Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Tempered glass: Τι είναι και πως προστατεύει με επιτυχία την οθόνη του smartphone σας

Δεκ 08 2017
To tempered glass προστατεύει με επιτυχία την οθόνη του κινητού σας, όχι μόνο από γρατζουνιές και δαχτυλιές, αλλά κι από κάθε είδους πρόσκρουση.
Tempered glass: Τι είναι και πως προστατεύει με επιτυχία την οθόνη του smartphone σας
Το γυαλί προστασίας ή αλλιώς tempered glass έρχεται να προστατεύσει αποτελεσματικά το πιο ακριβό εξάρτημα του κινητού σας, την οθόνη του. Μία πτώση από ύψος είναι ίσως ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη συσκευή σας, καθώς αν σπάσει η οθόνη της, η επισκευή της (η αντικατάστασή της δηλαδή) είναι σίγουρα πολύ ακριβή. Έτσι, το tempered glass είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας.

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στο «Tempered Glass»
Το Tempered Glass είναι ψημένο γυαλί, το οποίο θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και έπειτα ψύχεται απότομα, διαδικασία που αυξάνει τη σκληρότητα του γυαλιού, προσφέροντας υψηλή ευαισθησία και προστασία της οθόνης του κινητού σου. Μετά την επεξεργασία που δέχεται μπορεί να αντέξει στα αιχμηρά αντικείμενα, όταν π.χ. βάζετε το smartphone σας στην τσάντα μαζί με κέρματα και κλειδιά ή στην πίσω τσέπη, ενώ όταν δεχτεί κάποιο ισχυρό χτύπημα δεν θρυμματίζεται αλλά κρατά τη δομή του και απορροφά τους κραδασμούς από την πρόσκρουση ώστε να μην εισχωρήσουν θρύμματα στην οθόνη της συσκευής. Επίσης, είναι λείο και καθαρό γυαλί, το οποίο μοιάζει τόσο στην όψη όσο και στην αφή με την οθόνη της συσκευής σας, πολύ περισσότερο σε σχέση με τις πλαστικές μεμβράνες, ενώ χάρη στην ευκρίνειά του αναδεικνύει τα χρώματα της οθόνης.Το γυαλί προστασίας ή αλλιώς tempered glass έρχεται να προστατεύσει αποτελεσματικά το πιο ακριβό εξάρτημα του κινητού σας, την οθόνη του.

Τώρα, εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς ότι εφόσον τα περισσότερα smartphone είναι ήδη εξοπλισμένα με Gorilla Glass, τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει το tempered glass; Κατ’ αρχάς, στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και το Gorilla Glass χαράσσεται και σπάει αν η συσκευή πέσει από μεγάλο ύψος. Με το tempered glass έχετε μία επιπλέον προστασία – κυρίως σε περίπτωση πτώσης. Να σημειωθεί επίσης ότι δεν προσφέρουν όλα τα Gorilla Glass την ίδια ανθεκτικότητα, άρα η ζημιά μπορεί να γίνει ακόμα και μετά από πτώση από μικρό ύψος ή αν η οθόνη έρθει σε επαφή με κέρματα, κλειδιά κ.λπ.

Κόστος αγοράς
Το κόστος αγοράς ενός ποιοτικού tempered glass ξεκινάει από τα 10-12€ και φτάνει μέχρι τα 40€, ανάλογα την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που διαθέτει. Για παράδειγμα, τα γυαλιά προστασίας της Puro είναι κατασκευασμένα από ψημένο γυαλί ανθεκτικότητας ίσης με 9H και με anti-shatter τεχνολογία που αποτρέπει το θρυμματισμό της και αποτελεί την ιδανική λύση απέναντι στις γρατζουνιές, τις δαχτυλιές, αλλά και απέναντι σε κάθε είδους πρόσκρουση.

Η δουλειά του tempered glass είναι να προστατεύσει την οθόνη του smartphone σας από γρατζουνιές αλλά και να «θυσιαστεί» σε περίπτωση πτώσης της συσκευής ώστε να μην σπάσει η οθόνη. Έτσι, αν σας πέσει η συσκευή από τα χέρια, το tempered glass σπάει, κρατώντας όμως ανέπαφη την οθόνη της και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αντικαταστήσετε με άλλο. Είναι προτιμότερο λοιπόν, να επενδύσετε μερικά ευρώ για την προστασίας της οθόνης σας, από το να ξοδέψετε πολλά χρήματα για την αντικατάστασή της.

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή


Το tempered glass είναι πολύ απλό στην εφαρμογή του. Χάρη στο σκληρό υλικό, η τοποθέτηση του γυαλιού γίνεται πανεύκολα, εξαλείφοντας το πρόβλημα των φυσαλίδων. Επιπλέον, στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες, πανάκι καθαρισμού οθόνης, καθώς και εργαλεία αφαίρεσης σκόνης. Για τη σωστή εφαρμογή του πρέπει απλώς να καθαρίσετε την οθόνη με το πανάκι καθαρισμού και στη συνέχεια να το τοποθετήσετε στην οθόνη του κινητού σας.

Τα tempered glasses διατίθενται σε μεγάλη γκάμα μεγεθών, ξεκινώντας από οθόνες 4.5” και φτάνοντας μέχρι οθόνες για phablets των 5,7 ιντσών. Επίσης, μπορείτε να βρείτε tempered glass σχεδιασμένο αποκλειστικά για το δικό σας smartphone. Για παράδειγμα, τα Full Face tempered glasses της Ksix είναι ιδανικά για να προστατέψετε phablets και smartphones με καμπυλωτή οθόνη, όπως το Samsung Galaxy S8, καθώς είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλη την επιφάνεια της οθόνης, ακόμα και το κυρτό μέρος της, την ίδια στιγμή που ο λεπτός σχεδιασμός του γυαλιού δεν επηρεάζει το χειρισμό, την ευκρίνεια και τη φωτεινότητα της οθόνης.

Η αγορά ενός tempered glass είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε τη μακροζωία και την άριστη ποιότητα του κινητού σας.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα