Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Android apps για να μπλοκάρετε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες κλήσεις

Αυγ 25 2017
Τα call blocker apps είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μπλοκάρετε τις ανεπιθύμητες εισερχόμενες κλήσεις στο Android Smartphone σας.
Android apps για να μπλοκάρετε αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες κλήσεις
Το “spam” βρίσκεται πλέον παντού. Στο inbox σας, στο γραμματοκιβώτιό σας και τώρα, βρίσκεται και στο Android smartphone σας – υπό τη μορφή ενοχλητικών κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου (SMS). Τις περισσότερες φορές, είτε πρόκειται για πληροφορίες που δεν σας ενδιαφέρουν ή για προϊόντα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ποτέ. Παρόλα αυτά, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε τέτοιες καταστάσεις αφού κατά πάσα πιθανότητα ο τηλεφωνικός αριθμός σας βρίσκεται σε… πολλές λίστες. Μία λύση είναι να μην απαντάτε σε κλήσεις από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς, αλλά τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε μια σημαντική κλήση. Για το λόγο αυτό είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω εφαρμογές, οι οποίες είναι εύκολες στη χρήση, και θα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας.

Call Blocker – Blacklist App


Με το Call Blocker όχι μόνο θα αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις, αλλά μπορεί επίσης να φιλτράρει και τα SMS. Τα spam SMS θα εξακολουθούν να φτάνουν στο τηλέφωνό σας, αλλά θα φιλτράρονται από την εφαρμογή προτού εμφανιστούν στην οθόνη του κινητού σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές επιλογές όπως φίλτρο SMS, λειτουργία «μην ενοχλείτε» (do not disturb mode), προσωπική μαύρη λίστα, αρχείο καταγραφής, μαύρη λίστα που έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα κ.λπ. Όταν η εφαρμογή αποκλείσει μια κλήση, δεν θα λάβετε κανενός είδους ειδοποίηση. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να συγχρονίσετε τη λίστα σας με άλλες συσκευές και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τοπικά, οποιασδήποτε προσωπικής λίστας σας που έχετε αποθηκευμένη στο cloud.

Mr. Number – Block Calls & Spam
To Mr. Number είναι ένα από τα πιο δημοφιλή spam blocker apps για Android. Κατά την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής, δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ρύθμιση για να αποκλείσετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις. Η εφαρμογή διαθέτει ήδη μια λίστα τηλεφωνικών αριθμών οι οποίοι έχουν αναφερθεί ως ανεπιθύμητοι από άλλους χρήστες. Σε περίπτωση που λάβετε μια ανεπιθύμητη κλήση από κάποιον αριθμό που δεν υπάρχει στην εν λόγω λίστα, μπορείτε να τον αποκλείσετε πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Call Blocking και ενεργοποιώντας την επιλογή «suspected spam». Για να αναφέρετε μια ανεπιθύμητη κλήση, απλά πατήστε την επιλογή “Report Spam” στην κάτω δεξιά γωνία όταν επιλέγετε τον αριθμό. Σε περίπτωση που ο ανεπιθύμητος αριθμός που σας καλεί βρίσκεται στην «μαύρη λίστα» της εφαρμογής, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση και θα δείτε ακόμη και τι έχουν πει οι άλλοι χρήστες σχετικά με αυτόν τον αριθμό. Υπάρχουν επίσης επιλογές για να αποκλείσετε ή να αναφέρετε τον συγκεκριμένο αριθμό, ώστε να μην χρειάζεται να τον αντιμετωπίσετε ξανά.

TrueCaller


Ο κύριος σκοπός του TrueCaller είναι να εντοπίσει όλες τις εισερχόμενες κλήσεις. Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω εφαρμογή λειτουργεί ως «αναγνώριση εισερχόμενων κλήσεων», διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό που θα σας απαλλάξει από τις ανεπιθύμητες κλήσεις. Θα εντοπίσει εκείνες που προέρχονται από εταιρείες τηλεμάρκετινγκ, καθώς και τις ανεπιθύμητες κλήσεις - χάρις στην μεγάλη λίστα με ανεπιθύμητους και ενοχλητικούς αριθμούς. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την αντίστοιχη λειτουργία κατά την πρώτη εγκατάσταση, και η εφαρμογή θα αποκλείει αυτόματα οποιαδήποτε κλήση αναγνωρίζει ως ανεπιθύμητη. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος αριθμός που δεν έχει αναφερθεί ως ανεπιθύμητος, αλλά το θεωρείτε ως τέτοιο, μπορείτε να τον αποκλείσετε πηγαίνοντάς στις Ρυθμίσεις > Block > View My Block List και πατώντας στο μπλε κύκλο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Call Blocker Free Blacklist
Το Call Blocker Free υπόσχεται να σας απαλλάξει από τις ενοχλητικές ανεπιθύμητες κλήσεις. Ένα χαρακτηριστικό που κάνει αυτή την εφαρμογή να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι ότι έχει την επιλογή να αποκλείει τις αναπάντητες κλήσεις από αγνώστους αριθμούς. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να αποκλείσετε τις κλήσεις, επιλέγοντας να απορρίψετε την κλήση, να απορρίψετε και να στείλετε μήνυμα κειμένου, ή απλά να κάνετε σίγαση χωρίς να την αποκλείσετε. Τέλος, υπάρχει η επιλογή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλες τις αποκλεισμένες κλήσεις και τα μηνύματα κειμένου.

Hiya


Το Hiya είναι ένα spam-blocking app που μπορεί να εντοπίσει περίπου 1 εκατομμύριο ανεπιθύμητους αριθμούς. Μόλις λάβετε μια κλήση, η εφαρμογή συγκρίνει τον αριθμό με τη βάση δεδομένων της για να σας ενημερώσει αν πρόκειται για spam ή όχι. Η εν λόγω εφαρμογή μπορεί επίσης να εντοπίσει ιούς και κακόβουλα προγράμματα στα μηνύματα κειμένου. Επιπλέον, η αντίστροφη αναζήτηση τηλεφωνικών αριθμών θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε πληροφορίες που λείπουν σε ορισμένες επαφές. Για να προσθέσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό στη μαύρη λίστα σας, μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις > Call Protection > Numbers on my block list, και πατήστε το κόκκινο πλήκτρο στην κάτω δεξιά γωνία.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα