Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Xbox One

Φεβ 06 2014
Με στόχο να αποτελέσει το απόλυτο σύστημα ψυχαγωγίας, για gaming και όχι μόνο, το Xbox One έρχεται πιο δυνατό από ποτέ!
Xbox One
Η μάχη μεταξύ των κορυφαίων κονσολών για gaming, Xbox και Playstation, μαίνεται, ωστόσο έχει αρχίσει να διαφαίνεται αισθητά μια σημαντική διαφορά στον προσανατολισμό τους. Το Playstation 4, με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, δίνει προτεραιότητα στη λεπτομέρεια του gaming, ενώ το Xbox One δεν είναι, απλά, μια νέα κονσόλα παιχνιδιών, αλλά το απόλυτο κέντρο για κάθε ψυχαγωγική ανάγκη της καθημερινότητάς μας.Τίτλοι όπως τα Forza και Dead Rising 3 έχουν καταφέρει να κρατήσουν όσους προτίμησαν το Xbox κολλημένους τις οθόνες τους για μέρες.

Όπως αναφέραμε, το Xbox One αποτελεί το επίκεντρο για κάθε ψυχαγωγική ανάγκη της καθημερινότητάς μας. Σε αυτό βοηθά η νέα έκδοση του αισθητήρα Kinect, που τώρα πια συνοδεύει εξαρχής την κονσόλα, επιτρέποντας στον χρήστη να χειρίζεται κάθε πτυχή της με νεύματα και φωνητικές εντολές. Παράλληλα, όμως, ακριβώς λόγω αυτού του ρόλου του ως “επίκεντρο”, το Xbox One επιτρέπει και τον χειρισμό των υπόλοιπων συσκευών ψυχαγωγίας που βρίσκονται γύρω του, καθιστώντας δυνατό, για παράδειγμα, το να ανοίγετε και κλείνετε την τηλεόραση σας με μια φωνητική εντολή, να αλλάζετε κανάλια με μια κίνηση, κάνοντας το παραδοσιακό τηλεχειριστήριο να μοιάζει… απομεινάρι του παρελθόντος. Επίσης, το Xbox One είναι η πρώτη συσκευή του είδους της που διαθέτει είσοδο HDMI – προσέξτε, όχι έξοδο – ώστε να μπορεί να συλλαμβάνει το σήμα το οποίο βγάζουν άλλες συσκευές.H νέα έκδοση του αισθητήρα Kinect συνοδεύει εξαρχής την κονσόλα επιτρέποντας στον χρήστη να χειρίζεται κάθε πτυχή της με νεύματα και φωνητικές εντολές.

Παράλληλα, ενώ η κονσόλα, θεωρητικά, και από τεχνολογικής άποψης, δεν βρίσκεται ακριβώς τα ίδια επίπεδα με το PlayStation 4, μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει καλύτερες εμπειρίες από εκείνο όσον αφορά στα παιχνίδια της, αποδεικνύοντας πως οι επιδόσεις δεν είναι το παν: τίτλοι όπως τα Forza και Dead Rising 3 έχουν καταφέρει να κρατήσουν όσους προτίμησαν το Xbox One κολλημένους τις οθόνες τους για μέρες, ενώ στο μέλλον περιμένουμε περισσότερα διαμάντια του gaming σε αυτό, ανάμεσα στα οποία, προφανώς, και ο επόμενος μεγάλος τίτλος της σειράς Halo.Tο Xbox One δεν είναι, απλά, μια νέα κονσόλα παιχνιδιών, αλλά το απόλυτο κέντρο για κάθε ψυχαγωγική ανάγκη της καθημερινότητάς μας.

Η πολυπρόσωπη φύση του Xbox φαίνεται και στο ίδιο το λειτουργικό του σύστημα, κάτι που μέχρι πρόσφατα ήταν αόρατο στις κονσόλες και δεν του δίναμε ιδιαίτερη σημασία. Η συσκευή δανείζεται ένα κομμάτι από τη λογική των Windows που γνωρίζουμε στους υπολογιστές, αλλά και των λειτουργικών συστημάτων των σύγχρονων smartphones και tablets, επιτρέποντας την εκτέλεση μικρών αλλά χρήσιμων εφαρμογών ακόμη και παράλληλα με τα παιχνίδια που παίζει κάνεις. Εφαρμογών όπως, για παράδειγμα, το Skype, το οποίο λειτουργεί εξαρχής απροβλημάτιστα στην κονσόλα, σε συνδυασμό με την κάμερα του Kinect, μετατρέποντας την ίδια την τηλεόραση μας σε κέντρο... βιντεο-επικοινωνίας!

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το πρόσωπο ενός πολυμηχανήματος, το οποίο το... αδικείτε αν το αντιμετωπίσετε απλά σαν “μια κονσόλα με παιχνίδια”. Δεν πρόκειται, απλά, για τη συνέχεια του Xbox 360, για τη νέα κονσόλα της Microsoft ή για ένα κουτί που απλά “παίζει παιχνίδια”, αλλά για ένα κέντρο για κάθε ανάγκη ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που μοιάζει να μας έχει έρθει από το μέλλον.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Επεξεργαστής: AMD custom 1.75GHz
GPU: ATI, 853MHz, Peak: 1.23 TFLOPS
Ανάλυση: έως 4K
Σκληρός δίσκος: 500GB
Μνήμη: 8GB DDR3, 32MB eSRAM
Flash Μνήμη: 8GB
Δικτύωση: Ethernet (Gigabit), Wi-Fi (a/b/g/n), Wi-Fi Direct
Optical Drive: Blu-ray/DVD
Θύρες: USB 3.0, HDMI-out, HDMI-in

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα