Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

GoPro Hero4 Black

Δεκ 31 2015
Το νεότερο hi-end μοντέλο της GoPro αποδεικνύει πως ακόμα και το καλύτερο μπορεί να δεχτεί σημαντικές βελτιώσεις.
GoPro Hero4 Black
To «όνομα» GoPro είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό όταν η συζήτηση φτάσει στις action cams, δηλαδή αυτές τις μικρές κάμερες που είναι έτοιμες να καταγράψουν κάθε δραστηριότητά σας, από μια αθώα βουτιά έως μια ξέφρενη κατάβαση με snowboard. Ειδικά τα κορυφαία μοντέλα της GoPro, Silver και Black, έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμα της βιντεοσκόπησης της έντονης δραστηριότητας παρά τον ανταγωνισμό που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια.Η Hero4 Black παραμένει μια εξαιρετική λύση όταν οι δραστηριότητές σας απαιτούν μικρό βάρος και μικρές διαστάσεις ή όταν θα πρέπει να προσαρτηθεί σε κάποιο ισχυρό drone.

Η GoPro Hero4 Black, το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, αποτελεί τον άξιο συνεχιστή της φήμης που έχτισαν τα προηγούμενα μοντέλα και ειδικά η Hero3/3+ Black. Η action cam της GoPro βελτιώθηκε σημαντικά τόσο στον τομέα του βίντεο, όσο και της ευχρηστίας. Αν και το μέγεθός της ίδιο με αυτό της Hero3, έχουν γίνει αρκετές «χωροταξικές» αλλαγές, ενώ έχει βελτιωθεί και το μενού. Επίσης, το βάρος έχει παραμείνει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και έχει αυξηθεί μόλις κατά 14 γραμμάρια από το προηγούμενο μοντέλο φτάνοντας συνολικά τα 88 γραμμάρια. Έτσι, η Hero4 Black παραμένει μια εξαιρετική λύση όταν οι δραστηριότητές σας απαιτούν μικρό βάρος και μικρές διαστάσεις ή όταν θα πρέπει να προσαρτηθεί σε κάποιο ισχυρό drone.

Πριν δούμε αναλυτικά τη Hero4 Black, ας πάρουμε μια γεύση από τη συνολική γκάμα και τις διάφορες «εκδόσεις» ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα. Στη σειρά Hero4 τα μοντέλα είναι τρία: Session, Silver και Black. Η βασική «έκδοση» της Hero4 Black συνοδεύεται από τη λέξη Adventure στον τίτλο της, ενώ κυκλοφορούν και άλλες «εκδόσεις», όπως η Motor και η Music. Το στοιχείο που διαφοροποιεί τις «εκδόσεις» αυτές είναι κυρίως το εξωτερικό περίβλημα το οποίο, ενώ στην Adventure είναι το πιο απλό που επιτρέπει βουτιά σε βάθος έως 40 μέτρα, στις άλλες δύο εμπλουτίζεται ώστε να γίνεται πιο εύκολα η προσάρτηση της κάμερας σε μηχανοκίνητα οχήματα και σε μουσικά όργανα αντίστοιχα.Η GoPro Hero4 Black τραβά (μεταξύ άλλων αναλύσεων) σε 4Κ στα 30fps, 2,7K στα 60fps, 1080p στα 120fps και 720p στα 240fps.

Φυσικά, το πρώτο και πιο σημαντικό στοιχείο που καθιστά ανώτερη την εικόνα μιας Hero4 Black σε σχέση με αυτή μιας Hero3+ Black είναι η ανάλυση του βίντεο. Το νεότερο μοντέλο τραβά (μεταξύ άλλων αναλύσεων) σε 4Κ στα 30fps, 2,7K στα 60fps, 1080p στα 120fps και 720p στα 240fps (15, 30, 60 και 120 ήταν τα fps στη Hero 3+, αλλά είναι επίσης και στη Hero4 Silver). Αρχικά, με τα 30fps, η ανάλυση 4Κ μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον σε πιο έντονες δραστηριότητες από μια απλή βουτιά καταγράφοντας ικανοποιητικά μια γρήγορη βόλτα με ποδήλατο ή μηχανή. Αν οι δραστηριότητές σας είναι ακόμα πιο έντονες, οι χαμηλότερες αναλύσεις θα τις καταγράψουν με απόλυτη ομαλότητα, αφού με 120fps στα 1080p μπορείτε να έχετε τέλειο βίντεο ακόμα και αν βουτήξετε από... αεροπλάνο. Επίσης, με τόσα fps, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά slow motion βίντεο που δίνουν την εντύπωση ότι η καταγραφή έχει γίνει με επαγγελματική κάμερα.Μέσω μιας θύρας στο πίσω μέρος, είναι δυνατή η προσάρτηση τόσο της προαιρετικής οθόνης αφής LCD Touch BacPac, όσο και της προαιρετικής δεύτερης μπαταρίας Battery BacPac.

Αντίστοιχα, το bitrate σε κωδικοποίηση H.264 έχει ανέβει στα 60Mbps σε σχέση με τα 45Mbps του προηγούμενου μοντέλου, κάτι που σε μεγάλο βαθμό επιτυγχάνεται λόγω του ανώτερου επεξεργαστή της Hero4 Black που είναι δύο φορές πιο ισχυρός από αυτόν της Hero3+ Black. Από την άλλη, το διάφραγμα του φακού έχει παραμείνει στο F2.8, η ανάλυση της φωτογραφίας στα 12MP και η συνεχής φωτογράφιση στις 30 λήψεις ανά δευτερόλεπτο. Όπως και η Hero 3+ Black και άλλα προηγούμενα μοντέλα, η Hero4 Black δε διαθέτει οθόνη, κάτι που συναντάμε μόνο στη Hero4 Silver. Ωστόσο, μέσω μιας θύρας στο πίσω μέρος, είναι δυνατή η προσάρτηση τόσο της προαιρετικής οθόνης αφής LCD Touch BacPac, όσο και της προαιρετικής δεύτερης μπαταρίας Battery BacPac.

Η GoPro Hero4 Black σας επιτρέπει να τραβάτε εξαιρετικά time lapse βίντεο δίνοντάς σας τη δυνατότητα αυτόματης λήψης με βήμα από 0,5 έως 60 δευτερόλεπτα, ενώ είναι πλέον δυνατή η λήψη κάτω από συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού μέσω του Night Photo mode. Συνδυάζοντας τα δύο αυτά χαρακτηριστικά μπορείτε επίσης να τραβήξετε μοναδικά νυχτερινά time-lapse του έναστρου ουρανού που θα τους εντυπωσιάσουν όλους. Επίσης, αν η λήψη σας περιλαμβάνει πλάνα χαμηλού και υψηλού φωτισμού μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χαρακτηριστικό Auto Low Light mode που επιλέγει αυτόματα το frame rate βασισμένο στις συνθήκες φωτισμού.Η GoPro Hero4 Black σας επιτρέπει να τραβάτε εξαιρετικά time lapse βίντεο δίνοντάς σας τη δυνατότητα αυτόματης λήψης με βήμα από 0,5 έως 60 δευτερόλεπτα, ενώ είναι πλέον δυνατή η λήψη κάτω από συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού μέσω του Night Photo mode.

Αυτό που θα εκτιμήσετε όμως ακόμα περισσότερο είναι ο συνολικός χειρισμός της Hero4 Black μέσα από την εφαρμογή GoPro App (για iOS και Android). Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δείτε ζωντανή εικόνα από την κάμερα, να χειριστείτε όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις της, να παρακολουθήσετε τα βίντεο που έχετε γράψει και φυσικά, να μοιραστείτε τη λήψη σας με φίλους. Για την καλύτερη συνεργασία της μηχανής με την εφαρμογή, το νέο μοντέλο διαθέτει και Bluetooth, εκτός από το Wi-Fi που υπήρχε και στο προηγούμενο μοντέλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το χαρακτηριστικό HiLight Tag που σας επιτρέπει να μαρκάρετε στιγμές κατά την εγγραφή ώστε να μπορείτε να τις εντοπίσετε πιο εύκολα στην αναπαραγωγή.

Η GoPro Hero4 Black παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή αν αναζητάτε την καλύτερη action cam. Οι λήψεις της είναι εξαιρετικές ακόμα και κάτω από τις πιο έντονες δραστηριότητες και συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ με τα νέα χαρακτηριστικά της μπορεί να διευρύνει τον... καλλιτεχνικό σας ορίζοντα. Είπαμε, 30fps σε 4Κ και 120fps σε 1080p είναι αυτά...Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα