Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 Android slow motion apps για να δημιουργήσετε διασκεδαστικά βίντεο

Δεκ 15 2017
Η προσθήκη εφέ αργή κίνησης είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να δώσει στα video σας μια ξεχωριστή πινελιά.
5 Android slow motion apps για να δημιουργήσετε διασκεδαστικά βίντεο
Κατά την επεξεργασία ενός βίντεο, μπορείτε να προσθέσετε όλα τα είδη εφέ για να το τελειοποιήσετε. Μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα, stickers και άλλα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Αλλά, ακόμα και μετά την προσθήκη όλων αυτών των εφέ, ίσως χρειάζεστε το κάτι παραπάνω. Η προσθήκη εφέ αργή κίνησης είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να δώσει στα video που τραβάτε με την Android συσκευή σας μια ξεχωριστή πινελιά. Με τις παρακάτω εφαρμογές μπορείτε να προσθέστε το εφέ αργής κίνησης και όχι μόνο.

VivaVideo: Free Video Editor


To VivaVideo είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών (συμπεριλαμβανομένου του εφέ αργής κίνησης). Μπορείτε είτε να προσθέσετε εφέ αργής κίνησης σε ένα ήδη υπάρχον βίντεο είτε να καταγράψετε ένα νέο. Στην επιλογή “Clip edit” θα βρείτε το εφέ αργής κίνησης. Διαθέτει μία ειδική ρύθμιση, μέσω της οποίας μπορείτε να αποφασίσετε πόσο «αργό» θέλετε να είναι το βίντεο. Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την προσθήκη ενός θέματος που προσθέτει μουσική και εφέ στα βίντεό σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο, φίλτρα, stickers και άλλα «μικρά» εφέ, όπως αστέρια και μπαλόνια που πέφτουν. Επιλέγοντας την καρτέλα μουσικής μπορείτε να προσθέσετε μουσική και να αποφασίσετε πόσο ήχο ή μουσική θέλετε να έχει το βίντεό σας.

Slow Motion FX
Το Slow Motion FX είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αποκλειστικά για προσθήκη εφέ αργής κίνησης. Αυτή είναι η μόνη δυνατότητα που μπορεί να προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή και μπορεί άνετα να συμπληρώσει το υπάρχον εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που έχετε στη συσκευή σας - εφόσον δεν διαθέτει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Το Slow Motion FX λειτουργεί μόνο σε οριζόντια λειτουργία και σας επιτρέπει να προσθέσετε αργή κίνηση σε ένα βίντεο από τη συλλογή σας ή να εγγράψετε ένα νέο. Αν αποφασίσετε να καταγράψετε βίντεο, το εφέ θα προστεθεί μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταγράψετε το βίντεο σε αργή κίνηση. Πριν η εφαρμογή επεξεργαστεί το βίντεό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το trim για να κόψετε το βίντεο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να επισημάνετε μόνο ένα συγκεκριμένο τμήμα ενός βίντεο.

Action Director


Η εφαρμογή Action Director σας δίνει επίσης τις βασικές επιλογές επεξεργασίας βίντεο που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως trim, να προσθέσετε stickers, φίλτρα και ήχο. Παρέχει επιλογές ήχου όπως fade in/out, mixing και δυνατότητα επιλογής του πρωτότυπου ήχου. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργεί είτε σε κατακόρυφη είτε σε οριζόντια λειτουργία. Απλώς αγγίξτε το κουμπί προσανατολισμού στην επάνω δεξιά γωνία.

Στην καρτέλα Action μπορείτε να επαναλάβετε ένα συγκεκριμένο μέρος του βίντεο όσες φορές επιθυμείτε. Έχετε επίσης ένα ρυθμιστικό ταχύτητας, ώστε το βίντεο να μπορεί να αναπαράγεται όσο αργά ή όσο γρήγορα θέλετε. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και την αναπαραγωγή του βίντεο σε αργή κίνηση προς τα πίσω.

Videoshop – Video Editor
Το VideoShop σάς επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο είτε με βίντεο είτε με φωτογραφίες που έχετε στη συλλογή της συσκευής σας. Και οι δύο επιλογές χωρίζονται σε διαφορετικά τμήματα για εύκολη εύρεση και αν δημιουργήσετε βίντεο με εικόνες, τα χαρακτηριστικά trim και ταχύτητας θα εμφανιστούν σε γκρι πλαίσιο. Το συγκεκριμένο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο δεν διαθέτει ειδικά εφέ όπως τα προηγούμενα, αλλά ενσωματώνει βασικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του βίντεο, να προσθέσετε κείμενο, να προσθέσετε μια μετάβαση, να περιστρέψετε, να αντιγράψετε και να αλλάξετε τον προσανατολισμό του βίντεο.

Slow Motion Frame Video Player


Το Slow Motion Frame Video Player οργανώνει αυτόματα τα βίντεό σας. Σε αντίθεση με όλες τις παραπάνω εφαρμογές, αυτή η εφαρμογή δεν σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το βίντεο. Έτσι, η εφαρμογή είναι χρήσιμη μόνο εάν δεν θέλετε να κάνετε μόνιμες αλλαγές στο βίντεο που μόλις τραβήξατε – π.χ. εάν θέλετε να δείξετε σε κάποιον πόσο αστείο είναι κάτι που φαίνεται σε αργή ή γρήγορη κίνηση. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, αφού τα κουμπιά που θα χρειαστείτε βρίσκονται στη δεξιά πλευρά. Πατήστε το σύμβολο «+» για να ρυθμίσετε τη γρήγορη κίνηση και το κουμπί «-» την αργή κίνηση.

Το εφέ αργής κίνησης μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τα βίντεό σας. Με τις παραπάνω εφαρμογές μπορείτε να προσθέσετε αργή κίνηση στα βίντεό σας για να τα κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέροντα.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα