Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Gigaset S850A GO

Δεκ 09 2016
To Gigaset S850A GO είναι μία από τις πληρέστερες και πιο εκλεπτυσμένες συσκευές τηλεφωνίας που έχουν παρουσιαστεί ποτέ, με δυνατότητες που δε θα περιμένατε από ένα σταθερό τηλέφωνο.
Gigaset S850A GO
Ορισμένες φορές οι ανάγκες μας από ένα σταθερό τηλέφωνο μπορεί να ξεπερνάνε τις συνηθισμένες. Ή, πολλές φορές το σταθερό μας τηλέφωνο μπορεί να εξυπηρετήσει ανάγκες που δε γνωρίζαμε ότι θα μπορούσε. Το Gigaset S850A GO είναι ακριβώς μια τέτοια συσκευή, με πληθώρα δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών που το καθιστούν την ιδανική λύση σε κάθε επαγγελματικό ή και οικιακό περιβάλον.Το Gigaset S850A GO μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αναλογικό τηλέφωνο PSTN, αλλά και ως υβριδικό τηλέφωνο PSTN & IP.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό του, το Gigaset S850A GO θυμίζει ένα σταθερό τηλέφωνο, με διαστάσεις ακουστικού 151 x 49 x 26 χιλ., και μέγεθος οθόνης 1,8 ίντσες. Κάπου εδώ όμως τελειώνουν και οι ομοιότητες με ένα συνηθισμένο σταθερό τηλέφωνο, αφού πρώτα απ' όλα ο σταθμός βάσης είναι απόλυτα ανεξάρτητος, με δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης. Αυτό σημαίνει ότι το ασύρματο ακουστικό μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι ή το γραφείο σας, ανεξάρτητα από την θέση της τηλεφωνικής σας σύνδεσης ή του δικτύου LAN. Το δίκτυο LAN αναφέρεται γιατί το Gigaset S850A GO μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αναλογικό τηλέφωνο PSTN, αλλά και ως υβριδικό τηλέφωνο PSTN & IP. Η σύνδεση είναι εύκολη και δε χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε κλήσεις μέσω IP (VoIP), πέραν των συμβατικών.

Ως προς τις ίδιες τις κλήσεις, η ευκρίνεια του ήχου σε αυτές είναι εξαιρετικά υψηλή, με τεχνολογία HSP (για τις απλές αναλογικές) και HDSP (για συνδέσεις VoIP). Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετικής ποιότητας κλήσεις, με κρυστάλλινο ήχο, αλλά και αμφίδρομη ανοιχτή συνομιλία με ξεχωριστό ηχείο στο ακουστικό και 4 προφίλ ήχου για ρύθμιση ανάλογα με το περιβάλλον εργασίας σας. Αν θέλετε να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις πολλές διαφορετικές δυνατότητες διασύνδεσης που προσφέρονται, αφού η συσκευή διαθέτει θύρα τύπου καρφί 2,5 χιλ. για σύνδεση με ενσύρματο handsfree, αλλά και τη δυνατότητα σύνδεσης με handsfree τύπου Bluetooth 2.0 και micro USB.Οι επαφές σας μπορούν να συγχρονίζονται και μέσω Bluetooth ή micro USB με τις επαφές του λογαριασμού σας στη Google ή του Microsoft Outlook στο PC σας.

Η μεγάλη σε μέγεθος οθόνη θα κάνει τα πάντα ευανάγνωστα, ενώ είναι και έγχρωμη για να μπορείτε να προσθέσετε την εικόνα της κάθε μίας από τις 500 επαφές, οι οποίες μάλιστα συγχρονίζονται και μέσω Bluetooth ή micro USB με τις επαφές του λογαριασμού σας στη Google ή του Microsoft Outlook στο PC σας. Μη χάσετε ποτέ ξανά κλήση από τα άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, αφού μπορείτε να σιγάσετε τη συσκευή για όλους τους καλούντες ή τους άγνωστους αριθμούς, έχοντας όμως σαν εξαίρεση τις VIP επαφές σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να κάνετε εκτροπή κλήσης και ενεργοποίηση αναμονής κλήσεων εύκολα και γρήγορα, ενώ το ενσωματωμένο ημερολόγιο μπορεί να προγραμματίσει ειδοποιήσεις, αλλά και να σας θυμίσει τα γενέθλια κάθε μιας από τις επαφές σας.

Ανάμεσα στα άλλα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Gigaset S850A GO είναι η δυνατότητα παρακολούθησης χώρου, με την αποστολή των ειδοποιήσεων σε εσωτερικό ασύρματο ακουστικό ή με την κλήση σε κινητό ή άλλο σταθερό αριθμό. Με την εφαρμογή Gigaset element για Android ή iOs κινητό και tablet λαμβάνετε στο κινητό ή το tablet σας ειδοποιήσεις για αναπάντητες κλήσεις που έχετε στο σταθερό σας τηλέφωνο, έχοντας τη δυνατότητα να ακούσετε τα μηνύματα που σας έχουν αφήσει στον τηλεφωνητή. Τέλος, με την υπηρεσία gigaset.net, μπορείτε να επικοινωνείτε δωρεάν με τους υπόλοιπους χρήστες IP τηλεφώνων Gigaset σε όλο τον κόσμο.Με την εφαρμογή Gigaset element για Android ή iOs κινητό και tablet λαμβάνετε στο κινητό ή το tablet σας ειδοποιήσεις για αναπάντητες κλήσεις που έχετε στο σταθερό σας τηλέφωνο.

Αλλά υπάρχει και συνέχεια. Όπως όλες οι συσκευές Gigaset, το S850A GO δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και προσαρμόζει την ενέργεια που καταναλώνει το handset, αλλά και την ακτινοβολία που εκπέμπεται, ανάλογα με την απόσταση από την βάση. Αυτό που αποκτάτε, δηλαδή, είναι τηλεφωνία εξαιρετικά αποδοτική ενεργειακά, με ελάττωση της παραγόμενης ενέργειας μέχρι και 80%, ή ακόμα και μηδενική, όταν το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία standby.

Το Gigaset S860A GO είναι ο απόλυτος εκφραστής της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Gigaset: Είναι ποιοτικό και στιβαρό, με σχεδίαση που αγγίζει την τελειότητα και περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τις δικές σας ανάγκες.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα