Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Keyboard Logitech K480 Multi-Device

Δεκ 10 2014
Το Κ480 Multi Device της Logitech έρχεται να διευκολύνει όσους χρησιμοποιούν παράλληλα desktop PC και smartphones/tablets, προσφέροντας ένα εργονομικό πληκτρολόγιο για όλους τους τύπους συσκευών.
Keyboard Logitech K480 Multi-Device
Το Logitech K480 προσφέρει κάτι που δεν είναι εύκολο να βρει κανείς: επιτρέπει στον χρήστη να συνδέσει επάνω του μέχρι και τρεις, διαφορετικού τύπου, συσκευές (desktop, tablet, smartphone), κάθε μία από τις οποίες μπορεί να διαθέτει διαφορετικό λειτουργικό σύστημα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα εύκολης και άμεσης εναλλαγής μεταξύ τους με το γύρισμα μιας ροδέλας.Μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα το tablet και το smartphone σας στην εσοχή του Logitech K480.

Η λίστα συμβατότητας με τα λειτουργικά συστήματα με τα οποία συνεργάζεται το K480 είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τα Windows 7 και 8, το Mac OS X, το Chrome OS, το iOS από την έκδοση 5 και έπειτα και τις συσκευές Android από την έκδοση 3.2 και έπειτα. Προς το παρόν δεν υποστηρίζονται τα Windows Phone, αν και εικάζουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον. Στην πράξη λοιπόν, μπορείτε, για παράδειγμα, ενώ γράφετε ένα κείμενο στο laptop σας, να μεταβείτε άμεσα στο κινητό σας για να γράψετε ένα μήνυμα και αμέσως μετά στο tablet για browsing, όλα αυτά με το ίδιο πληκτρολόγιο.Το K480 είναι διαθέσιμο και σε λευκή έκδοση.

Εμφανισιακά, το K480 έχει πεπλατυσμένο σχήμα, αφού λείπουν τα πλήκτρα των αριθμών που συνοδεύουν συνήθως τα desktop πληκτρολόγια. Τα πλήκτρα είναι στρογγυλοποιημένα και λιγότερο «ρηχά» σε σχέση με ένα τυπικό mobile πληκτρολόγιο, ενώ η διάταξή τους δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαιτερότητα, ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να συνηθίσει το layout από την αρχή. Στο επάνω μέρος του βρίσκεται ο χώρος υποδοχής των φορητών συσκευών και ακριβώς από κάτω βρίσκονται τυπωμένες οι εικονογραφημένες οδηγίες σύνδεσης με κάθε μία από αυτές, ώστε να μην χρειάζεται να ανατρέξει κάποιος στο εγχειρίδιο χρήσης για να τα καταφέρει. Τα πλήκτρα συντομεύσεων είναι προσανατολισμένα προς τις mobile συσκευές, αφού περιλαμβάνονται “Home” και “Multitask” πλήκτρα, ενώ λείπουν κάποια desktop πλήκτρα που χρησιμοποιούνται λιγότερο, όπως τα Page Up/Down, End, Print Screen και Scroll Lock, ώστε να διατηρηθεί σε λογικά πλαίσια το μέγεθος του πληκτρολογίου. Πάντως το K480 δεν κάνει προσπάθεια ώστε να χαρακτηριστεί “compact”, όπως τα τυπικά πληκτρολόγια για φορητές συσκευές, αφού είναι σχετικά βαρύ (820g) και στιβαρό, ώστε να εξασφαλίζει τη σταθερότητα κατά την πληκτρολόγηση, ιδίως όταν έχει τοποθετηθεί επάνω του ένα μεγάλο tablet. Δεν πρόκειται δηλαδή για την απόλυτη mobile πρόταση, όμως ο στόχος του δεν είναι αυτός.

Στην πράξη, η εναλλαγή ανάμεσα στις συσκευές διαφορετικού τύπου μέσω της ροδέλας είναι άμεση, ενώ δεν υπάρχει το lag που συναντά κανείς σε πληκτρολόγια που συνδέονται με μια συσκευή μέσω Bluetooth. Πριν από όλα αυτά, το ίδιο το pairing μέσω Bluetooth είναι επίσης άμεσο, συνεισφέροντας στην αίσθηση που δίνει το K480 ότι δουλεύει σχεδόν με τα πάντα απροβλημάτιστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Logitech έχει κυκλοφορήσει μία Android εφαρμογή, την Logitech Keyboard Plus, η οποία διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και την εκάστοτε συσκευή με λειτουργικό της Google.Η ροδέλα επιτρέπει άμεση εναλλαγή μεταξύ συσκευών.

Αν και μοιάζει με πολυτέλεια, το Logitech K480 Multi-Device Bluetooth Keyboard είναι από τα πράγματα που χρησιμοποιώντας το κανείς αναρωτιέται πώς μπορούσε μέχρι τότε χωρίς αυτό. Αν, πέρα από τον υπολογιστή σας, έχετε και smartphone (που με βάση τα στατιστικά… μάλλον έχετε) ή/και tablet, το K480 έχει τη δυνατότητα να σας λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Μπορείτε να βρείτε το K480 στο You.gr τόσο σε μαύρη, όσο και σε λευκή έκδοση.


Δείτε το βίντεο:


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα