Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο

Αυγ 31 2017
Υποδεχτείτε το “Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο”, και ταξιδέψτε σε νέα μονοπάτια, με γνώριμες ηρωίδες!
Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο
Οι Naughty Dog και Sony Interactive Entertainment ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους, για να φέρουν ακόμα μία περιπέτεια στο σύμπαν του Uncharted. Ο λόγος φυσικά για το «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» (Uncharted: The Lost Legacy), το οποίο -προφανώς- έρχεται εξ ολοκλήρου μεταφρασμένο, με ελληνικό μενού και υπότιτλους, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό ένα ακόμα διαμάντι στην συλλογή των αποκλειστικών τίτλων που είναι διαθέσιμοι στο PlayStation 4.Οι Naughty Dog και Sony Interactive Entertainment ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους για να φέρουν ακόμα μία περιπέτεια στο σύμπαν του Uncharted.

Το «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» κυκλοφορεί ως αυτόνομη επέκταση στη σειρά Uncharted με πρωταγωνίστριες δύο γνώριμες ηρωίδες, που δεν είναι άλλες από την Chloe Frazer και την Nadine Ross. Η πρώτη είναι μια διαβόητη κυνηγός θησαυρών και ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς Uncharted. Έχει τη φήμη δεινής σκοπεύτριας και οδηγού, ενώ οι αρχαιολογικές της γνώσεις και η έφεσή της στον αυτοσχεδιασμό δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον ίδιο τον Nathan Drake.

Για να ανακτήσει ένα μυθικό ινδικό τεχνούργημα ώστε να μην καταλήξει στα χέρια ενός αδίστακτου πολεμοκάπηλου, η Chloe Frazer πρέπει να στρατολογήσει τη διαβόητη μισθοφόρο Nadine Ross, την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη (Uncharted 4: A Thief's End). Η Nadine ήταν στο παρελθόν επικεφαλής της Shoreline, μιας μισθοφορικής παραστρατιωτικής οργάνωσης από τη Νότια Αφρική που είχε προσλάβει ο Rafe Adler, ο μεγαλύτερος εχθρός του Drake στο Uncharted 4. Μετά τη διάλυση της Shoreline, η Nadine εργάζεται ανεξάρτητα ως μισθοφόρος.

Η ανάπτυξη του The Lost Legacy ξεκίνησε αμέσως μετά την κυκλοφορία του Uncharted 4: A Thief's End τον Μάιο του 2016. Η Chloe βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του παιχνιδιού, με την ιστορία, το σχεδιασμό και τα στοιχεία του gameplay να αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα της. Η Claudia Black και η Laura Bailey επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Chloe και Nadine αντίστοιχα μέσω φωνής και κίνησης (motion capture), με το συν-σεναριογράφο Josh Scherr και το creative director Shaun Escayg να αναλαμβάνουν την ανάπτυξη των χαρακτήρων και της ιστορίας.Στα επικίνδυνα ταξίδια της, η Chloe Frazer θα επιστρατεύσει τη βοήθεια της Nadine Ross, της αδίστακτης μισθοφόρου που πρωτοείδαμε στο Uncharted 4.

Η νέα περιπέτεια Uncharted βασίζεται σε στοιχεία gameplay που συναντήσαμε σε προηγούμενους τίτλους της σειράς, πράγμα που σημαίνει ότι όλο το παιχνίδι εξελίσσεται σε προοπτική τρίτου προσώπου, ενώ δε λείπουν τα στοιχεία platform game. Οι παίκτες ελέγχουν την Chloe Frazer, και διασχίζουν διάφορα περιβάλλοντα στο ταξίδι τους στα βάθη της Ινδίας, όπως πόλεις, κτίρια και ναούς, για να προχωρήσουν στην ιστορία του παιχνιδιού. Εννοείται ότι τα πυροβόλα όπλα, όπλα μικρής εμβέλειας (όπως π.χ. πιστόλια), οι μάχες σώμα με σώμα, αλλά και η χρήση stealth - όπου απαιτείται – αποτελούν βασικά στοιχεία στον πυρήνα του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, οι συνεργάτες σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τακτικό πλεονέκτημα για να αποφύγετε τα πυρά των εχθρών. Επίσης, στην όποια επιχειρησιακή σας τακτική, μπορείτε να χρησιμοποιείστε χειροβομβίδες και C4. Παρόλο που απλά μπορείτε να επιτεθείτε απευθείας στους εχθρούς, έχετε και την επιλογή να χρησιμοποιήσετε stealth, είτε για να επιτεθείτε χωρίς να σας εντοπίσουν ή απλά για να τους προσπεράσετε (το παιχνίδι εισάγει, επίσης, όπλα stealth).Με γραφικά και gameplay εφάμιλλα του Uncharted 4, το The Lost Legacy υπόσχεται μια υπέρτατη εμπειρία παιχνιδιού.

Παρόλο που το παιχνίδι είναι γραμμικό, τα περιβάλλοντα διαθέτουν πολλαπλές διαδρομές για να εξερευνήσετε, ενώ οι χάρτες είναι μεγαλύτεροι από αυτούς του Uncharted 4. Ακόμη, το The Lost Legacy διαθέτει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence) στο οποίο οι εχθροί αντιδρούν σε οποιαδήποτε κατάσταση μάχης έχουν τοποθετηθεί: ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε ενέργεια των παικτών, συντονίζουν τακτικές και συνεργάζονται μεταξύ τους. Οι σύντροφοι των παικτών ελέγχονται επίσης από την ΑΙ και αποτελούν σημαντική βοήθεια στη μάχη, αφού σε μια δύσκολη στιγμή θα ακινητοποιήσουν τον εχθρό, θα αποκαλύψουν τη θέση των αόρατων εχθρών ή θα χρησιμοποιήσουν όπλα για να αμυνθούν. Φυσικά, το παιχνίδι περιλαμβάνει περιόδους χωρίς μάχες, που συχνά περιλαμβάνουν συνομιλία μεταξύ των πρωταγωνιστών, με τους παίκτες να έχουν επίσης τη δυνατότητα να αποφασίσουν το αποτέλεσμα κάποιων συνομιλιών μέσω ενός «δέντρου διαλόγου».

Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει και στον τομέα του σχεδιασμού, αφού, αυτή τη φορά, η Naughty Dog επιστράτευσε μέχρι και πέντε ομάδες για να αναπτύξουν ξεχωριστά κάθε τοποθεσία στο The Lost Legacy - πετυχαίνοντας έτσι μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ακόμα πιο εντυπωσιακά γραφικά. Επιπλέον, ο τίτλος είναι συμβατός με το PlayStation 4 Pro, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοχοι της κονσόλας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το The Lost Legacy σε υψηλότερη ποιότητα, και ταχύτερο και σταθερότερο ρυθμό καρέ (frame rate). Τέλος, το παιχνίδι δίνει πρόσβαση στο online multiplayer του Uncharted 4: A Thief's End, με πρόσθετο περιεχόμενο που συνδέεται με το The Lost Legacy.

Φαίνεται λοιπόν ότι η σειρά Uncharted έχει να μας προσφέρει πολλές ακόμα περιπέτειες – ακόμα και χωρίς τον Nathan Drake. Για την ώρα, όμως, ετοιμαστείτε για ένα απίθανο νέο ταξίδι δράσης που αψηφά τον κίνδυνο και κόβει την ανάσα!


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα