Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Quest X i5-6400 W10

Δεκ 11 2015
Το gaming απαιτεί ισχυρά και αξιόπιστα PCs που να σας δίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Εδώ ακριβώς χρειάζεται το Quest X i5-6400 W10 ή κάποιο άλλο PC της «παρέας» του.
Quest X i5-6400 W10
Οι gamers έχουν τις δικές τους απαιτήσεις όσον αφορά στο hardware και είναι αυτές που σε μεγάλο βαθμό οδηγούν τις εξελίξεις στο desktop computing. Τα desktop PCs που προορίζονται για gaming πρέπει να έχουν όλη την απαραίτητη ισχύ ώστε να κινούν ομαλά και γρήγορα το χαρακτήρα σας στο παιχνίδι, να δείχνουν το περιβάλλον του παιχνιδιού με λεπτομερή και φυσικό τρόπο και να ανταποκρίνονται στις εντολές σας άμεσα. Με λίγα λόγια, ένα gaming PC πρέπει να είναι τόσο δυνατό που να καταφέρνει να σας κάνει να ζείτε μέσα στο παιχνίδι. Αυτό ακριβώς έρχεται να σας προσφέρει το Quest X i5-6400 W10 της Infoquest Technologies, μέλος μιας σειράς από desktop PCs «χτισμένα» αποκλειστικά για gamers.Το Quest X i5-6400 W10 της Infoquest Technologies, μέλος μιας σειράς από desktop PCs «χτισμένα» αποκλειστικά για gamers, διαθέτει υψηλές επιδόσεις για να σας κάνει να ζείτε μέσα στο παιχνίδι.

Ο συνδυασμός των ισχυρών Quest X gaming PCs με τις κάρτες γραφικών της NVIDIA και των Windows 10 με το νέο DirectX 12 API δημιουργούν το ιδανικό εργαλείο για να μπείτε σε οποιαδήποτε μάχη, είτε πρόκειται να σώσετε τη γη από τους κακούς, είτε να πατήσετε γκάζι στις πιο δύσκολες πίστες. Τα συγκεκριμένα PCs εκμεταλλεύονται τη στενή συνεργασία της NVIDIA με τη Microsoft για την ανάπτυξη του Direct X12 ώστε να αποτελέσουν συστήματα που θα σας προσφέρουν μια νέα εμπειρία gaming και θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό. Το DirectX 12, βασικό συστατικό αυτής της εμπειρίας, επιτρέπει πλέον στους προγραμματιστές των παιχνιδιών να δημιουργήσουν λεπτομερή περιβάλλοντα και εφέ που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτά. Ο φωτισμός είναι πλέον πιο φυσικός, οι σκιές πιο ομαλές χρωματικά και στοιχεία, όπως ο καπνός και η φωτιά, εμφανίζονται εντελώς αληθινά. Όλα αυτά πηγάζουν από τη δυνατότητα που δίνει το DirectX για χρήση εκατομμυρίων μοναδικών textures ανά σκηνή και πιο ποιοτικό rendering με λιγότερη επιβάρυνση της μνήμης. Με λίγα λόγια, το DirectX 12 έχει ήδη δημιουργήσει την υποδομή για τα παιχνίδια νέας γενιάς και τα Quest X gaming PCs είναι έτοιμα να σας την προσφέρουν.Βασικό «συστατικό» του Quest X i5-6400 W10 ώστε να προσφέρει γρήγορο, εντυπωσιακό και απροβλημάτιστο gaming αποτελεί η κάρτα γραφικών Asus Strix GeForce GTX 960 με μνήμη 2GB GDDR5.

Βασικό «συστατικό» του Quest X i5-6400 W10 ώστε να προσφέρει γρήγορο, εντυπωσιακό και απροβλημάτιστο gaming αποτελεί η κάρτα γραφικών Asus Strix GeForce GTX 960 με μνήμη 2GB GDDR5. Βασισμένη στη νεότερη αρχιτεκτονική Maxwell της NVIDIA, η κάρτα υποστηρίζει DirectX 12, ανάλυση 4Κ και διάταξη SLI, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά των καρτών NVIDIA όπως CUDA, G-Sync, κλπ. Μάλιστα, η Asus έχει... βάλει για τα καλά το χέρι της επιταχύνοντας περαιτέρω τις επιδόσεις της GPU μέσω εργοστασιακού overclocking. Η κάρτα σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ακόμα και σε ανάλυση 4Κ, ωστόσο αποδίδει πολύ καλύτερα σε 1080p προσφέροντας υψηλό frame rate, ακόμα και πάνω από 60fps, σε απαιτητικά παιχνίδια με τις ρυθμίσεις ποιότητα εικόνας σε υψηλά επίπεδα. Αν θελήσετε να συνδέστε περισσότερες οθόνες, η κάρτα διαθέτει συνολικά μία έξοδο HDMI, μία έξοδο DVI και 3 εξόδους DisplayPort.

Καρδιά του συστήματος αποτελεί ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Core i5-6400 της Intel με συχνότητα λειτουργίας 2,7-3,3GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB μνήμης DDR3 των 1600MHz. Ο επεξεργαστής είναι βασισμένος στη νεότερη, και σαφώς ανώτερη τεχνολογικά, αρχιτεκτονική Skylake της Intel, οπότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το συγκεκριμένο PC θα σας συντροφεύει για αρκετό καιρό. Με αυτή την επεξεργαστική ισχύ, η κάρτα γραφικών έχει έναν καλό σύμμαχο στο gaming, ενώ η γρήγορη και απρόσκοπτη εκτέλεση οποιαδήποτε εφαρμογής είναι βέβαιη, όσο απαιτητική κι αν είναι.Καρδιά του συστήματος αποτελεί ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Core i5-6400 της Intel με συχνότητα λειτουργίας 2,7-3,3GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB μνήμης DDR3 των 1600MHz.

Δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, ο κατασκευαστής του Quest X i5-6400 W10 έχει εφοδιάσει το σύστημα με δύο δίσκους, έναν SSD 120GB και έναν HDD 1TB των 7200prm. Με τον SSD ως κύριο δίσκο, τα Windows 10 εκκινούν άμεσα ώστε να βρεθείτε στο πεδίο μάχης χωρίς καμία καθυστέρηση. Με τα παιχνίδια που παίζετε κάθε φορά να βρίσκονται στο δίσκο SSD, η εκκίνησή τους γίνεται άμεσα, ενώ δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση ούτε κατά την αποθήκευση του τρέχοντος σημείου, ούτε στο φόρτωμα των νέων επιπέδων. Παράλληλα, ο άπλετος αποθηκευτικός χώρος του δίσκου HDD σας επιτρέπει να έχετε εκεί μια πλούσια συλλογή από game downloads, μουσική, ταινίες, τηλεοπτικά επεισόδια, τις φωτογραφίες σας και ότι άλλο θέλετε.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το Quest X i5-6400 W10 σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε. Μάλιστα, εκτός από την ενσωματωμένη θύρα δικτύου Gigabit Ethernet, το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr προσφέρει και ένα Wi-Fi adapter για να συνδέεσαι ασύρματα στο δίκτυό σου. Εκτός από τις εξόδους που προσφέρει η κάρτα γραφικών, το σύστημα διαθέτει 3 θύρες USB 3.0, 4 θύρες USB 2.0, ενώ στο εσωτερικό του θα βρείτε 4 υποδοχές για συσκευές SATA3, 1 υποδοχή PCIe 3.0/2.0 x1 (x16 mode), 1 υποδοχή PCIe 2.0x1 και 2 υποδοχές PCI. Φυσικά, άξιο αναφοράς είναι και το εντυπωσιακό κουτί Aerocool BattleHawk που με την εμφάνισή του σας προετοιμάζει για τις υψηλές επιδόσεις του υπολογιστή.

Αν το budget που διαθέτετε δεν είναι αρκετό για να αποκτήσετε τις εντυπωσιακές επιδόσεις του Quest X i5-6400 W10, δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς υπάρχει και η λύση του Quest X i3-6100 W10 με όχι τόσο ισχυρές επιδόσεις όσο το Quest X i5, αλλά αρκετά πιο χαμηλή τιμή. Στη σύνθεσή του το Quest X i3-6100 W10 περιλαμβάνει τον διπύρηνο επεξεργαστή Core i3-6100 στα 3,7GHz, αρχιτεκτονικής Skylake, με μνήμη 8GB DDR3 στα 1600MHz, ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει η κάρτα GeForce GTX 950 της NVIDIA με 4GB μνήμης GDDR5, η οποία προσφέρει επίσης εξαιρετικές επιδόσεις σε 1080p gaming, όχι όμως τόσο υψηλές όσο η GTX 960. Ελαφρές διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στον τομέα αποθήκευσης με τον δίσκο HDD να παραμένει στο 1ΤΒ και τις 7200rpm, αλλά το δίσκο SDD να «ανεβαίνει» στα 240GB!Gaming PC χωρίς εντυπωσιακό κουτί δε γίνεται, γι΄ αυτό τα Quest X i5-6400 W10 και i7-6700 W10 διαθέτουν το BattleHawk (δεξιά), ενώ το Quest X i3-6100 W10 το Aero 500, και τα δύο της γνωστής AeroCool.

Αν ανήκετε στους σκληροπυρηνικούς gamers που υπολογίζουν κάθε frame και κάθε millisecond και τα προαναφερόμενα συστήματα πιστεύετε ότι δεν σας καλύπτουν, υπάρχει και η λύση του ανώτερου, από πλευράς χαρακτηριστικών και τιμής, Quest X i7-6700 W10. Σε αυτό το σύστημα θα συναντήσετε τον κορυφαίο σε επιδόσεις τετραπύρηνο επεξεργαστή Core i7-6700 της Intel στα 3,4-4,0GHz, αρχιτεκτονικής Skylake, ο οποίος συνοδεύεται από 16GB μνήμης DDR4 στα 2133MHz. Το απόλυτο gaming υποστηρίζεται από ένα κορυφαίο μοντέλο της NVIDIA, τη GeForce GTX 970 με 4GB μνήμης GDDRR5, η οποία προσφέρει hi-end επιδόσεις και επιτρέπει ομαλό gaming ακόμα και σε ανάλυση 4Κ. Όσον αφορά την αποθήκευση, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει όμοια χαρακτηριστικά με το Quest X i5-6400 W10.

Και τα τρία συστήματα συνοδεύονται από την 64-μπιτη έκδοση Home των Windows 10, καθώς και Wi-Fi adapter για να συνδέεστε με ευκολία στο ασύρματο δίκτυό σας. Επίσης, συνοδεύονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας που υπογράφει η Infoquest Technologies και καλύπτει για 2 έτη την αξία των ανταλλακτικών και την εργασία αποκατάστασης βλάβης, αλλά και τη δωρεάν μεταφορά από και προς τα εργαστήρια επισκευής. Προσθέστε στην εξίσωση και την άμεση τεχνική εξυπηρέτηση της εταιρείας και έχετε όλους τους παράγοντες επιτυχίας των υπολογιστών Quest.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα