Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

8 Android baby games

Δεκ 22 2014
Ένα smartphone ή ένα tablet με τα κατάλληλα παιχνίδια μπορεί να κρατήσει απασχολημένα ακόμα και τα πιο μικρά παιδιά, ενώ κάποιες φορές μπορεί ακόμα και να συμβάλλει στην εκπαίδευσή τους.
8 Android baby games
Αν έχετε μικρά παιδιά, σίγουρα θα έχετε ζήσει εκείνη τη στιγμή που χρειάζεστε λίγα λεπτά ηρεμίας είτε για να μιλήσετε με κάποιον, είτε για να κάνετε κάτι που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας. Είναι η στιγμή που το smartphone ή το tablet μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο και να σας προσφέρει αυτά τα λίγα λεπτά αποσπώντας την προσοχή του παιδιού σας με ένα παιχνίδι. Όμως, πολλά από αυτά τα παιχνίδια δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά και εκπαιδευτικά, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα συμβατικά παιχνίδια για μικρά παιδιά. Στη συνέχεια, θα βρείτε 10 από τα καλύτερα παιχνίδια που υπόσχονται να κρατήσουν απασχολημένο ένα μικρό παιδί για αρκετή ώρα.


Kids Animal Piano


Αν δε σας εκνευρίζουν τα παιχνίδια που παράγουν ήχους, το Kids Animal Piano είναι μια καλή επιλογή για να γνωρίσει το μωρό σας τις φωνές των ζώων. Η εφαρμογή διαθέτει τρεις ζώνες: μία με πλήκτρα, μία με ζώα και μία με «τραγούδια». Πατώντας σε ένα ζώο στη δεύτερη ζώνη, ακούγεται η φωνή του, ενώ πατώντας σε μία εικόνα της πρώτης ζώνης αναπαράγεται ένα γνωστό τραγούδι (π.χ. Happy Birthday) με τη φωνή ενός ζώου και, παράλληλα, φαίνονται τα πλήκτρα που πρέπει να πατηθούν για τη μουσική του. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και μπορεί να αποτελέσει μια καλή πρώτη ευκαιρία γνωριμίας με τις φωνές των ζώων.


Baby Piano


Άλλη μια εφαρμογή μουσική με πιάνο, λίγο διαφορετική, αφού στο Baby Piano κύριος στόχος είναι η γνωριμία με τις νότες και όχι με τις φωνές των ζώων. Το κάτω μέρος εμφανίζεται η ονομασία της κάθε νότας, ενώ στο πάνω οι εικόνες των ζώων έχουν «διακοσμητικό» χαρακτήρα και μάλλον βοηθούν στον πιο εύκολο εντοπισμό της νότας από ένα μικρό παιδί. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέτει κλείδωμα του πλήκτρο επιστροφής ώστε να μην επιτρέπει στο παιδί να εξέλθει από αυτή.


PicsArt for Kids


Από τη μουσική στη ζωγραφική και από τα μωρά σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά. Το PicsArt for Kids είναι τρεις εφαρμογές σε μία. Αρχικά, περιλαμβάνει μια εφαρμογή σχεδίασης όπου τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν πάνω σε λευκή «σελίδα» με τη βοήθεια εργαλείων και χρωμάτων χρησιμοποιώντας έως 10 δάχτυλα ταυτόχρονα. Με τη δεύτερη εφαρμογή, του χρωματισμού, το παιδί έχει στη διάθεσή του μια σειρά από τις γνωστές χρωμοσελίδες ώστε να εφαρμόσει χρώματα με τη φαντασία του. Η τρίτη εφαρμογή έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μαθαίνει στο παιδί πώς να σχεδιάζει και χρησιμοποιεί σχήματα ώστε να δημιουργήσει φιγούρες ή αντικείμενα. Η εφαρμογή έρχεται δωρεάν με ένα σετ εικόνων και μπορείτε να προμηθευτείτε περισσότερες μέσα από την εφαρμογή επί πληρωμή.


Color & Draw for Kids


Συνεχίζοντας με μια εφαρμογή ζωγραφικής, αν το παιδί σας είναι μεγαλύτερο και διακρίνετε κάποιο ταλέντο, μπορείτε να διαθέσετε το ποσό των € 0,75 και να προμηθευτείτε το εξαιρετικό Color & Draw for Kids. Περιλαμβάνει τη δυνατότητα αγοράς επιπλέον περιεχομένου μέσα από την εφαρμογή, χαρακτηριστικό κλειδωμένο για τα παιδιά. Στην εφαρμογή, το παιδί θα βρει πολλά εργαλεία και χρώματα για να σχεδιάσει από το μηδέν, να χρωματίσει έτοιμες εικόνες (χρωμοσελίδες), ακόμα και να σχεδιάσει πάνω σε φωτογραφίες. Υποστηρίζεται πολλαπλή αφή, zoom, undo και διαγραφή, ενώ συνοδεύεται με 50 έτοιμες εικόνες. Είναι μια εφαρμογή που μάλλον πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την αγορά της.


Talking Tom Cat 2 Free


Για κάποιο λόγο που μάλλον εμείς οι μεγάλοι δε θα καταλάβουμε ποτέ, αυτή η εφαρμογή με το γάτο που αναπαράγει με αστεία φωνή ό,τι λένε τα παιδιά, τα ξετρελαίνει, με αποτέλεσμα να έχει γίνει download περισσότερες από 450 εκατ. φορές. Εκτός όμως από την αστεία φωνή, ο γάτος Tom μπορεί να αντιδράσει με αστείες κινήσεις στα χτυπήματα των παιδιών αλλά και να δεχτεί διάφορες φορεσιές. Η εφαρμογή περιλαμβάνει και ένα mini-game με σκοπό να αποκτήσετε νομίσματα, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε κάποιες κινήσεις του Tom και να τις μοιραστείτε με φίλους.


Animal Sounds – Mandarin


Το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται από τη Fisher-Price, γνωστή για πολλά χρόνια στα συμβατικά παιχνίδια για μωρά. Η συσκευή σας μετατρέπεται σε ένα «βιβλίο» ήχων που δίνει την ευκαιρία στα μωρά να γνωρίσουν τις φωνές των ζώων, αλλά και χαρακτηριστικές κινήσεις τους. Επίσης, περιλαμβάνονται και δύο τραγούδια. Η εφαρμογή απευθύνεται σε μωρά πάνω από 6 μηνών και σίγουρα θα κερδίσει την προσοχή τους.


Baby Explorer


Πρόκειται για μια εξαιρετική συλλογή 17 παιχνιδιών που διατίθεται εντελώς δωρεάν και είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει το παιδί απασχολημένο για αρκετή ώρα. Στα παιχνίδια περιλαμβάνονται παζλ, ξυλόφωνο, ζωγραφική, παιχνίδια μνήμης και ταιριάσματος εικόνων, καθώς και γνωριμίας με τα ζώα και τα οχήματα και πολλά άλλα. Όπως καταλαβαίνετε, πέρα από διασκεδαστική, αυτή η εφαρμογή είναι και εκπαιδευτική.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα