Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Επεξεργαστές Intel 7ης γενιάς

Δεκ 12 2016
H Intel παρουσιάζει την 7η γενιά επεξεργαστών της, προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις, με την αρχή να γίνεται στις φορητές συσκευές.
Επεξεργαστές Intel 7ης γενιάς
Αρνούμενη να παραμείνει στάσιμη και να αρκεστεί στις δάφνες της, η Intel μονίμως αναζητά την εξέλιξη στους επεξεργαστές της. Και όχι άδικα, αφού η διαρκής αναζήτηση της νέας τεχνολογίας και της βελτίωσης της έχει χαρίσει επάξια την κορυφαία θέση στους επεξεργαστές και την τεχνολογική ανωτερότητα έναντι του ανταγωνισμού. Φυσικό επακόλουθο της εξέλιξης αυτής είναι η νέα, έβδομη γενιά επεξεργαστών Intel Core, ή αλλιώς Kaby Lake. Σε πρώτη φάση η Intel θέλει να παρουσιάσει τα οφέλη των νέων Core i5 και Core i7 στις φορητές συσκευές, με τη σειρά των desktop PCs να έρχεται στις αρχές του 2017.Ένας από τους κύριους στόχους της Intel με τους επεξεργαστές Kaby Lake είναι οι βελτιωμένες επιδόσεις στο streaming των videos υψηλής ανάλυσης και το gaming.

Ένας από τους κύριους στόχους της Intel με τους επεξεργαστές Kaby Lake είναι οι βελτιωμένες επιδόσεις στο streaming των videos υψηλής ανάλυσης και το gaming. Και αν πάρουμε ως παράδειγμα το πως ένα Dell XPS 13 κατάφερε να τρέξει το Overwatch χωρίς κανένα πρόβλημα, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ενσωματωμένη λύση γραφικών και όχι κάποια ξεχωριστή GPU, τότε μάλλον τα καταφέρνει αρκετά καλά. Και είναι η ίδια η στρατηγική της Intel που της επιτρέπει να κάνει αυτά τα άλματα στις επιδόσεις, χρησιμοποιώντας και πάλι την αρχιτεκτονική των 14mm, αυτή τη φορά όμως με το καλύτερο δυνατό optimization που μπορεί να επιτευχθεί με αυτούς τους πυρήνες, μετά την αλλαγή στο μέγεθος και την αρχιτεκτονική, που προηγήθηκαν με τις προηγούμενες γενιές. Πρακτικά, αυτό σημαίνει καλύτερη απόδοση στο chip, και τους επεξεργαστές να μπορούν να τρέχουν σε υψηλότερες ταχύτητες, για περισσότερο καιρό.

Η μεγαλύτερη ίσως αλλαγή που έχει γίνει στον επεξεργαστή είναι η προσθήκη μιας media engine, η οποία μπορεί να αποκωδικοποιεί Ultra HD video επάνω στο ίδιο το chip. Αυτό μπορούσε να γίνει και με τις προηγούμενες γενιές, η αλλαγή όμως αυτή επιβαρύνει πολύ λιγότερο την μπαταρία του συστήματος, έχοντας ως αποτέλεσμα πολύ καλύτερη διάρκεια ζωής της τελευταίας. Ταυτόχρονα, αυτό σημαίνει και λιγότερη έκλυση θερμότητας, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι με την 7η γενιά επεξεργαστών, ένα σύστημα μπορεί να χρησιμοποιεί ως και τρεις φορές λιγότερη ενέργεια όταν αποκωδικοποιεί video σε ανάλυση 4Κ.Ο Core i7-7500U είναι ένα chip δύο πυρήνων με Hyper-Threading, που επιτυγχάνει αύξηση της τάξης του 12% σε benchmarks όπως το SYSmark 2014 και 19% στο WebXPRT 2015.

Το πρώτο από τα chips που παρουσίασε η Intel είναι το Core i7-7500U, και θα βρίσκεται σε laptops και tablets. Ο Core i7-7500U είναι ένα chip δύο πυρήνων με Hyper-Threading, που επιτυγχάνει αύξηση της τάξης του 12% σε benchmarks όπως το SYSmark 2014 και 19% στο WebXPRT 2015. Κοινώς, μεγαλύτερη παραγωγικότητα και καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Οι εφαρμογές σας θα ανοίγουν γρηγορότερα και η εμπειρία σας θα είναι πιο άμεση, με το ίδιο να ισχύει και κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο Internet. Πολύ μεγάλη αύξηση στις επιδόσεις γνωρίζει και η σειρά i5, αφού για παράδειγμα ο Core i5-7200U σημειώνει αύξηση που φτάνει το 170% σε σύγκριση με τον i5-2467M, ενώ στο 3D Mark Cloud Gate Graphics test, οι επιδόσεις τριπλασιάζονται. Τέλος, στην οικογένεια των νέων Core i7 και i5 μπαίνει και η σειρά Μ των 4.5W, με παρόμοια αύξηση στις επιδόσεις.

Τα νέα chips ενσωματώνουν την τεχνολογία Speed Shift, που επιτρέπει ακόμα γρηγορότερη εκτέλεση των εφαρμογών. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στον επεξεργαστή να ρυθμίσει ακόμα πιο γρήγορα την βέλτιστη ταχύτητα λειτουργίας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιδόσεις και την αποδοτικότητά του. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρειάζεστε γρήγορες "δόσεις" επεξεργαστικής ισχύος, σε δραστηριότητες όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο. Επιπρόσθετα, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων επεξεργαστών είναι και τα νέα chips HD Graphics της Intel, τα οποία μπορούν να παίξουν απαιτητικούς τίτλους σε υψηλή ανάλυση. Αυτό σημαίνει ότι με την νέα τεχνολογία της Intel, η δημιουργία ενός gaming laptop με πολύ χαμηλό κόστος είναι πλέον εφικτή, χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.Η Intel παρουσιάζει μια γενιά επεξεργαστών που όχι μόνο προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις, αλλά βελτιώνουν ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης.

Με την νέα γενιά επεξεργαστών, η Intel ραφινάρει ακόμα περισσότερο την ήδη επιτυχημένη τεχνολογία της, και προσφέρει μια σειρά από ουσιαστικές βελτιώσεις. Εστιάζοντας στις εργασίες και τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη, παρουσιάζει μια γενιά επεξεργαστών που όχι μόνο προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις, αλλά βελτιώνουν ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης, με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του laptop/notebook/tablet σας, αλλά και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Και με τις τεχνολογίες αυτές να έρχονται και στα desktop PCs από τις αρχές του νέου έτους, τα πράγματα αναμένονται το λιγότερο συναρπαστικά για το προσεχές μέλλον.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα