Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

NVIDIA GeForce GTX 1060

Αυγ 23 2016
Με τις GTX 1080 και GTX 1070 να οδηγούν την νέα σειρά της Nvidia, η GTX 1060 συμπληρώνει τη σειρά "10" με την ιδανική επιλογή για gaming σε HD.
NVIDIA GeForce GTX 1060
Με τη νέα σειρά "10", η Nvidia προσφέρει στους gamers την απόλυτη εμπειρία. Και ενώ οι αναλύσεις UHD και η απεικόνιση σε πολλαπλά monitors κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα hardcore gamers που δεν έχουν κάνει ακόμα το άλμα. Οι νέες τεχνολογίες της Nvidia δε θα μπορούσαν να μην προσφέρουν και σε αυτούς τις απόλυτες επιδόσεις, με την GeForce GTX 1060 να εκμεταλλεύεται τα νέα χαρακτηριστικά και να προσφέρει την ιδανική επιλογή για High Definition gaming, ανοίγοντας ταυτόχρονα και την πόρτα του VR σε όσους σκέφτονται να το δοκιμάσουνΗ Nvidia GeForce GTX 1060 αποτελεί την ιδανική επιλογή για High Definition gaming, ανοίγοντας ταυτόχρονα και την πόρτα του VR σε όσους σκέφτονται να το δοκιμάσουν.

Η Nvidia GeForce GTX 1060 εκμεταλλεύεται τη νέα αρχιτεκτονική Pascal για να προσφέρει μέχρι και την τριπλάσια απόδοση σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά GPUs, όπως για παράδειγμα στο Rise of the Tomb Raider. Τίτλοι όπως το Overwatch και το The Witcher 3: The Wild κερδίζουν τα μέγιστα από την νέα τεχνολογία της Nvidia και εσείς απολαμβάνετε gaming σε 1080p χωρίς κανέναν περιορισμό, στις μέγιστες ρυθμίσεις και χωρίς πτώσεις στο frame rate ή θυσίες στην ποιότητα. Με 6 GB RAM μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η GTX 1060 θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, και να εκμεταλλευτείτε την ταχύτητα μνήμης των 8 Gbps.

Το άλμα στις επιδόσεις είναι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η GeForce GTX 1060 είναι ταχύτερη στις περισσότερες των περιπτώσεων από την GTX 980 της προηγούμενης γενιάς, ενώ σε σύγκριση με την GTX 960 (στην αντίστοιχη κατηγορία) η αύξηση φτάνει το 50%. Και όλα αυτά σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, κάτι που δείχνει ότι η Nvidia δεν εστιάζει μόνο στις επιδόσεις, αλλά και στο να παραδώσει μια κάρτα γραφικών που δεν υστερεί σε απολύτως τίποτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Με την GeForce GTX 1060 η Nvidia δεν εστιάζει μόνο στις επιδόσεις, αλλά και στο να προσφέρει τις νέες της τεχνολογίες σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

Στο You.gr θα μπορέσετε να βρείτε όλη την γκάμα καρτών με το νέο chipset της Nvidia, με πολλές προτάσεις που χρησιμοποιούν τον πυρήνα του GTX 1060 για το απόλυτο High Definition gaming. Πιο συγκεκριμένα, το παρόν δίνει η ASUS με το ROG Strix GTX 1080 με χρονισμό στα 1873 Mhz και φωτισμό Aura RGB για επιδόσεις και απαράμιλλο στυλ, ενώ δεν απουσιάζει και η Gigabyte με την GTX 1060 G1 Gaming που συνεχίζει την ποιοτική σειρά καρτών της εταιρείας.H GeForce GTX 1060 είναι ταχύτερη στις περισσότερες των περιπτώσεων από την GTX 980 της προηγούμενης γενιάς, ενώ σε σύγκριση με την GTX 960 η αύξηση φτάνει το 50%.

Το μέλλον στο gaming ήρθε, και η σειρά "10" της Nvidia είναι η απόδειξη. Η GeForce GTX 1060 είναι η αρτιότερη επιλογή για gaming σε High Definition, με την αρχιτεκτονική Pascal και όλες τις νέες τεχνολογίες της Nvidia να σας προσφέρουν ασύγκριτες επιδόσεις.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα