώσει, όπως αναφέραμε, μεγαλύτερη ταχύτητα και εμβέλεια στη σύνδεση. Αν και τα wireless dongles που συνδέονται απ’ ευθείας στη θύρα USB είναι η πιο απλή λύση, υπάρχουν και η adapters που συνδέονται με καλώδιο και συνήθως προσφέρουν πιο ισχυρές συνδέσεις χάρη στις πιο δυνατές κεραίες τους. Αυτές οι λύσεις, οι οποίες είναι μεγαλύτερες σε όγκο από τα dongles, ενδείκνυνται για υπολογιστές desktop, αλλά και laptops που δεν μετακινούνται συχνά καθώς μπορείτε να τους έχετε ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο (από το router) δωμάτιο του σπιτιού. Ένας τέτοιος adapter, με μοναδική σχεδίαση, είναι o DWA-192 της D-Link.Την κάλυψη και ταχύτητα που προσφέρει ο wireless adapter της D-Link έρχεται να βελτιώσει η τεχνολογία SmartBeam, η οποία μειώνει το ευρύ φάσμα και εστιάζει το ασύρματο σήμα προς τον router για καλύτερη ποιότητα σύνδεσης.

Αρχικά, ο D-Link DWA-192 wireless adapter ξεχωρίζει από τη διαφορετική, σίγουρα εντυπωσιακή, σχεδίασή του που δε θυμίζει σε τίποτα δικτυακή συσκευή. Με σφαιρικό σχήμα σε μέγεθος μιας μπάλας τένις και καλώδιο σύνδεσης περίπου 1 μέτρου, ο adapter της D-Link υποστηρίζει το πρότυπο 802.11ac και συνδέσεις dual-band (θεωρητικά, 1300Mbps στα 5GHz και 600Mbps στα 2,4GHz), διαθέτει τρεις εσωτερικές κεραίες και, το ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω θύρας USB 3.0. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ταχύτητα από τον υπολογιστή προς τον router, χωρίς να υπάρχουν σημεία που την επιβραδύνουν. Φυσικά, η συσκευή μπορεί να συνεργαστεί με όλους τους routers και repeaters γνωστών κατασκευαστών ακόμα και αν υποστηρίζουν παλαιότερα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης, ενώ μπορεί να συνδεθεί και σε θύρες παλαιότερης έκδοσης USB.Αν έχει έρθει η ώρα να αναβαθμίσετε την ασύρματη σύνδεση του υπολογιστή σας, ο D-Link DWA-192 wireless adapter είναι μια άριστη επένδυση και θα αποδώσει τα μέγιστα σε συνεργασία με έναν router 802.11ac και ένα σύστημα με θύρα USB 3.0.

Την κάλυψη και ταχύτητα που προσφέρει ο wireless adapter της D-Link έρχεται να βελτιώσει η τεχνολογία SmartBeam (σε άλλους κατασκευαστές συναντάται με άλλη ονομασία), η οποία μειώνει το ευρύ φάσμα και εστιάζει το ασύρματο σήμα προς τον router για καλύτερη ποιότητα σύνδεσης. Φυσικά, η συσκευή υποστηρίζει WPS για εύκολη και γρήγορη σύνδεση με τον router και WPA/WPA2 για καλύτερη ασφάλεια.

Αν έχει έρθει η ώρα να αναβαθμίσετε την ασύρματη σύνδεση του υπολογιστή σας, ο D-Link DWA-192 wireless adapter είναι μια άριστη επένδυση και θα αποδώσει τα μέγιστα σε συνεργασία με έναν router 802.11ac και ένα σύστημα με θύρα USB 3.0. Το streaming σε HD θα γίνεται εντελώς απροβλημάτιστα, το online gaming χωρίς διακοπές και οι μεταφορές αρχείων εντός δικτύου ταχύτατα.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα