Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

iPad mini με οθόνη Retina

Δεκ 16 2013
iPad mini με οθόνη Retina
Αν και η πρώτη έκδοση του iPad mini ενθουσίασε τους λάτρεις των mobile συσκευών της Apple και όχι μόνο, το χάσμα που το χώριζε από το «μεγαλύτερο αδερφό του» σε χαρακτηριστικά ήταν ορατό και σίγουρα έκανε πολλούς να το δουν με επιφύλαξη. Όμως, το iPad mini επέστρεψε πολύ πιο δυνατό και η νέα του έκδοση δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την κυριαρχία του στο χώρο των μικρών tablets.

Το βασικό χαρακτηριστικό του νέου iPad mini είναι – τι άλλο - η οθόνη Retina των 7,9’’. Η ανάλυση 2.048x1.536 είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από του πρώτου iPad mini και φυσικά, αρκετά μεγαλύτερη ακόμα κι από μιας τηλεόραση Full HD. Φυσικά, από τη στιγμή που η πυκνότητα των pixels έχει αυξηθεί στα 326ppi, τα ίδια τα pixels σχεδόν δεν διακρίνονται και έτσι έχετε εκπληκτική ευκρίνεια στο κείμενο και απίστευτη ζωντάνια στις φωτογραφίες. Πραγματικά, εντυπωσιακή οθόνη!Χάρη στην υψηλή πυκνότητα των pixels της οθόνης του iPad mini έχετε εκπληκτική ευκρίνεια στο κείμενο και απίστευτη ζωντάνια στις φωτογραφίες.

Με πάχος μόλις 7,5 χιλιοστά και βάρος 331 γραμμάρια, η συσκευή της Apple δικαιολογεί πλήρως το “mini” στην ονομασία. Όμως, θα μπορούσε να δικαιολογήσει και το “maxi” καθώς στο εσωτερικό του βρίσκεται ο πανίσχυρος, διπύρηνος A7 με τη GPU PowerVR 6430 για μέγιστες επιδόσεις. Σην επεξεργαστική δυνατότητα, το iPad mini δε διαφέρει από το μεγαλύτερο iPad Air καθώς, εκτός από τον επεξεργαστή και τη GPU, ενσωματώνει 1GB μνήμης και συνεπεξεργαστή M7 για τη συλλογή δεδομένων που προέρχονται από το επιταχυνσιόμετρο, το γυροσκόπιο και το μαγνητόμετρο. Με αυτόν τον «εσωτερικό κόσμο» το iPad mini ανατποκρίνεται με άνεση σε κάθε εφαρμογή, ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια ποου κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.

Διαβάζοντας όλα αυτά, εύλογα γεννούνται απορίες για την αυτονομία της συσκευής. Όμως, τόσο ο επεξεργαστής, όσο και η μνήμη που ενσωματώνονται στο iPad mini κάνουν πολύ καλύτερη διαχείριση της ενέργειας και έτσι η συσκευή μπορεί να φτάσει τις 10 ώρες αυτονομίας σε σερφάρισμα ή αναπαραγωγή βίντεο – δηλαδή όσο και οι λιγότερο ισχυρές παλαιότερες εκδόσεις.To iPad mini μπορεί να φτάσει τις 10 ώρες αυτονομίας σε σερφάρισμα ή αναπαραγωγή βίντεο.

Το νέο iPad mini διαθέτει μία κάμερα 5MP στο πίσω μέρος για λήψη φωτογραφίας και βίντεο 1080p, καθώς και μία 1,2MP στο μπροστινό για επικοινωνία. Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης Wi-Fi υψηλής ταχύτητας με τη χρήση διπλής κεραίας και της τεχνολογίας MIMO, ενώ διατίθενται και εκδόσεις με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G. Επίσης, υπάρχουν εκδόσεις ανάλογα με το μέγεθος του αποθηκευτικό χώρου, με 16, 32, 64 και 128GB. Και φυσικά, ως νεότερο παιδί της Apple ενσωματώνει το iOS 7 με τα εικονίδια να είναι πιο επίπεδα και το multitasking πιο αποδοτικό, ενώ το κέντρο ελέγχου ακόμα πιο λειτουργικό κάνοντας την πρόσβαση σε απαραίτητα στοιχεία και εφαρμογές πιο άμεση.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα