Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

HP Pavilion 15-AN002nv Star Wars SE

Δεκ 07 2015
Οι fans του Star Wars έχουν πλέον το δικό τους laptop «ντυμένο» με πλήθος στοιχείων από τη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.
HP Pavilion 15-AN002nv Star Wars SE
Με το Star Wars: The Force Awakens, τη νέα παραγωγή της πετυχημένης σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας, να βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, η HP παρουσίασε ένα εντυπωσιακό notebook, το Pavilion 15-AN002nv Star Wars Special Edition, ντυμένο με στοιχεία της ταινίας. Αν η σκέψη σας πηγαίνει σε μία απλή προσαρμογή εικόνας στο καπάκι της συσκευής και άλλη μια εικόνα στη συσκευασία, αναθεωρήστε πάραυτα γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας. Η HP έχει επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια με μεγάλη προσοχή και είναι βέβαιο ότι οι fans της ταινίας θα εκτιμήσουν αυτή την προσεγμένη εργασία και θα ενθουσιαστούν με το συνολικό αποτέλεσμα.


Το τροφοδοτικό του Pavilion 15 βρίσκεται σε ένα κουτί με την εικόνα του Darth Vader που κλείνει με μαγνήτη οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο γραφείο σας για τη φύλαξη αντικειμένων.

Το ταξίδι σε αυτή τη μοναδική εμπειρία χρήσης ξεκινά από τη συσκευασία. Το κουτί της συσκευασίας φέρει εικόνα της ταινίας με άδεια της ίδιας της Disney οπότε ακόμα και άδειο μάλλον θα καταλήξει σε κάποια περίοπτη θέση στο δωμάτιό σας. Το τροφοδοτικό του Pavilion 15 βρίσκεται σε ένα κουτί με την εικόνα του Darth Vader που κλείνει με μαγνήτη οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο γραφείο σας για τη φύλαξη αντικειμένων. Πριν φτάσουμε όμως στην ίδια τη συσκευή, υπάρχει ακόμα μια μικρή έκπληξη. Τα ίδια τα αφρολέξ της συσκευασίας που συγκρατούν τη συσκευή μέσα στο κουτί κατά τη μεταφορά έχουν τη μορφή του Tie Fighter Advanced X1 του Darth Vader από το Episode VI: A New Hope. Πραγματικά, απίστευτο!Χρωματισμός του notebook σα να βγήκε από... πεδίο μάχης, κάτω δεξιά η φιγούρα του Storm Trooper και στο touchpad το πλέγμα όπως εμφανίζεται στο σύστημα στόχευσης του X-Wing.

Φυσικά, οι πινελιές του Star Wars συνεχίζονται πάνω στην ίδια τη συσκευή στην οποία κυριαρχούν το γκρι, το μαύρο και το κόκκινο… μετά από πόλεμο. Πραγματικά, το εξωτερικό του Pavilion 15 μοιάζει σα να έχει καταπονηθεί (ευτυχώς, μόνο στο χρώμα) και σας βάζει στο νόημα για όσα ακολουθούν. Ο χρωματισμός συνεχίζεται στο armrest του πληκτρολογίου, ενώ κάτω δεξιά υπάρχει η φιγούρα του Storm Trooper και στο touchpad το πλέγμα όπως εμφανίζεται στο σύστημα στόχευσης του X-Wing. Η εικόνα συμπληρώνεται όταν ενεργοποιηθεί ο κόκκινος οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου. Αν δεν έχετε ήδη εντυπωσιαστεί, έχει και συνέχεια…

Η εκκίνηση των Windows 10 στην 64-μπιτη έκδοση Home σα φέρνει απέναντι σε ένα περιβάλλον πλήρως προσαρμοσμένο στην ταινία. Τα εικονίδια, τα wallpapers, τα screen savers, οι ήχοι και 30GB περιεχομένου θυμίζουν κάτι από Star Wars και ενισχύουν αυτό που αρχικά περιγράψαμε ως προσεγμένη εργασία. Ενδεικτικά, ο κάδος ανακύκλωσης έχει τη μορφή του Death Star, ενώ όταν βγάζετε ένα USB drive από τη θύρα θα ακούσετε τον R2D2 να ουρλιάζει. Πιο Star Wars δε γίνεται!Με διαγώνιο 15,6’’, τεχνολογία IPS και ανάλυση Full HD, η οθόνη είναι έτοιμη να σας ικανοποιήσει με την υψηλή ευκρίνεια και τα ζωντανά χρώματά της σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Αλλά ας αφήσουμε την… ταινία και ας περάσουμε στο ίδιο το notebook, το βάρος του οποίου φτάνει περίπου τα 2 κιλά, τιμή αναμενόμενη για ένα σύστημα με οθόνη 15,6’’ και με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό. Η οθόνη αυτή, τεχνολογίας IPS και ανάλυσης Full HD, είναι έτοιμη να σας ικανοποιήσει με την υψηλή ευκρίνεια και τα ζωντανά χρώματα σε οποιαδήποτε εφαρμογή, είτε εργάζεστε, είτε παρακολουθείτε ταινία, είτε δίνετε τις μάχες σας σε κάποιο παιχνίδι.

Καρδιά του Pavilion 15-AN002nv Star Wars Special Edition της HP είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής Core i5-6200U της Intel που βασίζεται στη νεότερη αρχιτεκτονική Skylake και χρονίζεται στα 2,3-2,8GHz. Οι επιδόσεις του είναι τέτοιες που σας επιτρέπουν να τρέχετε ομαλά οποιαδήποτε εφαρμογή, όσο απαιτητική κι αν είναι. Από την άλλη, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι εξαιρετικός στην κατανάλωση ενέργειας, κάτι φυσικά που αποτελεί βασικό στοιχείο της 6ης γενιάς επεξεργαστών της Intel. Σημαντική στις επιδόσεις είναι και η συμβολή των 8GB μνήμης RAM που διαθέτει το Pavilion 15. Επίσης, τα ενσωματωμένα γραφικά HD 520 είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις περισσότερες εφαρμογές χωρίς κανένα πρόβλημα, ωστόσο όταν ζορίσει η κατάσταση, είναι ώρα να «μιλήσει» η ξεχωριστή κάρτα γραφικών…Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i5-6200U, 8GB μνήμης RAM και ξεχωριστή κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 940M εγγυώνται για τις υψηλές επιδόσεις.

Αν λοιπόν ξυπνήσει μέσα σας ο gamer, είναι ώρα να προσφέρει τις υπηρεσίες της η ξεχωριστή κάρτα γραφικών GeForce 940M της NVIDIA. Βασισμένη στην αρχιτεκτονική Maxwell και διαθέτοντας 4GB μνήμης DDR3, η κάρτα αυτή τοποθετείται στο ανώτερο κομμάτι των mid-range καρτών γραφικών. Πρακτικά, μπορείτε να παίξετε άνετα τα νεότερα παιχνίδια σε ανάλυση WXGA (1366x768), ωστόσο αν θέλετε μεγαλύτερη ανάλυση, όπως Full HD, ή θελήσετε να παίξετε κάποια απαιτητικά παιχνίδια, όπως το Assassin’s Creed Unity, θα πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις μειώνοντας την ποιότητα. Πάντως, η ίδια η κάρτα υποστηρίζει ακόμα και ανάλυση 4Κ σε εξωτερική οθόνη.Το σύστημα ηχείων του Pavilion 15 είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της HP με τη γνωστή B&O και προσφέρει άκρως ικανοποιητικό ήχο.

Για τις αποθηκευτικές ανάγκες σας, υπάρχει ένας δίσκος χωρητικότητας 1ΤΒ 5400rpm, ένα DVD writer και μία υποδοχή για κάρτες μνήμης SD, ενώ σας προσφέρεται δωρεάν, για ένα 6μηνο, αποθηκευτικός χώρος 25GB στο Dropbox. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει και στο σύστημα ηχείων του Pavilion 15, αποτέλεσμα της συνεργασίας της HP με τη γνωστή B&O, που προσφέρει άκρως ικανοποιητικό ήχο. Η σύνδεση του notebook στο δίκτυο μπορεί να γίνει τόσο ενσύρματα μέσω Ethernet 10/100, όσο και ασύρματα με υποστήριξη 802.11ac, ενώ υποστηρίζεται επίσης Bluetooth 4.0 και Miracast για ασύρματη απ’ ευθείας αναπαραγωγή περιεχομένου σε τηλεόραση.

Το Pavilion 15-AN002nv Star Wars Special Edition είναι ένα notebook που καλύπτει πλήρως το μέσο χρήστη και, σε κάποιες περιπτώσεις, αρκετούς gamers ανάλογα το είδος των παιχνιδιών. Ωστόσο, αν είσαι fan του Star Wars που αναζητά νέο notebook, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείς καθόλου. Η δουλειά που έχει κάνει η HP πάνω στη συσκευή σχετικά με την ταινία είναι εξαιρετική και θα σε ενθουσιάσει οπωσδήποτε.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα