Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

iPad Air

Δεκ 13 2013
iPad Air
Όσοι διαθέτουν μια προηγούμενη έκδοσή του το λατρεύουν, οι ανταγωνιστές του προσπαθούν να το αντιγράψουν και οι κάτοχοι άλλων tablets δε μπορορούν να βρουν κάτι αρνητικό πάνω του. Όλοι συμφωνούν ότι το iPad είναι το καλύτερο tablet που κυκλοφορεί! Στη νέα έκδοσή του, iPad Air, έγινε ακόμα καλύτερο! Το πρώτο που θα αντιληφθεί κάποιος κάτοχος της προηγούμενης έκδοσης πιάνοντας στα χέρια του το νέο iPad είναι φυσικά η νέα σχεδίαση, το μειωμένο βάρος και οι μικρότερες διαστάσεις του. Στο νέο iPad Air, την επιτομή της κομψότητας, με το εννιαίο σώμα αλουμινίου, οι μηχανικοί της Apple κάτάφεραν να κάνουν το θαύμα τους μειώνοντας κατά 181 γραμμάρια το βάρος σε σχέση με την προηγούμενη, τέταρτη έκδοση, ενώ κατάφεραν να περιορίσουν περαιτέρω το πάχος στα 7,4 χιλιοστά. Και όλα αυτά αναβαθμίζοντας σημαντικά την επεξεργαστική «μηχανή» της συσκευής και διατηρώντας όλα τα καλά στοιχεία της προηγούμενης έκδοσης.


Με πάχος 7,4 χιλιοστά και βάρος 469 γραμμάρια, το iPad Air είναι σημαντικά πιο λεπτό και ελαφρύτερο από την προηγούμενη έκδοση.

Αφού ξεπεράσετε αυτή την αρχική έκπληξη και ενεργοποιήσετε το iPad Air βρίσκεστε απέναντι στη γνωστή οθόνη 9,7’’ τεχνολογίας Retina που γνωρίσαμε στην προηγούμενη έκδοση. Με ανάλυση 2.048x1.536 και πυκνότητα 264ppi, η οθόνη αυτή, με την εκπληκτική διαύγεια απεικόνισης χρωμάτων και χαρακτήρων, συνεχίζει να συναρπάζει είτε γράφετε κείμενο, είτε παίζετε τα πιο πρόσφατα, απαιτητικά παιχνίδια. Ίδιες τεχνολογικά παρέμειναν και οι δύο κάμερες, με την οπίσθια να διατηρεί την ανάλυση των 5MP, το zoom 5x και να τραβάει πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο 1080p.

Η πιο σημαντική αλλαγή στο εσωτερικό του iPad Air είναι η τοποθέτηση του διπύρηνου επεξεργαστή A7 που προσφέρει στη συσκευή την ισχύ να αναταποκριθεί με άνεση σε οποιαδήποτε εφαρμογή, όσο απαιτητική κι αν είναι. Με το νέο επεξεργαστή τα πάντα εκτελούνται ταχύτερα, η λειτουργία είναι πιο ομαλή και η ανταπόκριση της συσκευής στο άγγιγμά σας ακόμα ταχύτερη. Σε συνδυασμό με τη νέα GPU για την επεξεργασία γραφικών, το gaming στο iPad Air αποτελεί μια μοναδική εμπειρία καθώς πλέον υποστηρίζονται γραφικά και εφέ που συναντούσαμε μόνο σε κονσόλες παιχνιδιών. Σημαντική είναι και η τοποθέτηση του συνεπεξεργαστή M7 που αναλαμβάνει τη συλλογή δεδομένων που προέρχονται από τις κινήσεις σας όπως αυτές γίνονται αντιληπτές από το επιταχυνσιόμετρο, το γυροσκόπιο και το μαγνητόμετρο χωρίς να επιβαρύνεται με αυτή τη λειτουργία ο επεξεργαστής.


Η γνωστή οθόνη Retina των 9,7’’ συνεχίζει να συναρπάζει σε κάθε εφαρμογή, από την απλή κειμενογράφιση έως το απαιτητικό gaming!

Παρά την αυξημένη επεξεργαστική ισχύ, η αυτονομία του iPad Air παραμένει στα ίδια επίπεδα. Αυτό ακούγεται παράξενο, αλλά ο νέος επεξεργαστής και η μνήμη λειτουργούν καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Έτσι, η συσκευή μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της για περίπου 10 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Η έλευση του iPad Air συνοδεύτηκε χρονικά από την εμφάνιση της νέας έκδοσης 7 του iOS το οποίο φυσικά έγινε διαθέσιμο και για τις προγενέστερες εκδόσεις. Στη νέα έκδοση του λειτουργικού, το περιβάλλον έχει επανασχεδιαστεί με τα εικονίδια να είναι πιο επίπεδα, το multitasking είναι πλέον πιο αποδοτικό, ενώ το κέντρο ελέγχου ακόμα πιο λειτουργικό κάνοντας την πρόσβαση σε απαραίτητα στοιχεία και εφαρμογές πιο άμεση.

Αν δε διαθέτετε κάποιο tablet ή έχετε κάποια αρκετά παλαιότερη έκδοση του iPad και κάνετε την έρευνά σας για κάποιο καινούριο, πιο αποδοτικό tablet, βάλτε οπωσδήποτε στη λίστα σας το iPad Air. Είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσει εύκολα!

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα