Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

3 apps για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία στο Android tablet

Δεκ 17 2013
3 apps για να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία στο Android tablet
Ένα από τα πιο αγαπημένα χόμπι όσων διαθέτουν tablet είναι το διάβασμα βιβλίων στην ηλεκτρονική μορφή τους. Το μικρό βάρος της συσκευής, τα αμέτρητα βιβλία που χωράει και οι ευκολίες που παρέχουν οι σχετικές εφαρμογές ανάγνωσης καθιστά το tablet έναν άριστο σύντροφο είτε για τον καναπέ είτε για το μετρό.

Το να διαθέτετε ένα Android tablet δε σημαίνει αυτόματα ότι μπορείτε να διαβάσετε e-books. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσετε μία εφαρμογή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων. Στο Play θα βρείτε πολλές και μάλιστα δωρεάν, ωστόσο υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζουν. Σχεδόν όλες πλέον υποστηρίζουν πολλά e-book formats, διαθέτουν σελιδοδείκτες και έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν τα e-books σε μια εικονική βιβλιοθήκη, αλλά κάποιες τα κάνουν όλα καλύτερα και προσφέρουν πολλά περισσότερα.


Aldiko Book Reader

 
Είναι ίσως η πιο διαδεδομένη εφαρμογή ανάγνωσης e-books και ίσως να την έχετε ήδη στο tablet σας καθώς έρχεται προ-εγκατεστημένη σε πολλές συσκευές. Αν και δεν διαθέτει την υποστήριξη πολλών formats όπως ανταγωνιστικές εφαρμογές, το Aldiko θα σας κερδίσει πολύ γρήγορα χάρη σε δύο βασικά χαρακτηριστικά του: την εξαιρετική διαχείριση της βιβλιοθήκης του και την ενσωματωμένη δυνατότητα αγοράς και κατεβάσματος βιβλίων. Θα βρείτε πολλά δωρεάν ως δημόσιες βιβλιοθήκες και πολύ καλές προσφορές από διάφορα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία. Επίσης, το Aldiko προσφέρει πολύ καλές δυνατότητες παραμετροποίησης της οθόνης ανάγνωσης, υποστηρίζει DRM, είναι εξαιρετικά φιλικό, διαθέτει σελιδοδείκτες και night mode για πιο άνετη ανάγνωση σε χαμηλό φωτισμό.


Kobo


Πρόκειται για μια εφαρμογή ανάγνωσης e-books που διαφοροποιείται σημαντικά από τις άλλες - όχι μόνο για το μοντέρνο περιβάλλον της. Το Kobo ενσωματώνει στοιχεία κοινωνικού δικτύου που το κάνουν να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φανταστείτε αυτό το δίκτυο σαν μια λέσχη βιβλίου που ανταλλάσσονται απόψεις. Συγκεκριμένα, κατά την ανάγνωση ενός βιβλίου, μέσω του χαρακτηριστικού Pulse, μπορείτε να δείτε πόσοι το έχουν διαβάσει, πόσοι το διαβάζουν τη συγκεκριμένη στιγμή και να διαβάσετε τις σκέψεις, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους. Επίσης, το Kobo διαθέτει ένα σύστημα που σας επιβραβεύει με εικονικές κονκάρδες για τα βιβλία που διαβάσατε. Αν αυτό σας φαίνεται αδιάφορο, σημειώστε πως στο Kobo, το οποίο διαθέτει δικό του ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, θα βρείτε πάνω από 1,8 εκατ. βιβλία δωρεάν. Τέλος, υποστηρίζει περισσότερα formats από το Aldiko.


Mantano Reader Lite


Το Mantano είναι επίσης μία εφαρμογή ανάγνωσης που αξίζει την προσοχή σας. Μπορεί να υποστηρίζει λίγα formats (ePub, PDF), όπως το Aldiko, αλλά έχει ένα μοντέρνο περιβάλλον και αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει DRM, διαθέτει night mode για άνετη ανάγνωση τη νύχτα και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σε κοινωνικά δίκτυα. Η αρχική οθόνη του είναι καλά οργανωμένη και η διαχείριση των βιβλίων αρκετά εύχρηστη. Μπορείτε να δείτε τα βιβλία σας κατά ημερομηνία εισαγωγής τους, συγγραφέα, βαθμολογία, κλπ., αλλά και κατά συλλογή. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας συλλογές, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν είστε ιδιαίτερα σχολαστικοί με τη βιβλιοθήκη σας.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα