Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

TP-Link RE590T repeater

Αυγ 01 2016
Το RE590T repeater της TP-Link είναι μια αποτελεσματική λύση για να επεκτείνετε την κάλυψη του ασύρματου δικτύου σας, όσο μεγάλος κι αν είναι ο χώρος σας, με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.
TP-Link RE590T repeater
Η ασύρματη δικτύωση προσφέρει σημαντική ελευθερία στη χρήση δικτυακών και διαδικτυακών υπηρεσιών από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού ή του γραφείου. Αρκεί εκεί που βρίσκεστε κάθε φορά με τον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό να φτάνει το σήμα και να είναι ισχυρό. Τι συμβαίνει όμως με όλα εκείνα τα σημεία στα οποία το σήμα είναι ασθενές ή δεν φτάνει καθόλου; Σε ένα μεγάλο χώρο με πολλούς τοίχους να μεσολαβούν, το ένα και μόνο router μπορεί να μην είναι αρκετό για να καλύψει ακόμα και το πιο απομακρυσμένο σημείο που μπορεί να βρεθείτε με μια συσκευή. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν τα repeaters.Το TP-Link RE590T είναι ένα repeater ασύρματου δικτύου Wi-Fi που ακολουθεί το νεότερο πρότυπο 802.11ac, ενώ ως dual band προσφέρει 1300Mbps στη συχνότητα των 5GHz και 600Mbps στη συχνότητα των 2,4GHz.

Τα repeaters είναι συσκευές που συνδέονται με το κύριο router και επεκτείνουν το σήμα του ασύρματου δικτύου. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η τοποθέτηση τόσο του κύριου router, όσο και του repeater, πρέπει να γίνεται με τρόπο που να καλύπτεται ο συνολικός χώρος, αλλά και η μεταξύ τους σύνδεση να είναι άριστη, όσον αφορά την ισχύ του σήματος όπως αυτή εμφανίζεται στον repeater. Με αυτόν τον τρόπο, ένα repeater, όπως το RE590T της TP-Link, λύνει το πρόβλημα της ανυπαρξίας ή της χαμηλής στάθμης του ασύρματου δικτύου και επιτρέπει την ταχύτατη πρόσβαση ακόμα και από απομακρυσμένα σημεία σε σχέση με το router.To TP-Link RE590T διαθέτει 3 αποσπώμενες dual band κεραίες με ενισχυτές των 700mW και τεχνολογία beamforming που στέλνουν το σήμα ακόμα και στο τελευταίο σημείο του σπιτιού ή του γραφείου.

Το TP-Link RE590T είναι ένα repeater ασύρματου δικτύου Wi-Fi που ακολουθεί το νεότερο πρότυπο 802.11ac, οπότε απευθύνεται σε όσους διαθέτουν ήδη ή πρόκειται να προμηθευτούν αντίστοιχης τεχνολογίας router (ώστε να έχουν τις μέγιστες ταχύτητες) οποιουδήποτε κατασκευαστή. Το συγκεκριμένο repeater αναφέρεται ως «AC1900 dual band» αφού προσφέρει 1300Mbps στη συχνότητα των 5GHz και 600Mbps στη συχνότητα των 2,4GHz. Επίσης, διαθέτει 3 αποσπώμενες dual band κεραίες με ενισχυτές των 700mW και τεχνολογία beamforming που στέλνουν το σήμα ακόμα και στο τελευταίο σημείο του σπιτιού ή του γραφείου, αφού η ονομαστική κάλυψη του repeater της TP-Link φτάνει κοντά στο... 1 στρέμμα (929 τ.μ.)! Σημειώνουμε πως η τεχνολογία Beamforming επιτρέπει στο repeater να εντοπίζει τις ασύρματες συσκευές και να συγκεντρώνει την ισχύ του σήματος προς αυτές ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη και ταχύτερη δυνατή σύνδεση.

Στην πράξη, με τα χαρακτηριστικά αυτά, το TP-Link RE590T επιτρέπει τη παράλληλη χρήση του online gaming, του video streaming και όποιας άλλης απαιτητικής δικτυακής υπηρεσίας – αρκεί φυσικά να υπάρχει και μια καλή σύνδεση στο Internet για τις «εξωτερικές» υπηρεσίες. Οι συσκευές σας μοιράζονται στις δύο συχνότητες ανάλογα τα δικά τους χαρακτηριστικά, ενώ φυσικά μπορείτε να ορίσετε τις υπηρεσίες που παίρνουν προτεραιότητα. Ακόμα κι αν έχετε αποθηκευμένο βίντεο 4Κ προς steaming, δε θα πρέπει να ανησυχείτε καθόλου για την αναπαραγωγή του ταυτόχρονα με online gaming από κάποια άλλη συσκευή του δικτύου. Μπορείτε να τα κάνετε όλα, ταυτόχρονα!Στην πράξη, το TP-Link RE590T επιτρέπει τη παράλληλη χρήση του online gaming, του video streaming και όποιας άλλης απαιτητικής δικτυακής υπηρεσίας.

Τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι τόσο καλά ώστε να προηγηθούν της σχεδίασης που κλέβει τα βλέμματα με την πρώτη ματιά. Η συσκευή έχει καμπύλο σχήμα και απροσδόκητο μοτίβο και υφή στο πάνω μέρος που την κάνουν να ξεχωρίζει αλλά και να «δένει» με χώρους υψηλής αισθητικής. Βασικό χαρακτηριστικό του TP-Link RE590T είναι η οθόνη αφής 4,3’’ στο πάνω μέρος, μέσω της οποίας χειρίζεστε τις εφαρμογές για τη ρύθμιση της συσκευής μέσα από ένα όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον. Για τη λειτουργία των εφαρμογών, του περιβάλλοντος και άλλων χαρακτηριστικών, το repeater της TP-Link διαθέτει ένα διπύρηνο επεξεργαστή του 1GHz ώστε όλα να γίνονται γρήγορα και απροβλημάτιστα. Εκτός από τις ρυθμίσεις και τις πληροφορίες για την ισχύ του σήματος, η οθόνη εμφανίζει ένα όμορφο ρολόι που προσθέτει πόντους στη λειτουργικότητά του.Βασικό χαρακτηριστικό του TP-Link RE590T είναι η οθόνη αφής 4,3’’ στο πάνω μέρος, μέσω της οποίας χειρίζεστε τις εφαρμογές για τη ρύθμιση της συσκευής μέσα από ένα όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον.

Οι ρυθμίσεις της συσκευής μπορούν να γίνουν και μέσω εφαρμογής που διατίθεται για Android και iOS συσκευές, ενώ με τη βοήθεια των ενδείξεων Smart Signal μπορείτε να βρείτε εύκολα το κατάλληλο σημείο τοποθέτησης για τη συσκευή σας. Τέλος, το TP-Link RE590T διαθέτει 4 θύρες Gigabit για την ενσύρματη σύνδεση συσκευών.

Αν έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε ένα router 802.11ac και θέλετε να επεκτείνετε το σήμα του ασύρματου δικτύου ώστε να φτάνει ακόμα και στο πιο δύσκολο σημείο του σπιτιού ή του γραφείου υπάρχουν αρκετές λύσεις, αλλά ελάχιστες έως καμία δε συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του TP-Link RE590T.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα