Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 apps για τον απαιτητικό ποδηλάτη

Δεκ 13 2013
5 apps για τον απαιτητικό ποδηλάτη
Οι εφαρμογές που καταγράφουν τα δεδομένα μιας διαδρομής με το ποδήλατο είναι αμέτρητες. Ωστόσο, αυτές που έχουν καταφέρει να διακριθούν είναι ελάχιστες και έχουν κερδίσει μία θέση τόσο στο smartphone ή tablet, όσο και στο… τιμόνι αυτών που ασχολούνται με το ποδήλατο. Από τις 5 εφαρμογές που ξεχωρίσαμε, οι 4 διαθέτουν δωρεάν εκδόσεις και η μία διατίθεται με χρέωση, ενώ και τις πέντε θα τις βρείτε διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android.

Endomondo Sports Tracker
Τιμή: Δωρεάν, Συσκευές: iOS, Android, Windows Phone


To Endomondo είναι η εφαρμογή με τους περισσότερους θαυμαστές. Δικαίως, αφού ξεχωρίζει για την ευχρηστία με την οποία μπορείτε να τη διαχειριστείτε. Ξεχωρίζει όμως και για τη δυναμική κοινότητα που έχει αναπτύξει καθώς και τις social δυνατότητες της. Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα δεδομένα της διαδρομής σας, να δείτε τη διαδρομή που κάνατε, να τη μοιραστείτε στο Facebook και προσκαλέσετε σε «κόντρα» τους φίλους σας. Ίσως η πρώτη που πρέπει να δοκιμάσετε…


Strava Cycling
Τιμή: Δωρεάν, Συσκευές: iOS, Android


Πέρα από τη λεπτομερή καταγραφή των δεδομένων μιας διαδρομής, το Strava έχει αναπτυχθεί πολύ έξυπνα γύρω από την έννοια των segments. Πρόκειται για τις καταγεγραμμένες διαδρομές είτε από εσάς είτε από άλλους. Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε να βελτιώσετε το χρόνο σας σε ένα συγκεκριμένο segment που έχετε ήδη κάνει, να βρείτε segments που έχουν καταγράψει άλλοι στην περιοχή που βρίσκεστε, αλλά και να διαγωνιστείτε σε κάποιο segment με τους φίλους σας. Έτσι, δημιουργείται ένα «κλειστό» κοινωνικό δίκτυο που μπορεί πολύ εύκολα να σας κάνει να εθιστείτε.
 


Map My Ride GPS Cycling
Τιμή: Δωρεάν, Συσκευές: iOS, Android, Windows Phone


To «αντίπαλο δέος» του Strava δεν είναι άλλο από το MapMyRide. Και εδώ υπάρχει ένα «κλειστό» κοινωνικό δίκτυο και μια μεγάλη βάση από καταγεγραμμένες διαδρομές για να δοκιμάσετε τις επιδόσεις σας. Ωστόσο, αν και είναι μια από τις πιο απλές και εύχρηστες εφαρμογές, το MapMyRide δεν συνεργάζεται σωστά με όλες τις συσκευές. Η καταγραφή των δεδομένων και της διαδρομής είναι πλήρης, φωνητικές πληροφορίες για την πρόοδό σας παρέχονται κατά τη διαδρομή, ενώ μπορείτε να «δείξετε» τη διαδρομή σας σε Facebook και Twitter.
 


Sports Tracker
Τιμή: Δωρεάν, Συσκευές: iOS, Android


Όσο και να ψάξετε, δύσκολα θα βρείτε κάτι που να μην το κάνει καλά αυτή η εφαρμογή. Υποδειγματική καταγραφή κατά τη διαδρομή, εξαιρετική τήρηση ημερολογίου, φωνητική ενημέρωση και φυσικά, προβολή της διαδρομής στο site του, στο Facebook και το Twitter. Και εδώ υπάρχει μια αρκετά μεγάλη καταγεγραμμένη βάση ανά τον κόσμο, ενώ στο site μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες διαδρομές άλλων χρηστών (πραγματικά εθιστικό). Ωστόσο, το καλύτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες κατά τη διαδρομή και να τις μοιράζεστε στο Facebook ή στο site του Sports Tracker. Μία εφαρμογή που πρέπει να τη δοκιμάσετε οπωσδήποτε!


B.iCycle
Τιμή (Συσκευές): €3,99 (Android), €8,99 (iPhone), €3,99 (Windows Phone)


Η μόνη που από τις εφαρμογές που προτείνουμε η οποία ζητά κάποιο αντίτιμο χωρίς να έχει κάποια δωρεάν έκδοση. Διαθέτει εξαιρετική ακρίβεια στην καταγραφή των γεωγραφικών δεδομένων και «αντιλαμβάνεται» τη στάση σας μέσω GPS, κάτι που δεν μπορούν άλλες εφαρμογές. Φυσικά, μπορείτε να μοιραστείτε τη διαδρομή σας στο Facebook και το Twitter, ενώ μπορείτε να λάβετε με e-mail τη διαδρομή σας σε αρχείο KML ώστε να τη δείτε στο Google Earth. Η εφαρμογή συνεργάζεται με την τεράστια κοινότητα OpenStreetMap, αλλά και τη OpenCycleMap που δυστυχώς δεν είναι αναπτυγμένες στη χώρα μας ώστε να δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην εφαρμογή. Δυστυχώς, χωρίς αυτή τη δυνατότητα, είναι απλώς μια πολύ καλή εφαρμογή, αλλά επί πληρωμή…
 

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα