Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

GSmart Essence

Δεκ 16 2015
Για όσους αναζητούν τα πλεονεκτήματα ενός smartphone και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μόνο ένα μικρό ποσό.
GSmart Essence
Υπάρχουν χρήστες που θέλουν να αποκτήσουν smartphone για να διαθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρει, αλλά θέλουν επίσης να εκταμιεύσουν το μικρότερο δυνατό ποσό για την αφορά του. Θέλουν να παίρνουν τηλέφωνο, να στέλνουν μηνύματα, να ενημερώνονται από τα αγαπημένα τους websites, να μιλάνε με φίλους στο Facebook, να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική στο μετρό ή στο jogging, να βλέπουν κάποιο αστείο βίντεο στο YouTube, να παίξουν κάποιο απλό παιχνίδι και, αν χρειαστεί, να κρατήσουν για πάντα κάποια μοναδική στιγμή με μια φωτογραφία. Αν όλα αυτά δε γίνονται με… μανία, τότε ίσως το μόνο που απαιτείται να είναι μία απλή, αξιόπιστη συσκευή που να μπορεί να τα προσφέρει χωρίς κανένα πρόβλημα.Με οθόνη 4,5’’ και βάρος 125 γραμμάρια μπορείτε να έχετε το GSmart Essence διαρκώς στην τσέπη σας χωρίς να σας προβληματίζει.

Το GSmart Essence είναι μια απλή συσκευή που έρχεται με τα βασικά χαρακτηριστικά ώστε να μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα, καθώς και με την υπογραφή της Gigabyte ώστε να είστε βέβαιοι για την αξιοπιστία της. Αποτελεί το πιο απλό μέλος των νεότερων GSmart entry level smartphones διαφέροντας μόνο σε λίγα χαρακτηριστικά από το Classic Lite. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η οθόνη των 4,5’’ (έναντι της οθόνης 5’’ του Classic Lite) που είναι ότι πρέπει για όσους θέλουν να κουβαλούν μία μικρότερη και πιο ελαφριά συσκευή. Με αυτή την οθόνη και βάρος 125 γραμμάρια μπορείτε να το έχετε μαζί σας χωρίς να σας προβληματίζει, ειδικά αν δεν επισκέπτεστε «βαριά» websites. Από τη στιγμή μάλιστα που οι προδιαγραφές του είναι αυτές, μια μπαταρία των 1600mAh είναι αρκετή για να του προσφέρει 12 ώρες ομιλίας ή, σε πραγματικές συνθήκες, όλο τον απαραίτητο χρόνο για να περάσετε μια ολόκληρη μέρα χωρίς επιπλέον φόρτιση.Mε πυκνότητα 218ppi και τεχνολογία IPS, η οθόνη σας προσφέρει ζωντανά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία θέασης και ευανάγνωστο κείμενο που δε σας κουράζει.

Η οθόνη του GSmart Essence των 4,5’’ διαθέτει ανάλυση 480x854 που οδηγεί σε πυκνότητα 218ppi. Αυτοί οι αριθμοί, σε συνδυασμό με την τεχνολογία IPS, μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια απλά συμπεράσματα. Θα έχετε ζωντανά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ευανάγνωστο κείμενο που δε θα σας κουράζει και θα μπορείτε να τρέξετε οποιεσδήποτε εφαρμογές, αλλά με κάποια «στενότητα» σε πολύπλοκα παιχνίδια και websites λόγω της διαγωνίου των 4,5’’. Αν ωστόσο τα τελευταία δε βρίσκονται στις προτεραιότητές σας, τότε δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο τετραπύρηνος Spreadtrum SC7731 στα 1,2GHz με τα γραφικά Mali-400, ο ίδιος επεξεργαστής που έχει ενσωματωθεί και στα άλλα δύο πρόσφατα entry level smartphones της Gigabyte, το Classic και το Classic Lite. Αντίθετα με το Classic που διαθέτει μνήμη RAM 1GB, το Essence διαθέτει ισόποση μνήμη με το Classic Lite, δηλαδή 512MB. Όπως αναφέραμε, πρόκειται για μία συσκευή ιδιαίτερα προσιτού κόστους που δεν απευθύνεται σε όσους αρέσκονται να «ζορίζουν» το τηλέφωνό τους με πολύπλοκες λειτουργίες και πολλαπλές ταυτόχρονες εφαρμογές εν δράσει.Ως Dual SIM, η συσκευή υποστηρίζει δύο κάρτες SIM ώστε να έχετε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς με το ίδιο τηλέφωνο.

Ωστόσο, παρά το προσιτό κόστος του, το GSmart Essence διαθέτει 8GB μνήμης RAM, που μπορεί να αναβαθμιστεί με τη χρήση καρτών micro SD χωρητικότητας έως 32GB. Επίσης, ως Dual SIM, η συσκευή υποστηρίζει δύο κάρτες SIM (mini, micro) ώστε να έχετε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς με το ίδιο τηλέφωνο. Φυσικά, δε λείπουν και οι δύο κάμερες, μία εμπρόσθια ανάλυσης 5MP που συνοδεύεται από LED φλας για να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο και μία οπίσθια ανάλυσης 2MP για επικοινωνία και selfies. Ο εξοπλισμός του GSmart Essence συμπληρώνεται από μία θύρα USB, δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο μέσω Wi-Fi και με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, δέκτες FM και GPS, καθώς και αισθητήρες επιτάχυνσης και εγγύτητας.

Η συσκευή της Gigabyte συνοδεύεται από την έκδοση 4.4 του Android με ένα μεγάλο πλήθος εφαρμογών να βρίσκεται στην διάθεσή σας μέσω του Google Play. Θα βρείτε προεγκατεστημένο ένα σετ εφαρμογών, το GSmart Value Pack, που περιλαμβάνει το CM Security για την ασφάλεια της συσκευής από κακόβουλο λογισμικό, το Battery Doctor για βελτίωση της αυτονομία της, το Clean Master για βελτίωση των επιδόσεων και το WPS Office για να διαχειρίζεστε αρχεία του MS Office και PDF.Από το GSmart Essence δε λείπουν και οι δύο κάμερες, μία εμπρόσθια ανάλυσης 5MP που συνοδεύεται από LED φλας για να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο και μία οπίσθια ανάλυσης 2MP για επικοινωνία και selfies.

Αν αναζητάτε ένα smartphone βασικών χαρακτηριστικών, που απλά να τρέχει τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να εκτελεί τυπικές καθημερινές λειτουργίες και το οποίο θα μπορέσετε να το αποκτήσετε με ένα ελάχιστο ποσό, το GSmart Essence σας περιμένει σε μαύρο και λευκό χρώμα. Με αυτή την τιμή, μπορείτε να πάρετε και δύο…Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα