Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

GSmart Classic

Δεκ 14 2015
Ένα προσιτό entry lever smartphone που ίσως έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, αλλά και την τιμή που περιμένατε για να αλλάξετε συσκευή.
GSmart Classic
Αν πιστεύετε ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε την παλιά συσκευή σας και, λόγω των τυπικών απαιτήσεων που έχετε, δε θέλετε να δαπανήσετε κάποιο μεγάλο ποσό, το GSmart Classic είναι ίσως το κατάλληλο smartphone αφού μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας με το παραπάνω. Προϊόν μιας από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο του computing, της Gigabyte, η οποία φημίζεται για τις ποιοτικά προϊόντας της, το GSmart Classic ανήκει στην κατηγορία των entry level smartphones που απευθύνονται σε όσους αναζητούν όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά, χωρίς κάτι «εξωτικό» που θα ανέβαζε την τιμή.Το GSmart Classic ενσωματώνει τη νεότερη έκδοση Lollipop του λειτουργικού Android και συγκεκριμένα την 5.1, οπότε έχετε διαθέσιμα όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

Το GSmart Classic ενσωματώνει τη νεότερη έκδοση Lollipop του λειτουργικού Android και συγκεκριμένα την 5.1, οπότε έχετε διαθέσιμα όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Οι διαστάσεις του βρίσκονται στα τυπικά επίπεδα της κατηγορίας με το πάχος να φτάνει τα 8,6 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με τα 150 γραμμάρια του βάρους, έχετε μια συσκευή που μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα σε μια τσέπη, χωρίς να σας προβληματίζει. Από την άλλη, η μπαταρία των 2000mAh θα σας δώσει έως 10 ώρες χρόνου ομιλίας, που σε συνθήκες κανονικής χρήσης σημαίνει ότι θα ολοκληρώσετε τη μέρα σας με μία φόρτιση.Με διαγώνιο 5’’, ανάλυση 720x1280 και τεχνολογία IPS, έχετε όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να σερφάρετε στα αγαπημένα σας websites, να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας, να παρακολουθήσετε βίντεο και να παίξετε παιχνίδια.

Στο εσωτερικό της συσκευής της Gigabyte βρίσκεται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Spreadtrum SC7731 στα 1,2GHz, ο οποίος συνοδεύεται από τα γραφικά Mali-400 και μνήμη RAM 1GB. Με αυτή τη σύνθεση, οι εφαρμογές τρέχουν γρήγορα, η απόκριση του λειτουργικού είναι ικανοποιητική και τα περισσότερα παιχνίδια θα εκτελεστούν χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Τις αποθηκευτικές ανάγκες της συσκευής καλύπτει η ROM των 8GB, αλλά και μία υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως 32GB. Οπότε, μπορείτε με άνεση να αποθηκεύετε την αγαπημένη σας μουσική για το δρόμο, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε, καθώς και τις εφαρμογές που χρειάζεστε.

Αντίστοιχη άνεση με αυτή που σας παρέχει η επεξεργαστική ισχύς της συσκευής, σας προσφέρει και η οθόνη της. Με διαγώνιο 5’’, ανάλυση 720x1280 και τεχνολογία IPS, έχετε όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να σερφάρετε στα αγαπημένα σας websites, να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας, να παρακολουθήσετε βίντεο και να παίξετε παιχνίδια. Η πυκνότητα των 294ppi είναι εγγυάται ότι οι εικόνες θα εμφανίζονται με υψηλή ευκρίνεια και τα κείμενα θα είναι ευανάγνωστα ώστε να μη σας κουράζουν όταν χρειαστεί να διαβάσετε για αρκετή ώρα.Η οπίσθια κάμερα λήψης και η εμπρόσθια επικοινωνίας του GSmart Classic ακολουθούν τις τυπικές προδιαγραφές της κατηγορίας προσφέροντας 8MP και 5MP αντίστοιχα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και ένα LED φλας.

Η οπίσθια κάμερα λήψης και η εμπρόσθια επικοινωνίας του GSmart Classic ακολουθούν τις τυπικές προδιαγραφές της κατηγορίας προσφέροντας 8MP και 5MP αντίστοιχα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και ένα LED φλας. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της κύριας κάμερας θα σας ικανοποιήσουν στις περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά αν οι συνθήκες φωτισμού είναι καλές. Το ίδιο θα συμβεί και με τις selfies που θα βγάλετε μέσω της μπροστινής κάμερας.

Η νεότερη τάση θέλει τα smartphones να διαθέτουν υποστήριξη για δύο κάρτες SIM και το GSmart Classic την ακολουθεί, έτοιμο να δεχτεί μία mini και μία micro. Έτσι, μπορείτε να έχετε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς στη συσκευή σας και δε χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας δύο τηλέφωνα. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης θύρα USB, δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο μέσω Wi-Fi και με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, δέκτες FM και GPS, καθώς και αισθητήρες επιτάχυνσης και εγγύτητας.Η νεότερη τάση θέλει τα smartphones να διαθέτουν υποστήριξη για δύο κάρτες SIM και το GSmart Classic την ακολουθεί, έτοιμο να δεχτεί μία mini και μία micro.

Το GSmart Classic είναι μια ισορροπημένη πρόταση που αξίζει να εξετάσετε αν αναζητάτε ένα entry level smartphone που να δίνει σημασία στα βασικά χαρακτηριστικά ώστε να εκτελούνται άψογα όλες οι λειτουργίες ενώ ταυτόχρονα παραμένει μια προσιτή λύση. Και μην ξεχνάτε ότι πίσω από το όνομά του βρίσκεται η Gigabyte…Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα