Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Razer Wildcat Xbox One Wired Controller

Δεκ 09 2015
Το επαγγελματικό χειριστήριο για Xbox One που θα σας δώσει το πλεονέκτημα επιτρέποντάς σας να γίνεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Razer Wildcat Xbox One Wired Controller
Μιλώντας για τις κονσόλες, το πιο σημαντικό περιφερειακό όλων είναι, με κολοσσιαία διαφορά από το δεύτερο, το χειριστήριο. Είναι η συσκευή με την οποία πραγματοποιείται όλη η αλληλεπίδραση του χρήστη με τα τεκταινόμενα επί της οθόνης και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει με κανέναν τρόπο από οποιοδήποτε πακέτο αγοράς. Επιπλέον, όπως έδειξε η μη ευρεία αποδοχή του πρωτοποριακού κατά τα άλλα Kinect, το χειριστήριο πολύ δύσκολα θα αντικατασταθεί από κάτι άλλο στο άμεσο μέλλον. Ίσως με την εισαγωγή των VR συσκευών να υπάρξει μία σταδιακή μετάβαση σε περιφερειακά ανίχνευσης κίνησης, όμως, για αρκετό καιρό ακόμη, χειριστήρια όπως το Razer Wildcat, θα αποτελούν το βασικό... μέσο έκφρασης των gamers.Το Razer Wildcat χαρακτηρίζεται από πολύ καλή εργονομία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Συνήθως, τα χειριστήρια που κατασκευάζονται από τρίτες εταιρείες έχουν ως σκοπό τους να αποτελέσουν μία φθηνότερη εναλλακτική λύση στα επίσημα χειριστήρια, διατηρώντας όσο μεγαλύτερο ποσοστό της «επίσημης» ποιότητας γίνεται. Το Razer Wildcat δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, όπως μπορεί να μαντέψει κανείς από το αρκετά υψηλό κόστος του. Αντιθέτως, απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε πλεονέκτημα που τους προσφέρει η Razer προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Το πιο εμφανές επιπλέον χαρακτηριστικό του Wildcat είναι τα τέσσερα επιπλέον κουμπιά που διαθέτει, τα οποία είναι πλήρως προγραμματιζόμενα. Πρόκειται για δύο bumpers που βρίσκονται στο επάνω μέρος του χειριστηρίου και δύο triggers που εντοπίζονται στο πίσω μέρος του. Η τοποθέτησή τους είναι αρκετά εύστοχη ώστε να καθιστά την πρόσβαση σε αυτά εύκολη, παρά το γεγονός ότι η ύπαρξη τόσων κουμπιών αυξάνει τον βαθμό πολυπλοκότητας του χειριστηρίου. Τα κουμπιά αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να αναπαράγουν τη λειτουργία οποιουδήποτε άλλου κουμπιού, γεγονός που προσδίδει πολλά περιθώρια παραμετροποίησης της εμπειρίας του χειρισμού. Η πιο προφανής προέκταση αυτής της δυνατότητας είναι η μεταφορά των λειτουργιών των μπροστινών κουμπιών σε αυτά που βρίσκονται επάνω και πίσω, ώστε να μη χρειάζεται ποτέ να τραβήξετε τα χέρια σας από τους αναλογικούς μοχλούς.Τα προγραμματιζόμενα επιπλέον κουμπιά θα σας λύσουν τα χέρια.

Πέραν των έξτρα πλήκτρων και των αυξημένων δυνατοτήτων παραμετροποίησης όμως, ένας ακόμη παράγοντας ο οποίος καθορίζει την ποιότητα ενός χειριστηρίου είναι η κατασκευή του. Το Wildcat διαθέτει ακριβώς το ίδιο βάρος με το επίσημο χειριστήριο της Microsoft, δηλαδή 260 γραμμάρια, το οποίο είχε αποδειχθεί ιδανικό από την αρχή, όμως το σχήμα του είναι διαφορετικό και χαρακτηρίζεται από ακόμη μεγαλύτερη εργονομία, στο πλαίσιο της οποίας έχει ληφθεί και η πρόσβαση στα τέσσερα επιπλέον κουμπιά. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι πολύωρες προπονήσεις των παικτών που συμμετέχουν σε e-sports δεν προκαλούν την αναμενόμενη κόπωση στα χέρια.

Όπως αναμενόταν από ένα χειριστήριο τόσο υψηλών προδιαγραφών, η ποιότητα της κατασκευής και των υλικών βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, με ποιοτικές λαστιχένιες επιφάνειες στις λαβές και στην κορυφή των αναλογικών μοχλών, χάλυβα στο σώμα των μοχλών και κράμα αλουμινίου στις σκανδάλες. Το d-pad αποδεικνύεται και αυτό εύχρηστο και αξιόπιστο, ακολουθώντας σε γενικές γραμμές τη λογική του d-pad των χειριστηρίων της Sony.Φαίνεται πολύπλοκο, όμως αν συνηθίσετε όλα αυτά τα κουμπιά δύσκολα θα μπορείτε να επιστρέψετε στο κλασικό χειριστήριο.

Τέλος, στο κάτω μέρος του χειριστηρίου υπάρχουν τέσσερα κουμπιά τα οποία εκτελούν περιφερειακές λειτουργίες, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ανακόψετε τη ροή του παιχνιδιού για να τις εκτελέσετε. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του επονομαζόμενου Quick Control Panel, μπορείτε να αλλάξετε προφίλ, να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου του παιχνιδιού ή του chat και να προγραμματίσετε τα κουμπιά.

Η συσκευασία του Razer Wildcat κάθε άλλο παρά φτωχή μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού περιλαμβάνονται λαστιχένιες επενδύσεις για τις λαβές, επενδύσεις για τους αναλογικούς μοχλούς, θήκη μεταφοράς, braided καλώδιο USB, κατσαβίδι Torx και αυτοκόλλητα της Razer.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα