Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 cleaner apps για να απομακρύνετε περιττά αρχεία από την Android συσκευή σας

Αυγ 07 2017
Τα cleaner apps είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε περιττά αρχεία από την Android συσκευή σας.
5 cleaner apps για να απομακρύνετε περιττά αρχεία από την Android συσκευή σας
Μερικές φορές, όταν μια εφαρμογή έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά της, θα θέλετε να την απεγκαταστήσετε μιας και πλέον απλά πιάνει χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Η κατάργηση εγκατάστασης μιας εφαρμογής είναι αρκετά εύκολη διαδικασία: απλά πηγαίνετε στη λίστα εφαρμογών, βρίσκετε την εφαρμογή και πατάτε το πλήκτρο «κατάργηση εγκατάστασης». Δυστυχώς, υπάρχει το ενδεχόμενο πολλές εφαρμογές μετά την απεγκατάστασή τους να αφήνουν πίσω τους και πολλά «σκουπίδια» όπως αρχεία ρυθμίσεων και κενούς φακέλους. Τα αρχεία αυτά δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά, αλλά συνήθως δεν διαγράφονται μετά την απεγκατάστασή της. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που αρχίζει να μειώνεται σταδιακά η απόδοση της συσκευής.

Μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα των δεδομένων που απομένουν μετά την κατάργηση της εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας την «εκκαθάριση δεδομένων» του λειτουργικού, αλλά δεν είναι πάντα αποτελεσματικός τρόπος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά αξιόλογα εργαλεία καθαρισμού για Android τα οποία θα αναλάβουν να αφαιρέσουν από τη συσκευή σας τα περιττά κατάλοιπα και τα άχρηστα ίχνη των εφαρμογών, εξασφαλίζοντάς πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο και διατηρώντας την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής σας.

SD Maid


To SD Maid είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία καθαρισμού στο Play Store, με υψηλή βαθμολογία και πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες. Πρόκειται για μια γενική εφαρμογή καθαρισμού με ορισμένες επιλογές να προσφέρονται αποκλειστικά μέσω της premium έκδοσης. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση για να απομακρύνετε αποτελεσματικά τα άχρηστα αρχεία.

CCleaner


Η έκδοση του CCleaner για Android είναι το ίδιο αποτελεσματική με την αντίστοιχη έκδοση για Windows και Mac. Αναλαμβάνει να αφαιρέσει από τη συσκευή σας τα περιττά κατάλοιπα και τα άχρηστα ίχνη των εφαρμογών, να καθαρίσει τα προγράμματα περιήγησης, το ιστορικό εντολών και ιστοσελίδων, καθώς και το ιστορικό κλήσεων και τα SMS. Η έκδοση Pro προσφέρει επιπλέον επιλογές για τη βελτιστοποίηση του συστήματος, όπως είναι οι προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού.

Clean Master


To Clean Master δεν είναι απλά ένα εργαλείο καθαρισμού, καθώς μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της συσκευή σας με πολλούς τρόπους. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή αναλαμβάνει να απομακρύνει άχρηστα αρχεία και αρχεία spam, να βελτιώσει τις επιδόσεις του συστήματος, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως σουίτα ασφαλείας/antivirus. Το Clean Master διακρίνεται για το απλό, εξαιρετικά γρήγορο και ομαλό περιβάλλον χρήστη. Για low end Android smartphones μπορείτε να κατεβάσετε το Clean Master Lite.

DU Speed Booster & Cleaner


Το DU Speed Booster & Cleaner θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλα τα ζητήματα που επιβραδύνουν την απόδοση της συσκευής σας, καθαρίζοντας αποτελεσματικά την κρυφή μνήμη και τα ανεπιθύμητα αρχεία. Με το DU Speed Booster μπορείτε με ένα άγγιγμα να ελέγξετε και να βελτιστοποιήσετε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, τον αποθηκευτικό χώρο, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ παράλληλα σας προστατεύει από κακόβουλο κώδικα.

ES File Explorer


Το ES File Explorer σας επιτρέπει να οργανώσετε εύκολα τα αρχεία στη συσκευή σας καθώς και στις συσκευές που βρίσκονται στο δίκτυο σας. Έρχεται επίσης με ένα ευέλικτο εργαλείο καθαρισμού το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση των περιττών αρχείων. Μπορεί να αφαιρέσει άχρηστα αρχεία APK, αρχεία spam, καθώς και αρχεία μικρογραφιών (thumbnails), ενώ μπορείτε να διαχειριστείτε αρχεία της συσκευής σας από τον υπολογιστή. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη OBEX FTP για πλοήγηση στις συσκευές και μεταφορά αρχείων ανάμεσα σε συσκευές Bluetooth, καθώς και υποστήριξη όλων των δημοφιλών υπηρεσιών cloud, όπως Dropbox, Box.net, Sugarsync, Google Drive κ.λπ.

Η ύπαρξη περιττών αρχείων στο σύστημά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική. Η «χειροκίνητη» κατάργηση αυτών των αρχείων είναι ακόμα πιο ενοχλητική (και πολλές φορές μη-αποτελεσματική). Γι’ αυτό μπορείτε εγκαταστήσετε μια εφαρμογή καθαρισμού που θα αναλάβει όλη τη δύσκολη και κουραστική δουλειά για σας.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα