Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Philips 40PFS6719

Φεβ 25 2015
Ένα από τα θετικά στοιχεία της εισαγωγής νέων τεχνολογιών στις τηλεοράσεις είναι η δυνατότητα αγοράς κορυφαίων συσκευών προηγούμενης γενιάς σε προσιτές τιμές. Παράδειγμα, η Philips 40PFS6719.
Philips 40PFS6719
Λίγα χρόνια πριν, μία τηλεόραση με τον πλούτο χαρακτηριστικών της Philips 40PFS6719 θα είχε τουλάχιστον τετραψήφιο κόστος. Με την εισαγωγή όμως των τηλεοράσεων 4K ανάλυσης και, πρόσφατα, της κυρτής παραλλαγής τους, οι τιμές των συσκευών με Full HD ανάλυση έχουν πέσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, επιτρέποντας στους καταναλωτές που δε θέλουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη να αγοράσουν πραγματικά αξιόλογες συσκευές σε χαμηλή τιμή.Τα 400Hz και το Natural Motion εξασφαλίζουν την πολύ καλή απόδοση της κίνησης σε αθλητικούς αγώνες και ταινίες δράσης.

Αυτό ακριβώς λοιπόν συμβαίνει με την Philips 40PFS6719, η οποία προσφέρει μία μακροσκελέστατη λίστα αξιόλογων χαρακτηριστικών σε ιδιαίτερα προσιτή, αναλογικά, τιμή. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο της Philips διαθέτει LED panel με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 400Hz, υποστηρίζει ενεργό 3D, ενώ διαθέτει και λειτουργίες Smart. Από εκεί και πέρα, υποστηρίζει και μία πλειάδα χαρακτηριστικών που συναντούμε στις τηλεοράσεις της Philips, όπως Ambilight, Pixel Precise HD Engine, Natural Motion, MyRemote, Cloud TV, Cloud Explorer και MultiRoom TV.

Τα δύο τελευταία είναι και τα πιο σημαντικά, αφού δείχνουν ότι η Philips έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στα νέα δεδομένα παροχής περιεχομένου. Το Cloud TV είναι μία υπηρεσία που παραπέμπει σε διαδικτυακές πηγές τηλεοπτικού περιεχομένου, πολλές από τις οποίες είναι δωρεάν, ενώ όσο περνάει ο καιρός θα πληθαίνουν και θα καλύπτουν περισσότερες ανάγκες. Το Cloud Explorer συνδέει στην ουσία την τηλεόραση με τον Dropbox λογαριασμό του χρήστη, επιτρέποντας το streaming περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο εκεί.

Τέλος, μέσω του χαρακτηριστικού MultiRoom TV, η 40PFS6719 προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλες τηλεοράσεις που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας μέσω Wi-Fi και πραγματοποίησης κοινής χρήσης ψηφιακών τηλεοπτικών μεταδόσεων και εγγεγραμμένου περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση νέων καλωδίων ή πληρωμή κάποιου είδους συνδρομής.Οι συνδέσεις της 40PFS6719. Στο πλάι της τηλεόρασης θα βρείτε δύο ακόμη θύρες HDMI.

Όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που η συσκευή υποστηρίζει διαδικτυακές λειτουργίες, περιλαμβάνεται ένα πλήρες interface με τις Smart λειτουργίες της 40PFS6719. Εκεί μπορείτε να βρείτε εφαρμογές όπως το Youtube, μέσω του οποίου μπορείτε, ως γνωστόν, να απολαύσετε απλώς αμέτρητες ώρες περιεχομένου, είτε πρόκειται για video είτε για μουσική. Επιπλέον, υποστηρίζονται και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με φίλους και συγγενείς μέσω του Skype. Γενικά, μην σας κάνει μεγάλη εντύπωση αν στην πορεία η τηλεόραση της Philips αντικαταστήσει, μέχρις ενός σημείου, τον υπολογιστή σας.

Από εκεί και πέρα, υποστηρίζεται κάθε είδους δυνατότητα streaming μέσω της υποστήριξης του πρωτοκόλου Wi-Fi Miracast, ενώ μέσω της εφαρμογής MyRemore μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο από το κινητό ή το tablet στην τηλεόρασή σας (SimplyShare) και να παρακολουθείτε ψηφιακές τηλεοπτικές μεταδόσεις στην φορητή συσκευή σας (Wi-Fi Smart screen.

Η 40PFS5719 δεν ξεχνάει τα βασικά προκειμένου να παρέχει όλα τα προαναφερθέντα "έξυπνα" χαρακτηριστικά. Η μηχανή επεξεργασίας Pixel Precise HD Engine φροντίζει για την επεξεργασία της εικόνας, προσφέροντας ζωντανά χρώματα, βαθιά μαύρα, φωτεινά λευκά και υψηλή αντίθεση, ενώ το Natural Motion αναλαμβάνει την ομαλή απόδοση των σκηνών με γρήγορη κίνηση που συναντάμε σε ταινίες δράσης ή σε αθλητικούς αγώνες. Με 400Hz PMR επιτυγχάνεται μέγιστη φυσικότητα κίνησης χωρίς τρεμοπαίγματα και χωρίς αλλοίωση της ποιότητας της εικόνας γενικότερα. Όπως προαναφέρθηκε, υποστηρίζεται και δυνατότητα προβολής ενεργού 3D περιεχομένου, ενώ μπορείτε να μετατρέψετε και 2D προγράμματα σε 3D.Το Ambilight δίνει άλλη διάσταση στη θέαση κινηματογραφικών ταινιών, φωτίζοντας τον γύρω χώρο με χρώματα ανάλογα εκείνων που επικρατούν στην σκηνή που προβάλλεται κάθε στιγμή.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το Ambilight, το χαρακτηριστικό εδώ και χρόνια σύστημα οπίσθιου φωτισμού της Philips, που εκπέμπει από την πίσω μεριά της συσκευής φως ανάλογου χρώματος με το περιεχόμενο που προβάλλεται εκείνη τη στιγμή. Πρόκειται για μία φαινομενικά απλή και σίγουρα πολύ έξυπνη τεχνολογία, που έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω "βύθιση" του θεατή στο πρόγραμμα που παρακολουθεί.

Η 40PFS6719 της Philips αποτελεί συνολικά μία πλήρη πρόταση για όσους δεν θέλουν ακόμη να μεταβούν στην εποχή του 4K. Τα χαρακτηριστικά της είναι υπερβολικά πολλά για να αναφερθούν όλα, ενώ οι Smart λειτουργίες της είναι τόσο πολλές και όντως έξυπνες που εξασφαλίζουν την βιωσιμότητά της και την χρησιμότητά της σε βάθος χρόνου.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα