Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Chat Messaging apps

Δεκ 14 2016
Αν θέλετε να είστε μονίμως συνδεδεμένοι όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις εφαρμογές που θα κάνουν την επικοινωνία σας ακόμα πιο εύκολη.
Chat Messaging apps
Τα παραδοσιακά μηνύματα SMS έχουν εδώ και πολύ καιρό γίνει μια δευτερεύουσα επιλογή, δεδομένης της εξάπλωσης του ευρυζωνικού αλλά και του mobile Ιnternet. Και όχι άδικα, αφού οι νέες εφαρμογές διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά και επιλογές που δε βρίσκει κανείς στα απλά μηνύματα SMS, και αυτό χωρίς καν να αναφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων και βιντεοκλήσεων. Ανάμεσα στις δεκάδες προτάσεις, οι πιο δημοφιλείς και πιο χρήσιμες από αυτές φιγουράρουν στην κορυφή του Google Play Store και του App Store, με εκατομμύρια χρηστών και downloads. Ας δούμε γιατί.

WhatsApp


Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ελαφρύ, δωρεάν, συγχρονίζει αυτόματα με τις επαφές του smartphone σας και διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών που το κατατάσσουν ανάμεσα στα πληρέστερα apps για επικοινωνία που υπάρχουν. Με το WhatsApp messenger οι χρήστες μπορούν να στείλουν γραπτά και ηχητικά μηνύματα, φωτογραφίες, αρχεία, ακόμα και video, αλλά και να πραγματοποιήσουν δωρεάν κλήσεις μέσω Internet. Το WhatsApp ανανεώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά, ενώ σε όλα τα μηνύματα εφαρμόζεται end to end encryption, για να απολαμβάνετε απόλυτη ασφάλεια στις επικοινωνίες σας. Και ενώ παλιότερα έπρεπε να καταβάλετε ετήσια συνδρομή, αυτό εδώ και αρκετούς μήνες δεν ισχύει, για να μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα χαρακτηριστικά του WhatsApp εντελώς δωρεάν.

Viber


Αν και δεν απολαμβάνει την ίδια δημοτικότητα με το WhatsApp σε παγκόσμιο επίπεδο, το Viber είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στη χώρα μας, και εύκολα καταλαβαίνει κανείς το γιατί. Το Viber είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, διαθέτει πολλά stickers και δικά του emoji για να "χρωματίσετε" ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σας, ενώ όπως και με το WhatsApp, μπορείτε να στείλετε ηχητικά μηνύματα αλλά και να καλέσετε δωρεάν άλλους χρήστες. Επιπλέον, μέσω του Viber Out μπορείτε να καλέσετε οποιονδήποτε αριθμό (σταθερό ή κινητό, επί πληρωμή), κάτι που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήση Viber.

Telegram


Το Telegram είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που δεν απολαμβάνει πολύ μεγάλης δημοτικότητας, διαθέτει όμως ένα πολύ φανατικό και αφοσιωμένο κοινό. Αυτό γιατί είναι μια εφαρμογή που έχει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια ως το άλφα και το ωμέγα, με client-server encryption για τις "απλές" συνομιλίες, και end-to-end encryption για το "Secure Chat", επιτρέποντας μόνο σε εσάς και τον συνομιλητή σας να δουν τα μηνύματα που ανταλλάσσετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται, ενώ όπως και με τις προηγούμενες προτάσεις, μπορείτε να πάρετε μέρος σε ομαδικά chats που φτάνουν μέχρι και τα 200 άτομα.

Facebook Messenger


Το Facebook Messenger δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αν έχετε Facebook, κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ανάμεσα στις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας, αφού τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας των περισσότερων ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που σε πολλές χώρες του κόσμου το Facebook Messenger είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή για Chat. Πέρα από τα γραπτά μηνύματα και τις κλήσεις μέσω Internet, το Facebook διαθέτει και τα chat heads, ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση στις συνομιλίες σας, ακόμα και όταν μια άλλη εφαρμογή τρέχει εκείνη τη στιγμή, χωρίς να σταματήσετε ότι κάνετε για να απαντήσετε.

Skype


Ακόμα μία εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή, το Skype στα PCs είναι συνώνυμο της επικοινωνίας. Αυτό που ίσως να μην ξέρατε, είναι ότι είναι διαθέσιμο και στις φορητές σας συσκευές, με όλα τα χαρακτηριστικά που γνωρίζετε. Και ενώ μπορεί να στείλει γραπτά μηνύματα, video και εικόνες όπως τα περισσότερα apps που κυκλοφορούν, το Skype είναι ιδιαίτερα γνωστό στα PCs για τη δυνατότητα κλήσεων και βιντεοκλήσεων, και το ίδιο μπορεί να κάνει εξίσου καλά και στα smartphones και tablets. Όταν χρειάζεται να κάνετε μια βιντεοκλήση, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, το Skype είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω. Επιπρόσθετα, με τη χρήση Skype Credits, μπορείτε να καλέσετε οποιοδήποτε σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ενώ διαθέτει και πλήρες cross-platform functionality, για να μπορείτε να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας από το PC στο κινητό ή το tablet σας και το αντίστροφο.

Blackberry Messenger


Το πάλαι ποτέ κραταιό Blackberry Messenger έχει κάνει τη μετάβασή του σε Android και iOS, με την ομάδα ανάπτυξής του να συνεχίζει να εξελίσσει την εφαρμογή που κάποτε κυριαρχούσε. Το BBM είναι μια υπερ-πλήρης εφαρμογή επικοινωνίας για να μοιράζεστε μηνύματα, κλήσεις, φωτογραφίες, αρχεία ή ακόμα και την τοποθεσία σας. Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του BBM είναι η δυνατότητα εύρεσης επαφών απλά και μόνο με έναν αριθμό PIN, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να γνωρίζετε αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email του ατόμου που θέλετε να βρείτε, καθώς και η δυνατότητα αυτόματης απόρριψης οποιασδήποτε μορφής επικοινωνίας από άτομα που δε θέλετε. Το BBM είναι μια από τις πληρέστερες λύσεις που μπορείτε να βρείτε για την καθημερινή σας επικοινωνία, και σίγουρα αξίζει της προσοχής σας.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα