Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Xiaomi Redmi Note 3

Δεκ 28 2016
Με την επίσημη είσοδο της Xiaomi στην Ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο της Info Quest Technologies, η απόκτηση ενός εντυπωσιακού smartphone, όπως το Redmi Note 3, είναι πλέον προσιτή.
Xiaomi Redmi Note 3
To Redmi Note 3 είναι ένα από τα δύο smartphones με τα οποία εισήλθε η γνωστή Xiaomi στη χώρα μας μέσω του δικτύου της Info Quest Technologies. Το άλλο, το Redmi 3S, το έχουμε παρουσιάσει ήδη μέσα από το Discover δίνοντας παράλληλα εκτενείς πληροφορίες για όσους ίσως να μη γνωρίζουν την Xiaomi. Σημειώστε απλά ότι πρόκειται για το πρώτο όνομα στην αγορά των smartphones της Κίνας κατέχοντας ποσοστό πάνω από 25%. Στο ίδιο άρθρο περιγράψαμε τη φιλοσοφία της εταιρείας που συνοψίζεται στην υψηλή ποιότητα, τον εξαιρετικό σχεδιασμό και φυσικά, την προσιτή τιμή. Την ίδια φιλοσοφία συναντάμε και στο Redmi Note 3.
Όποιος έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το Redmi Note 3 είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιαστεί από τη μεταλλική κατασκευή του που του προσφέρει την εμφάνιση ενός πιο ακριβού smartphone.

Από τη στιγμή που στην ονομασία υπάρχει η λέξη «Note», εύκολα καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ένα smartphone με μεγάλη οθόνη. Στο Redmi Note 3 όμως, η μεγάλη αυτή IPS οθόνη των 5,5’’ συνοδεύεται από ανάλυση Full HD 1080x1920 φέρνοντας την πυκνότητα στα 403ppi. Πέρα από την εξαιρετική ευκρίνειά της, η οθόνη προσαρμόζει την αντίθεση και τη φωτεινότητα ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, ενώ η «νυχτερινή λειτουργία» και η «λειτουργία διαβάσματος» προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις για λιγότερη αντανάκλαση και αποφυγή της κόπωσης των ματιών αντίστοιχα.

Με αυτή την οθόνη, τα πλούσια χαρακτηριστικά του, την εντυπωσιακή σχεδίασή του και την τιμή να ξεπερνά για λίγο τα 200 ευρώ, το Redmi Note 3 δύσκολα μπορεί να βρει ανταγωνισμό, καθώς το όνομα της Xiaomi έχει ήδη γίνει γνωστό και, εκτός από την υψηλή ποιότητα έχει συνδεθεί με ένα εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον που προσφέρει σημαντικά στη συνολική εικόνα. Μάλιστα, στην περίπτωση του Redmi Note 3 συναντάμε την πιο πρόσφατη έκδοση (8.0) του MIUI με όλα τα νεότερα χαρακτηριστικά, όπως την ανανεωμένη οθόνη ειδοποιήσεων και την εφαρμογή συλλογής και επεξεργασίας φωτογραφιών. Φυσικά, «κάτω από» το MIUI βρίσκεται πάντα το Android, στην έκδοση 5.1.1.H μεγάλη IPS οθόνη των 5,5’’ του Redmi Note 3 συνοδεύεται από ανάλυση Full HD 1080x1920 φέρνοντας την πυκνότητα στα 403ppi.

Όποιος έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με το Redmi Note 3 είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιαστεί από τη μεταλλική κατασκευή του που του προσφέρει την εμφάνιση ενός πιο ακριβού smartphone. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις καμπυλωτές άκρες και τη γενικότερη κομψή σχεδίαση, η συσκευή της Xiaomi φέρνει σε... δύσκολη θέση πολλούς άλλους κατασκευαστές. Το smartphone, αν και στα όρια του phablet, προσφέρει πολύ καλό κράτημα, ενώ το βάρος των 164 γραμμαρίων και το πάχος των 8,6 χιλιοστών δεν προβληματίζουν καθόλου.Η «νυχτερινή λειτουργία» και η «λειτουργία διαβάσματος» προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις για λιγότερη αντανάκλαση και αποφυγή της κόπωσης των ματιών αντίστοιχα.

Ακόμα περισσότερους λόγους για να οδηγηθεί κάποιος στην αγορά του συναντάμε στο εσωτερικό της συσκευής όπου υπάρχει ο 64-μπιτος εξαπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 650 με 3GB μνήμης RAM. Με τέσσερις πυρήνες Α53 στα 1,4GHz για τις περισσότερες καθημερινές λειτουργίες, δύο πυρήνες Α72 στα 1,8GHz για τις απαιτητικές εφαρμογές και 3GB RAM για απρόσκοπτο multi-tasking, το Redmi Note 3 δεν πρόκειται να ζοριστεί σε οποιαδήποτε χρήση. Για τους φίλους του mobile gaming, αξίζει να σημειώσουμε πως ενσωματώνονται τα γραφικά Adreno 510 για να είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι θα κυλήσει απόλυτα ομαλά.

Και φυσικά, το Redmi Note 3 δε σταματά εδώ, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να σταθούμε σε άλλα τρία σημαντικά χαρακτηριστικά του: τον αποθηκευτικό χώρο, τη μπαταρία και τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Με 32GB αποθηκευτικού χώρου και τη δυνατότητα προσθήκης κάρτας microSD με χωρητικότητα έως 256GB μπορείτε να έχετε μέσα στο τηλέφωνό σας τα πάντα: αμέτρητες εφαρμογές, τεράστιες συλλογές φωτογραφιών, ακόμα και όλα τα επεισόδια κάποιων αγαπημένων σας τηλεοπτικών σειρών. Και για να τα χαίρεστε όλα αυτά οποιαδήποτε στιγμή, τα Redmi Note 3 έρχεται με μια μεγάλη, αλλά λεπτή, μπαταρία 4050mAh. Μία πλήρη φόρτισή της θα σας προσφέρει πάνω από μία ημέρα αυτονομίας, ενώ λόγω του Quick Charge μπορείτε να φέρετε την μπαταρία από το 0 στο 50% της χωρητικότητάς της με μία ώρα φόρτισης περίπου. Πέρα από την μεγάλη αυτονομία όμως, το Redmi Note 3 φροντίζει και για την υψηλή ασφάλεια αφού μέσω του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος με ασφάλεια σε επίπεδο chip μπορείτε να είστε ήσυχος ότι κανείς δε θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Όταν χρειαστεί να την ξεκλειδώσετε, η συσκευή σας θα ανταποκριθεί σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε δεδομένα και πληροφορίες σε επίπεδο εφαρμογής, σημείωσης και φακέλου.Για τις selfies έχετε στη διάθεσή σας τόσο την εμπρόσθια κάμερα των 5MP, όσο και την κύρια, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε με ένα απαλό άγγιγμα στο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Οι κάμερες του Redmi Note 3 έρχονται να συμπληρώσουν την εξαιρετική εικόνα της συσκευής. Χάρη στην ανάλυση 16ΜΡ, τον ισχυρό διπλό επεξεργαστή σήματος εικόνας, το Phase Detection Autofocus (PDAF) σε 0,1s, το dual-LED (dual tone) flash και τη λειτουργία HDR, το Redmi Note 3 τραβά υπέροχες φωτογραφίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τις λεπτομέρειες. Αν θέλετε το κάτι παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα 12 φίλτρα που υπάρχουν σε πραγματικό χρόνο (τη στιγμή της λήψης). Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι λήψεις βίντεο. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα της κάμερας για λήψη βίντεο 1080p, slow motion και time-lapse. Για τις selfies έχετε στη διάθεσή σας τόσο την εμπρόσθια κάμερα των 5MP, όσο και την κύρια, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε με ένα απαλό άγγιγμα στο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία Beautify, οι selfies σας βγαίνουν τέλειες, έτοιμες για πολλά likes.

To Redmi Note 3 υποστηρίζει 802.11ac Wi-Fi και δίκτυα 4G για ταχύτερες συνδέσεις, μπορεί να δεχτεί δύο κάρτες SIM και διαθέτει πομπό υπέρυθρων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο στον έλεγχο τηλεοράσεων, κλιματιστικών και πολλών άλλων συσκευών.


Δείτε τα βίντεο:

{Redmi Note 3}


{MIUI 8.0}
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα