Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Quest All-in-One Touch PCs

Φεβ 28 2014
Είτε πρόκειται για διασκέδαση, είτε για εργασία, ένα Quest All-in-One PC με οθόνη αφής μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη σχέση σας με τους υπολογιστές και την τεχνολογία.
Quest All-in-One Touch PCs
Τα all-in-one PCs κερδίζουν συνεχώς έδαφος χάρη στη μοναδική ευχρηστία τους που κάνει ολοένα και περισσότερους να τα προτιμούν. Ο συνδυασμός της οθόνης αφής με τα Windows 8 δημιουργεί ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που αναβαθμίζει τον τρόπο που ενημερώνεστε, επικοινωνείτε και διασκεδάζετε. Στο ρυθμό της εποχής, η Info Quest Technologies διαθέτει μια πλήρη γκάμα all-in-one (AIO) PCs για κάθε απαίτηση και κάθε τσέπη. Είτε αναζητάτε ένα σύστημα για τυπικές εργασίες και διασκέδαση, είτε έναν ισχυρό σταθμό εργασίας, τα Quest All in One PCs μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνολική εμπειρία χρήσης και να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας.Σε όλα τα Quest All in One PCs η οθόνη ακολουθεί αναλογία 16:9 και διαθέτει ανάλυση Full HD για να μπορείτε να απολαύσετε στο PC σας ταινίες με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Η γκάμα των Quest All in One PCs χωρίζεται με βάση την οθόνη σε δύο κατηγορίες, οι οποίες έχουν και αισθητές διαφορές στο σχεδιασμό τους. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ συστημάτων με οθόνη αφής είτε 21,5 ιντσών, είτε 23,6 ιντσών, με τη δεύτερη κατηγορία να διαθέτει κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα. Όποιο και να επιλέξετε όμως, θα βρεθείτε απέναντι στο συνδυασμό των Windows 8 με την οθόνη αφής που μετατρέπει τη χρήση του υπολογιστή σε μια συναρπαστική εμπειρία.Τα συστήματα με οθόνη 23,6 ιντσών διαθέτουν ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, HDMI in, αλλά και HDMI out για σύνδεση με δεύτερη οθόνη, καθώς και 4 θύρες USB 2.0 και 2 θύρες USB 3.0.

Ξεκινώντας από τα κοινά χαρακτηριστικά των Quest All in One PCs, η οθόνη ακολουθεί αναλογία 16:9 και διαθέτει ανάλυση Full HD για να μπορείτε να απολαύσετε στο PC σας ταινίες με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Σε συνδυασμό με τα ηχεία που ενσωματώνονται στο κάτω μέρος της οθόνης, το PC σας μετατρέπεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας χωρίς να χρειαστείτε επιπλέον εξοπλισμό. Η δικτύωση του υπολογιστή μπορεί να γίνει είτε ενσύρματα μέσω Gigabit LAN, είτε ασύρματα μέσω Wi-Fi, ενώ για τις ανάγκες της επικοινωνίας σας υπάρχει μια κάμερα των 1,3MP. Επίσης, όλα τα συστήματα διαθέτουν DVD writer και αναγνώστη καρτών μνήμης.

Περνώντας στις διαφορές μεταξύ των συστημάτων με οθόνη 21,5 και 23,6 ιντσών, αυτές εντοπίζονται κυρίως στη σχεδίαση και τη συνδεσιμότητα. Τα «μικρότερα» συστήματα διαθέτουν ενσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, είσοδο HDMI και 6 θύρες USB 2.0. Τα «μεγαλύτερα» διαθέτουν ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, HDMI in, αλλά και HDMI out για σύνδεση με δεύτερη οθόνη, καθώς και 4 θύρες USB 2.0 και 2 θύρες USB 3.0. Επιπλέον, τα συστήματα με οθόνη 23,6 ιντσών προσφέρουν δυνατότητα αφαίρεσης του DVD writer και προσαρμογής ενός επιπλέον σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών με τη βοήθεια μιας ειδικής θήκης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.Με την ευρεία Full HD οθόνη και τα ηχεία που ενσωματώνονται στο κάτω μέρος της, το PC σας μετατρέπεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας χωρίς να χρειαστείτε επιπλέον εξοπλισμό.

Η πλούσια γκάμα των Quest All in One PCs περιλαμβάνει συστήματα με επεξεργαστές Intel κυρίως από την τρίτη γενιά Ivy Bridge με ενσωματωμένα γραφικά. Είτε αναζητάτε ένα σύστημα με Core i3 για εφαρμογές γραφείου, επικοινωνίας και διασκέδασης, είτε ένα σύστημα με Core i7 για επεξεργασία αρχείων multimedia και άλλες βαριές εφαρμογές, τα Quest AIO PCs μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Ανάλογα με τη χρήση που προορίζεται, κάθε σύστημα διαθέτει μνήμη 4 ή 8GB και δίσκο 500GB ή 1ΤΒ (με ταχύτητα περιστροφής 7200rpm).Τα συστήματα με οθόνη 23,6 ιντσών προσφέρουν δυνατότητα αφαίρεσης του DVD writer και προσαρμογής ενός επιπλέον σκληρού δίσκου 2,5 ιντσών με τη βοήθεια μιας ειδικής θήκης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Όποιο σύστημα και να επιλέξετε, η όμορφη σχεδίασή του σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε ακόμα και στον πιο καλαίσθητο χώρο. Μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για τα παιδιά, έναν μοναδικό σταθμό εργασίας για τον επαγγελματία, καθώς και να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας για ενημέρωση, επικοινωνία και διασκέδαση. Και φυσικά, όλα τα συστήματα συνοδεύονται από την εγγύηση ποιότητας της Info Quest Technologies και την μοναδική υποστήριξή της.

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα