Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

HP All-In-One 22-3101nv (i3-4170T/6GB/1TB/W10)

Φεβ 02 2016
Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε το computing και τα νέα Windows 10 είναι ένα all-in-one PC με οθόνη αφής, όπως το 22-3101nv της HP.
HP All-In-One 22-3101nv (i3-4170T/6GB/1TB/W10)
Η ευχρηστία των All-In-One PCs έγινε αντιληπτή από τον πρώτο καιρό της εμφάνισής τους και τα μοντέλα με οθόνη αφής έδωσαν ένα νέο αέρα στο computing. Όμως, στα πρώτα χρόνια τους, τα συστήματα αυτά συνοδεύονταν από τα Windows 7, τα οποία δεν αποτελούσαν τον καλύτερο… σύντροφό τους. Τα Windows 8, παρά την εμπορική αποτυχία τους, είχαν αναπτυχθεί με γνώμονα τις οθόνες αφής και σίγουρα αποτελούσαν ένα πιο πρόσφορο περιβάλλον για τους κατόχους των AIO PCs. Με τα συστήματα αυτά να έχουν πλέον εξαπλωθεί αρκετά, τα Windows 10 ήρθαν να «κουμπώσουν» αρμονικά και το αποτέλεσμα είναι ότι πιο ευχάριστο, λειτουργικό και παραγωγικό.Εντυπωσιακό και από το πλάι, το HP 22-3101nv έχει πάχος λιγότερο από 8 εκατοστά.

Πίσω από μια τέτοια οθόνη αφής των 21,5 ιντσών είναι «χτισμένο» και το 22-3101nv της HP, ένα πολύ όμορφο AIO PC που σίγουρα θα τραβήξει αμέσως το βλέμμα σας. Το μαύρο πλαίσιο της οθόνης δένει αρμονικά με τη λευκή μπάρα ηχείων στο κάτω μέρος διατηρώντας τις έντονες καμπύλες στο σύνολο. Αυτή η μπάρα ηχείων, καθώς και ένα στήριγμα στο πίσω μέρος, αποτελούν τη βάση του συστήματος που ακουμπά στο γραφείο και επιτρέπει την κλίση του κατά 10 μοίρες εμπρός και 25 μοίρες πίσω. Οι καμπύλες είναι αισθητές και στην μαύρη ενιαία πλάτη του συστήματος, η οποία διακόπτεται μόνο σε ένα μικρό μέρος της από μια συστοιχία θυρών. Η εντυπωσιακή εικόνα του HP 22-3101nv συνεχίζεται στις πλαϊνές πλευρές του, με το συνολικό πάχος να μην υπερβαίνει τα 8 εκατοστά.Η μπάρα ηχείων, καθώς και ένα στήριγμα στο πίσω μέρος, αποτελούν τη βάση του συστήματος που ακουμπά στο γραφείο και επιτρέπει την κλίση του κατά 10 μοίρες εμπρός και 25 μοίρες πίσω.

Όπως αναφέραμε, το HP 22-3101nv ενσωματώνει μια οθόνη 21,5 ιντσών, η οποία διαθέτει ανάλυση Full HD 1920x1080 για να απολαμβάνετε τα βίντεο και τα παιχνίδια σας με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να έχετε αρκετό χώρο στη χρήση των εφαρμογών σας. Στο επάνω μαύρο μέρος του πλαισίου της οθόνης υπάρχει μια webcam με μικρόφωνο, ενώ η λευκή μπάρα στο κάτω μέρος ενσωματώνει δύο ηχεία 2W με DTS. Η όμορφη σχεδιαστική γραμμή του συστήματος συνεχίζεται στο συνοδευτικό ενσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι που θα σας αφήσουν την καλύτερη εμπειρία από τη χρήση τους.

Πηγή της επεξεργαστικής ισχύος του HP 22-3101nv είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής τέταρτης γενιάς Core i3-4170T της Intel στα 3,2GHz με cache 3MB. Πρόκειται για έναν entry-level προς mid-range επεξεργαστή που θα καλύψει άνετα τις απαιτήσεις των εφαρμογών γραφείου και Internet, αλλά και πιο απαιτητικές εφαρμογές με ικανοποιητική απόδοση. Ο επεξεργαστής ενσωματώνει τα γραφικά HD 4400 και συνοδεύεται από 6GB μνήμης. Ευτυχώς, το σύστημα δεν περιορίζεται στα ενσωματωμένα γραφικά και διαθέτει επίσης μια διακριτή κάρτα AMD Radeon R5 A330 με 2GB αποκλειστικής μνήμης DDR3) που σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε τα περισσότερα μη απαιτητικά παιχνίδια.Το HP 22-3101nv ενσωματώνει μια οθόνη 21,5 ιντσών, η οποία διαθέτει ανάλυση Full HD 1920x1080 για να απολαμβάνετε τα βίντεο και τα παιχνίδια σας με τον καλύτερο τρόπο.

Τις αποθηκευτικές ανάγκες του AIO PC της HP καλύπτει ένας δίσκος που συνδυάζει την ικανοποιητική χωρητικότητα του 1TB και τις καλές επιδόσεις λόγω ταχύτητας περιστροφής 7200rpm. Στη διάθεσή σας, στη δεξιά πλευρά, υπάρχει επίσης ένα DVD writer, ενώ στην αριστερή πλευρά θα βρείτε και μία υποδοχή για κάρτες μνήμης. Στην αριστερή πλευρά υπάρχουν επίσης δύο, από τις συνολικές πέντε, θύρες USB (3x USB 2.0, 2x USB 3.0) και μία σύνθετη υποδοχή ακουστικών και μικροφώνου. Στο πίσω μέρος, μαζί με τις άλλες τρεις θύρες USB, υπάρχει μια έξοδος HDMI για δεύτερη οθόνη και μία θύρα Gigabit Ethernet για σύνδεση στο δίκτυο. Φυσικά, εκτός από την ενσύρματη δικτύωση, υποστηρίζεται και ασύρματη μέσω Wi-Fi, αλλά και Bluetooth 4.0.Στο πίσω μέρος, υπάρχουν τρεις, από τις συνολικές πέντε, θύρες USB, μία έξοδος HDMI για δεύτερη οθόνη και μία θύρα Gigabit Ethernet για σύνδεση στο δίκτυο.

Όπως αναφέραμε, το HP 22-3101nv συνοδεύεται από τα Windows 10 και συγκεκριμένα από την 64-μπιτη έκδοση Home. Έτσι, έχετε το ιδανικό περιβάλλον για να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Αν αναζητάτε κάτι το πραγματικά ξεχωριστό στο computing, αλλά και στιλ στο γραφείο σας, το σύστημα της HP αποτελεί μια πρόταση που τα περιλαμβάνει όλα.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα