Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Mousepad Razer Firefly Chroma

Δεκ 28 2015
Αφήνετε την αγορά mousepad στην τύχη; Το σύγχρονο ανταγωνιστικό gaming δε συγχωρεί τέτοια λάθη…
Mousepad Razer Firefly Chroma
Είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι χρήστες που διαθέτουν υπολογιστή έχοντας ως κύρια ασχολία τους το gaming να εστιάζουν σε περιφερειακά όπως τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια, τα οποία διαθέτουν πλέον αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτητικές προσδοκίες που έχουν διαμορφωθεί, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο gaming. Ωστόσο, υπάρχει ένα περιφερειακό το οποίο δεν λαμβάνει ίσως την προσοχή που του αναλογεί, παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την συνολική απόδοση ενός ποντικιού και κατ’ επέκταση του παίκτη.


Η επιφάνεια του Firefly επιτρέπει την επίτευξη μέγιστης δυνατής ακρίβειας και ταχύτητας.

Πρόκειται για το mousepad, το οποίο για τους περισσότερους χρήστες δεν αποτελεί προτεραιότητα κατά την διαδικασία επιλογής gaming περιφερειακών, ακόμη κι αν έχει προηγηθεί η αγορά κάποιου ακριβού ποντικιού με gaming προδιαγραφές. Καιρός λοιπόν να δοθεί η δέουσα προσοχή στην «βάση επιχειρήσεων» του ποντικιού σας, αφού το mousepad καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ποσοστό ακρίβειας το οποίο δύναται να επιτευχθεί.

Η Razer το γνωρίζει αυτό και παρέχει το Razer Firefly Chroma, ένα επαγγελματικό mousepad υψηλών προδιαγραφών, το οποίο εγγυάται την επίτευξη μέγιστης δυνατής ακρίβειας από το ποντίκι σας και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η βάση του είναι από καουτσούκ, ώστε να μην γλιστράει, ενώ η επιφάνειά του είναι καλυμμένη με “micro-textured” φινίρισμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα και την ακρίβεια, χωρίς να υστερεί σε κάποια από τις δύο κατηγορίες. Έτσι, κάθε κίνηση του ποντικιού μετατρέπεται με απόλυτη ακρίβεια σε κίνηση του κέρσορα. Αυτό συμβαίνει ανεξαρτήτως του επιπέδου ευαισθησίας που έχετε καθορίσει για το ποντίκι σας, αφού η επιφάνεια του Firefly μπορεί να ανταποκριθεί άψογα σε όλες τις περιπτώσεις.Οι ρυθμίσεις φωτισμού του Firefly Chroma είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες.

Ενώ λοιπόν το Firefly φέρνει πλήρως σε πέρας την πρωταρχική του αποστολή, επιχειρεί να εντυπωσιάσει και εμφανισιακά, κάτι που δε συμβαίνει συνήθως σε άλλα mousepads. Για να το πετύχει αυτό, η Razer έχει ενσωματώσει μία θύρα USB στο Firefly, η οποία του επιτρέπει να παίρνει ρεύμα από τον υπολογιστή και να φωτίζεται. Όπως μαρτυρά και το, καθιερωμένο πλέον στα νέα προϊόντα της Razer, “Chroma” στον τίτλο του, το Firefly μπορεί να φωτιστεί με όλες τις δυνατές αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας μία ποικιλία από εφέ μέσω της εφαρμογής Razer Synapse. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η συνεργασία του Firefly με τα φωτιζόμενα ποντίκια της Razer. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το νέο Razer Mamba μπορείτε να ρυθμίσετε την κατάσταση έτσι ώστε να εμφανίζεται φωτισμός ταυτόχρονα σε ποντίκι και mousepad, μόνο όταν κάνετε click. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.Το Firefly συνεργάζεται άψογα με ποντίκια της Razer, όπως αναμενόταν άλλωστε.

Εάν λοιπόν ασχολείστε με το gaming σε επίπεδο τουρνουά ή παίρνετε στα σοβαρά τις επιδόσεις σας και επιθυμείτε μέγιστη ακρίβεια και ταχύτητα από το ποντίκι σας, το Razer Firefly Chroma αναμένεται να σας ικανοποιήσει πλήρως.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα