Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Quest Mini PCs

Φεβ 21 2014
Είναι μικρά, αθόρυβα, με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στο γραφείο, είτε στο σαλόνι.
Quest Mini PCs
Αν σκέφτεστε την αγορά ενός υπολογιστή για εφαρμογές γραφείου ή για την αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου στο σαλόνι, επιβάλλεται να «βάλετε στο κάδρο» και τα Quest Mini PCs. Γιατί να αγοράσετε έναν υπολογιστή που θα σας πιάνει πολύ χώρο, δε μπορεί να μπει κάτω από την τηλεόραση ή πίσω από την οθόνη, καταναλώνει πάνω από 200 Watt και οι ανεμιστήρες του κάνουν έστω και ελάχιστο θόρυβο όταν μπορείτε να τα αποφύγετε όλα αυτά;Η μαύρη glossy επιφάνεια και τα ασημί φινιρίσματα δημιουργούν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει τον καθένα.

Το Quest Mini PC είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα (χωρίς οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι) με μικρές διαστάσεις που μπορεί να τοποθετηθεί όρθιο στο γραφείο καταλαμβάνοντας το χώρο ενός βιβλίου, αφού το πάχος του δεν ξεπερνά τα 26 χιλιοστά. Μάλιστα, μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της οθόνης ή της τηλεόρασης και να εξαφανιστεί! Είναι εντελώς αθόρυβα, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όσους χρειάζονται αρκετά συστήματα σε ένα περιβάλλον γραφείου, αλλά και κατά τη λειτουργία του ως media player στο σαλόνι του σπιτιού. Ανάλογης εκτίμησης χρήζει και η χαμηλή του κατανάλωση που, ανάλογα με το σύστημα, ξεκινά από 24 και φτάνει τα 35Watt. Λόγω των μικρών διαστάσεων και του βάρους, το Mini PC είναι φορητό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας αν εκεί που πάτε διαθέτετε οθόνη και πληκτρολόγιο. Ακριβώς επειδή το Mini PC προορίζεται για την επιφάνεια του γραφείου ή το ράφι του σαλονιού, η σχεδίασή του είναι εξαιρετική. Η μαύρη glossy επιφάνεια και τα ασημί φινιρίσματα δημιουργούν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει τον καθένα.Όλα τα μοντέλα της γκάμας των Quest Mini PCs συνοδεύονται από τηλεκοντρόλ που διευκολύνει τη χρήση του ως Home Theater PC.

Λόγω του μεγέθους και των χαρακτηριστικών του, οι ρόλοι που μπορεί να πάρει το Quest Mini PC είναι πολλοί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως Home Theater PC για την αναπαραγωγή βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών (είναι συμβατό με Windows Media Center), ως σταθμός εργασίας σε μια εταιρεία, ακόμα και ως τερματικό καταστημάτων σε λύσεις ψηφιακής σήμανσης. Ακόμα όμως κι αν δεν του δώσετε ένα συγκεκριμένο ρόλο, το Mini PC μπορεί να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο σταθμό ενημέρωσης, εργασίας και διασκέδασης.

Η γκάμα των Quest Mini PCs περιλαμβάνει συστήματα που διαφοροποιούνται ως προς τον επεξεργαστή – και κατά συνέπεια τα ενσωματωμένα γραφικά -, καθώς και την ποσότητα μνήμης. Επίσης, κάποια συστήματα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα ενώ κάποια άλλα όχι. Ξεκινώντας από τα κοινά χαρακτηριστικά των μοντέλων της γκάμας, που είναι και συντριπτικά περισσότερα, όλα τα συστήματα ενσωματώνουν δίσκο με χωρητικότητα 500GB, δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης μέσω Gigabit LAN και 802.11b/g/n αντίστοιχα, ενώ διαθέτουν surround ήχο 5.1 και αναγνώστη καρτών μνήμης. Η σύνδεση με οθόνες (υποστηρίζονται έως δύο) μπορεί να γίνει μέσω D-Sub VGA ή HDMI. Όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, τα Quest Mini PCs με επεξεργαστή Intel Atom διαθέτουν 5 θύρες USB 2.0, ενώ τα μοντέλα με επεξεργαστές Core-i τρίτης γενιάς διαθέτουν 4 θύρες USB 2.0 και μία θύρα USB 3.0. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από τηλεκοντρόλ.Τα συστήματα με επεξεργαστή Core-i τρίτης γενιάς προορίζονται για αναπαραγωγή βίντεο ακόμα και ανάλυσης Full HD, αλλά και για επαγγελματική εργασία σε κάθε επίπεδο.

Το πιο «μικρό» της γκάμας των Quest Mini PCs, το I35V D2500 Blue, ενσωματώνει τον επεξεργαστή Atom D2500 στα 1,86GHz, ενσωματωμένα γραφικά Intel GMA και μνήμη 2GB DDR3 (με μέγιστο τα 4GB). Με case σε χρώμα μπλε και κατανάλωση μόλις 24Watt, το συγκεκριμένο σύστημα προορίζεται για τυπικές εφαρμογές γραφείου και διαδικτύου. Αξίζει δε να σημειωθεί πως είναι ιδιαίτερα προσιτό καθώς δεν συνοδεύεται από λειτουργικό σύστημα. Ανεβαίνοντας στην κατηγορία των συστημάτων με επεξεργαστή Core-i τρίτης γενιάς, η εικόνα των Mini PCs διαφοροποιείται σημαντικά. Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με συστήματα που προορίζονται για αναπαραγωγή βίντεο ακόμα και ανάλυσης Full HD, αλλά και για επαγγελματική εργασία σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα, μπορείτε να παίξετε ένα μεγάλο εύρος παιχνιδιών και να επεξεργαστείτε multimedia υλικό. Συγκεκριμένα, τα συστήματα αυτά ενσωματώνουν επεξεργαστή Core-i3 3217U στα 1,80GHz ή Core-i5 3317U στα 1,70GHz της Intel, ενσωματωμένα γραφικά Intel HD 4000 και μνήμη 4GB DDR3,ενώ η κατανάλωσή τους είναι μόλις 35Watt! Τα περισσότερα μοντέλα έρχονται χωρίς λειτουργικό σύστημα, ωστόσο υπάρχουν και μοντέλα με Windows 8.

Πριν λοιπόν συνεχίσετε την έρευνά σας για υπολογιστή, θυμηθείτε ότι τα Quest Mini PCs εξοικονομούν χώρο και χρήματα (από τη μειωμένη κατανάλωση), ενώ προσφέρουν επιδόσεις και χαρακτηριστικά ανάλογες με ενός πλήρους διαστάσεων desktop. Ακόμα το σκέφτεστε;

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα