Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Μουσικές εξερευνήσεις στο Apple Music

Αυγ 23 2017
Είτε στο iTunes (σε macOS) είτε στο Music app (σε iOS), το Apple Music φροντίζει να έχει πάντα μια καρτέλα με μουσικές προτάσεις με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώνει για τις προτιμήσεις του χρήστη.
Μουσικές εξερευνήσεις στο Apple Music
Στην κορυφή της καρτέλας με τις μουσικές προτάσεις του Apple Music βρίσκονται μερικά mixes, συλλογές από 25 συνήθως μουσικά κομμάτια που στοχεύουν σε διαθέσεις και γούστα. Με αυτά έχει νόημα να γνωριστούμε αφού φέρνουν μουσική στο “ψηφιακό μας πιάτο”, χωρίς να απαιτείται κάποιου είδους έρευνα ή αναζήτηση. Όλα τα mixes ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και βασίζονται στη βιβλιοθήκη του χρήστη και τα γούστα του. Όσον αφορά στα γούστα, η υπηρεσία τα αντιλαμβάνεται καθώς σημαδεύει κομμάτια ανάλογα με το αν του αρέσουν ή όχι και διάφορα άλλα. Στόχος, φυσικά, είναι οι επιλογές να γίνονται όλο και πιο εύστοχες με την πάροδο του χρόνου, χωρίς να αποφεύγονται πλήρως και τα νέα ακούσματα.

My New Music Mix
Το My New Music Mix εστιάζει σε αυτό ακριβώς λοιπόν, στα νέα ακούσματα. Περιλαμβάνει κομμάτια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ακόμη και την εβδομάδα που μόλις έχει περάσει. Αν μάλιστα έχετε δείξει ενδιαφέρον για μουσική από διάφορες χώρες και σε διάφορες γλώσσες, αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να προτείνει κομμάτια στις γλώσσες αυτές, οπότε δεν βασίζεται μόνο στα προφανή ή στην πιο εύκολη λύση της αγγλόφωνης μουσικής. Το συγκεκριμένο Mix ανανεώνεται κάθε Παρασκευή, ακριβώς στην αλλαγή της ημέρας.Αυτή η λίστα φροντίζει να φέρει στο προσκήνιο νέα ακούσματα.

My Favourites Mix
Στο My Favourites Mix από την άλλη, η λίστα περιλαμβάνει κομμάτια που έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι μας αρέσουν ή που έχουμε ακούσει πολλές φορές ώστε να βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα στην ουσία. Η λίστα αυτή μπορεί να περιλαμβάνει κομμάτια από την κανονική μουσική βιβλιοθήκη του iTunes, αγορασμένη ή περασμένη από Audio CD κ.λπ., αλλά και από το Apple Music. Στόχος του συγκεκριμένου mix είναι να υπάρχει πάντα κάτι «σίγουρο» πρόχειρο βάσει του γούστου του χρήστη, ακόμη και αν δεν το έχει κρατήσει στη βιβλιοθήκη του. Αργά ή γρήγορα δηλαδή το mix αυτό μάς θυμίζει και κομμάτια που σίγουρα μας αρέσουν αλλά μπορεί να έχουμε ξεχάσει κιόλας. Για αυτό και το My Favourites Mix καταλήγει πιο χρήσιμο από όσο φαντάζεται κανείς στην αρχή και σίγουρα πιο ουσιώδες από μια έξυπνη λίστα που θα μπορούσε να φτιάξει ο χρήστης με μοναδικό κριτήριο τη βαθμολογία/αξιολόγηση των κομματιών από τον ίδιο. Το συγκεκριμένο Mix ανανεώνεται αυτόματα κάθε Τρίτη.Το Apple Music θυμάται τι αρέσει στο χρήστη και φροντίζει να το θυμίσει και στον ίδιο.

My Chill Mix
Το My Chill Mix είναι νέα άφιξη. Ή «θα είναι» τουλάχιστον, δεδομένου ότι η διάθεσή του συνδέεται με τον ερχομό του macOS High Sierra και του iOS 11 που αναμένονται εντός Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου φυσικά. Και το My Chill Mix ανανεώνεται αυτόματα, κάθε Κυριακή όμως, και όπως φαίνεται από την ονομασία του, συγκεντρώνει πιο αργά, χαλαρωτικά κομμάτια για τις ώρες που δεν είναι λογικό οτιδήποτε άλλο.Με iOS 11 και macOS High Sierra προστίθεται και λίστα με για…χαλάρωση.

Και τα τρία Mixes προκύπτουν αυτόματα για συνδρομητές και ξεχωριστά για κάθε μέλος οικογένειας σε περίπτωση οικογενειακής συνδρομής που καλύπτει έως 6 διαφορετικά άτομα. Κι όσο «λέτε» στο σύστημα τι σας αρέσει και τι όχι, κάθε εβδομάδα θα γίνονται και πιο εύστοχες οι συλλογές αυτές.

Για να θυμάστε, να χαλαρώνετε και να ανακαλύπτετε.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα