Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

GSmart Classic Lite

Δεκ 15 2015
Για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη λύση για απλές τυπικές λειτουργίες και θέλουν να ξοδέψουν ένα ελάχιστο ποσό, το Gsmart Classic Lite είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται.
GSmart Classic Lite
Smartphone δε σημαίνει πάντα υψηλές επιδόσεις, πολλές εφαρμογές, απαιτητικό gaming και «εξωτικά» χαρακτηριστικά. Υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες που αναζητούν μια απλή αξιόπιστη λύση, για να εκτελούν τυπικές λειτουργίες, να επικοινωνούν στα κοινωνικά δίκτυα, να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουν κάποιο μεγάλο ποσό. Τις ανάγκες αυτών των χρηστών έρχεται να καλύψει το GSmart Classic Lite της γνωστής στο χώρο του computing, Gigabyte.Στην καρδιά του GSmart Classic Lite βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Spreadtum SC7731 στα 1,2GHz με τα γραφικά Mali 400 και 512MB μνήμης RAM.

Φυσικά, το γεγονός πως το GSmart Classic Lite αποτελεί μια απλή πρόταση δεν το εμποδίζει από το να διαθέτει οθόνη 5’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή και δυνατότητα υποστήριξης δύο καρτών SIM. Από την άλλη, οι παραχωρήσεις που ζητά το κατατάσσουν μεταξύ των ιδιαίτερα προσιτών entry level τηλεφώνων ώστε να μπορούν να χαρούν τα πλεονεκτήματα των smartphones τόσο όσοι δε μπορούν, όσο και όσοι δε θέλουν να δαπανήσουν σημαντικά ποσά για μία συσκευή τηλεφώνου.

Στην καρδιά του GSmart Classic Lite βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Spreadtum SC7731 στα 1,2GHz με τα γραφικά Mali 400 και 512MB μνήμης RAM. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τρέχετε άνετα οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά όχι πολλές ταυτόχρονα. Μπορείτε να παίξετε τα περισσότερα games, αλλά όχι τα ιδιαίτερα απαιτητικά. Με λίγα λόγια έχετε την απαιτούμενη ισχύ για να κάνετε τα πάντα, αλλά η μνήμη σας «θυμίζει» την προσιτή τιμή και τις μικρές παραχωρήσεις που πρέπει να κάνετε. Φυσικά, για κάποιους χρήστες αυτές οι παραχωρήσεις είναι μάλλον αμελητέες.Η συσκευή μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM για να έχετε δύο τηλεφωνικές γραμμές ώστε, αν υπάρχει αυτή η ανάγκη, να μη χρειάζεται να έχετε μαζί σας δύο τηλέφωνα.

Η συσκευή της Gigabyte διαθέτει μία οθόνη 5’’ τεχνολογίας IPS ώστε τα χρώματα να παραμένουν αναλλοίωτα όπως κι αν την κοιτάζετε και το περιεχόμενο να εμφανίζεται ευκρινές και ευανάγνωστο. Η ανάλυση 480x854 φανερώνει την entry level προοπτική της συσκευής που απευθύνεται σε τυπικούς και όχι απαιτητικούς χρήστες ή mobile gamers. Ωστόσο, μπορείτε άνετα να σερφάρετε, να διαβάσετε και να επικοινωνείτε με φίλους ανά πάσα στιγμή.Η συσκευή της Gigabyte διαθέτει μία οθόνη 5’’ τεχνολογίας IPS ώστε τα χρώματα να παραμένουν αναλλοίωτα όπως κι αν την κοιτάζετε και το περιεχόμενο να εμφανίζεται ευκρινές και ευανάγνωστο.

Παρά την προσιτή τιμή του, το GSmart Classic Lite διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 8GB για να «στεγάζει» τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε, τη μουσική που θέλετε να έχετε μαζί σας, αλλά και τις εφαρμογές που κατεβάζετε και εγκαθιστάτε. Αν αυτή η ποσότητα δε σας είναι αρκετή, υπάρχει και μία υποδοχή που μπορεί να δεχτεί κάρτες SD έως 32GB. Επίσης, η συσκευή μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM για να έχετε δύο τηλεφωνικές γραμμές ώστε, αν υπάρχει αυτή η ανάγκη, να μη χρειάζεται να έχετε μαζί σας δύο τηλέφωνα. Τον εξοπλισμό του GSmart Classic Lite συμπληρώνουν η δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα μέσω Wi-Fiκαι με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, οι δέκτες FM και GPS, καθώς και οι αισθητήρες επιτάχυνσης και εγγύτητας.

Φυσικά, από τη συσκευή δε λείπουν οι δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος ανάλυσης 5MP που συνοδεύεται από LED φλας για να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και μία εμπρόσθια ανάλυσης 2MP για επικοινωνία και selfies. Ειδικά σε συνθήκες καλού φωτισμού, η κύρια κάμερα θα σας δώσει ικανοποιητικές λήψεις και θα κρατήσει για πάντα τις καλύτερες στιγμές σας.Από τη συσκευή δε λείπουν οι δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος ανάλυσης 5MP που συνοδεύεται από LED φλας για φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και μία εμπρόσθια ανάλυσης 2MP για επικοινωνία και selfies.

Οι διαστάσεις της συσκευής κυμαίνονται στις τυπικές της κατηγορίας, ενώ το βάρος των 145 γραμμαρίων δεν προβληματίζει καθόλου. Με τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε ήδη, η μπαταρία των 2100mAh δε δυσκολεύεται καθόλου να προσφέρει έως 12 ώρες ομιλίας που σημαίνει ότι για μια τυπική καθημερινή χρήση αρκεί μία φόρτιση. Έτσι, μπορείτε να χαίρεστε άνετα όσα σας προσφέρει η έκδοση 4.4 του λειτουργικού Android που συνοδεύει τη συσκευή, αλλά και οι αμέτρητες εφαρμογές που σας περιμένουν στο Google Play.

Το GSmart Classic Lite είναι μία entry level συσκευή που απευθύνεται σε όσους θέλουν τις έξυπνες λειτουργίες ενός smartphone, αλλά δεν ανήκουν σε αυτούς που σπρώχνουν το τηλέφωνο στα όρια του, ούτε σε αυτούς που δαπανούν μεγάλα ποσά για την απόκτησή του. Με τη συσκευή της Gigabyte είναι βέβαιο ότι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα