Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Star Wars Battlefront II

Δεκ 07 2017
Σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό, η περιπέτεια συνεχίζεται!
Star Wars Battlefront II
Το Star Wars Battlefront II συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του, φέρνοντας νέα στοιχεία gameplay καθώς και μια ολοκαίνουργια περιπέτεια για τους fans του δημοφιλούς franchise. Αναπτύχθηκε από την EA DICE, σε συνεργασία με τις Criterion Games και Motive Studios, με την EA να αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το οποίο είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

Στις πολλές βελτιώσεις που φέρει το Star Wars Battlefront II περιλαμβάνονται το βασικό campaign, προσαρμόσιμο class system και νέο περιεχόμενο που βασίζεται στις ταινίες The Force Awakens και The Last Jedi – μια και λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των Star Wars Episode VI: Return of the Jedi και Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Περιλαμβάνει επίσης οχήματα και τοποθεσίες από την πρώτη τριλογία, τα prequel και από τα sequel της νέας τριλογίας Star Wars. Στη διάθεσή σας έχετε μια πληθώρα ηρώων και villains από όλες τις ταινίες Star Wars. Πιο συγκεκριμένα, το ρόστερ του Battlefront II περιλαμβάνει τους Luke Skywalker, Leia Organa, Han Solo, Chewbacca, Lando Calrissian, Yoda, Rey, Darth Vader, Emperor Palpatine, Boba Fett, Bossk, Iden Versio, Darth Maul, και Kylo Ren. Φυσικά, το ρόστερ θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες.Βυθιστείτε σε μία ατέλειωτη εμπειρία δράσης Star Wars, με την πιο επιτυχημένη σειρά HD βιντεοπαιχνιδιών Star Wars όλων των εποχών.

Όπως προαναφέρθηκε, το παιχνίδι διαθέτει ένα πλήρες campaign, σε αντίθεση με το πρώτο Battlefront reboot που είχε μόνο online modes, καθώς και ορισμένες αποστολές single player. Στο story mode του Battlefront II αναλαμβάνετε το ρόλο της Iden Versio, της επικεφαλής του Inferno Squad, μιας αυτοκρατορικής μονάδας ειδικών δυνάμεων με θανάσιμη δράση από ξηράς και αέρος. Ακολουθώντας την υψηλόβαθμη Imperial Officer, οι παίκτες ζουν τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά το τέλος του Return of the Jedi και την καταστροφή τού Death Star έως την αρχή του The Force Awakens, μέσα από ένα κινηματογραφικό Campaign που συνδυάζει μάχες εδάφους, αέρος και διαστήματος. Η πρωταγωνίστρια αντιμετωπίζει πολλούς από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες του Star Wars σε μια ιστορία εκδίκησης, προδοσίας και λύτρωσης που διαρκεί 30 χρόνια και που οδηγεί στο The Force Awakens. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, υπάρχουν τμήματα όπου ο παίκτης αναλαμβάνει και άλλους χαρακτήρες όπως ο Luke Skywalker και ο Kylo Ren.Χαράξτε νέα πορεία στον ρόλο της Iden Versio, της επικεφαλής του Inferno Squad, μιας αυτοκρατορικής μονάδας ειδικών δυνάμεων με θανάσιμη δράση από ξηράς και αέρος.

Άλλες προσθήκες στο Battlefront ΙΙ περιλαμβάνουν το arcade mode, ένα offline single player ή local co-op όπου μπορείτε να επιλέξετε και ολοκληρώσετε διάφορα σενάρια. Οι μάχες ποικίλλουν από team battles σε onslaughts. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να φτιάξετε custom match, όπου μπορείτε να αλλάξετε ορισμένες ρυθμίσεις και τοποθεσία.

Το Star Wars Battlefront II έρχεται με 5 multiplayer game modes με υποστήριξη έως και 40 ταυτόχρονων παικτών, την μεγαλύτερη που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το Galactic Assault mode επικεντρώνεται γύρω από μοναδικές τοποθεσίες που βρίσκονται στους εννέα πλανήτες και σε θέσεις που περιλαμβάνουν και τις τρεις Star Wars eras, όπου μπορείτε να απολαύσετε επικές μάχες 20v20. Στο Starfighter Assault, οι μάχες λαμβάνουν χώρα στο διάστημα και περιλαμβάνει μάχες 12v12, ενώ και οι δύο ομάδες ενισχύονται με επιπλέον 20 σκάφη τα οποία ελέγχονται από την ΑΙ του παιχνιδιού. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από αυτήν που έχετε παίξει στις μονομαχίες με διαστημόπλοια στο πρώτο Star Wars Battlefront, είτε προσπαθείτε να ξεφύγετε από πυρά στο μαχητικό Scimitar του Darth Maul είτε καταρρίπτετε ένα εχθρικό ARC-170 στον ουρανό.Αλλάξτε και αναβαθμίστε τους ήρωές σας, τα starfighters και τους πεζικάριούς σας, καθένας από τους οποίους έχει μοναδικές ικανότητες για να αξιοποιήσετε στη μάχη.

Το Strikes mode περιλαμβάνει μάχες 8v8, όπου οι ομάδες χωρίζονται σε επιτιθέμενους και αμυνόμενους. Οι επιτιθέμενοι στοχεύουν να ολοκληρώσουν έναν μοναδικό στόχο και ουσιαστικά πρόκειται για capture the flag mode. Το Heroes vs. Villains είναι ένα team deathmatch mode που φέρνει αντιμέτωπους δημοφιλείς ήρωες και villains από όλες τις ταινίες Star Wars. Το τελευταίο mode, το Blast, αποτελεί κλασικό team deathmatch ανάμεσα σε δύο ομάδες των 10 παικτών. Το multiplayer του Battlefront ΙΙ έρχεται βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα. Μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας θρύλο και να πολεμήσετε σε αγαπημένες τοποθεσίες από κάθε ταινία Star Wars προσαρμόζοντας τις ικανότητες του χαρακτήρα σας, αλλά και να χειριστείτε κλασικούς ήρωες όπως Darth Maul, Kylo Ren, Han Solo, Rey, Yoda και πολλούς άλλους.

Εν κατακλείδι, το Star Wars Battlefront ΙΙ είναι η απόλυτη, αυθεντική καθηλωτική διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε πλατφόρμα (PC, PS4, Xbox One) και να απολαύσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης, στο μαγικό σύμπαν του Star Wars!


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα