Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Xbox Wireless Adapter for Windows

Δεκ 29 2015
Με τη χρήση ενός USB adapter, η άνεση, η ευελιξία και η ασύρματη ελευθερία του χειριστηρίου του Xbox One μεταφέρεται στις συσκευές με Windows 10.
Xbox Wireless Adapter for Windows
Το gaming απαιτεί τα σωστά περιφερειακά και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όλων είναι το χειριστήριο. Με ένα καλό χειριστήριο έχετε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να βγείτε νικητής, αλλά εξασφαλίζετε και ένα πιο άνετο και ξεκούραστο παιχνίδι. Οπότε, ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες που κατασκευάζουν κονσόλες, αλλά και τρίτοι κατασκευαστές περιφερειακών, έχουν κάνει άλματα στην απόδοση, τη λειτουργικότητα και την εργονομία.


To Xbox Wireless Adapter for Windows είναι ένας μικρός USB adapter που συνδέεται σε οποιοδήποτε PC (desktop, laptop) ή tablet με Windows και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το χειριστήριο του Xbox One.

Σε αυτά τα ποιοτικά χειριστήρια ανήκει και αυτό του Xbox One που, αν και δεν αποτελεί κριτήριο αγοράς της σχετικής κονσόλας, σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή περιφερειακά της. Γι’ αυτό και πολλοί gamers δεν μπορούσαν να το αποχωριστούν ακόμα κι όταν άφηναν την κονσόλα και έπιαναν το PC. Ωστόσο, μέχρι πρότινος, ο μόνος τρόπος για όλους αυτούς να χρησιμοποιήσουν το χειριστήριο του Xbox One στο PC ήταν μέσω της ενσύρματης «οδού» του USB. Και λέμε μέχρι πρότινος γιατί πλέον, μέσω του Xbox Wireless Adapter for Windows, είναι δυνατή και η ασύρματη χρήση αυτού του εξαιρετικού περιφερειακού της Microsoft. Από την άλλη, αν είστε αποκλειστικά PC gamer και αναζητάτε ένα καλό ασύρματο χειριστήριο, ο συνδυασμός του Xbox controller με τον adapter αποτελεί μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση που πρέπει να εξετάσετε.O adapter της Microsoft μπορεί να συνεργαστεί με έως 8 χειριστήρια, έως 4 chat headsets και έως 2 stereo headsets.

To Xbox Wireless Adapter for Windows είναι ένας μικρός USB adapter που συνδέεται σε οποιοδήποτε PC (desktop, laptop) ή tablet με Windows και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το χειριστήριο του Xbox One. Αν και αρχικά η συσκευή μπορούσε να συνεργαστεί μόνο με συσκευές που τρέχουν Windows 10, πολύ γρήγορα η συμβατότητά του επεκτάθηκε και στα PCs που τρέχουν Windows 8 ή 7, αλλά πάντα παραμένει ως επιλογή μόνο για του χρήστες του λειτουργικού της Microsoft. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με έως 8 χειριστήρια, έως 4 chat headsets και έως 2 stereo headsets, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα καλώδιο επέκτασης USB. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο adapter δεν είναι συμβατός με τα χειριστήρια του Xbox 360, ενώ φυσικά, για τη χρήση του απαιτείται η εν γένει συμβατότητα ενός παιχνιδιού με χειριστήριο (σ.σ. απόλυτα λογικό).Ο μικρός adapter περιλαμβάνει εξωτερικά μόνο ένα κουμπί μέσω του οποίου γίνεται η ζεύξη (binding) με το χειριστήριο.

Ο μικρός adapter περιλαμβάνει εξωτερικά μόνο ένα κουμπί μέσω του οποίου γίνεται η ζεύξη (binding) με το χειριστήριο. Η διαδικασία του binding είναι ιδιαίτερα απλή. Μετά τη σύνδεση του adapter σε μια θύρα USB 2.0 ή 3.0 του υπολογιστή, πατάτε αυτό το μοναδικό κουμπί του και στη συνέχεια, έχοντας το χειριστήριο ενεργοποιημένο πατάτε το δικό του πλήκτρο ζεύξης. Το LED του χειριστηρίου αναβοσβήνει για λίγο και μετά μένει σταθερό, ένδειξη ότι η ζεύξη είναι επιτυχής και μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε.

Στην πράξη, η ασύρματη χρήση του χειριστηρίου μέσω του adapter δεν υστερεί καθόλου σε σχέση με την ενσύρματη μέσω USB, ενώ παράλληλα προσφέρει περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση (lag), η απόκριση είναι άμεση και όλες οι λειτουργίες του χειριστηρίου γίνονται κανονικά. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και σε απαιτητικά παιχνίδια έντονης δράσης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν είστε από αυτούς χρησιμοποιούν headset κατά το standalone ή online gaming, θα χαρείτε ιδιαίτερα μαθαίνοντας πως το Xbox Wireless Adapter for Windows συνεργάζεται άψογα με το χειριστήριο και σε αυτόν τον τομέα. Συνδέοντας το headset κανονικά στο χειριστήριο, με το τελευταίο συνδεδεμένο ασύρματα με το PC μέσω adapter, έχετε ακουστικά και μικρόφωνο έτοιμα να σας υπηρετήσουν σε πολλές περιπτώσεις, όπως π.χ. σε ένα in-game chat.To Xbox Wireless Adapter for Windows αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τους gamers που θέλουν να μεταφέρουν, από την κονσόλα στο PC, την ποιοτική χρήση και την ασύρματη ελευθερία που παρέχει το χειριστήριο του Xbox One.

To Xbox Wireless Adapter for Windows αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τους gamers που θέλουν να μεταφέρουν, από την κονσόλα στο PC, την ποιοτική χρήση και την ασύρματη ελευθερία που παρέχει το χειριστήριο του Xbox One. Είτε θέλετε παίξετε ένα PC game, είτε ένα Xbox game μέσω streaming στο PC, είναι βέβαιο ότι το Xbox Wireless Adapter for Windows θα σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη εμπειρία.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα