Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Huawei Smartband B0

Φεβ 29 2016
Τα smartwatches είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην αγορά των wearables, όμως τα smartbands διαθέτουν τις δικές τους εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και προσιτές προτάσεις, όπως το Huawei B0.
Huawei Smartband B0
Είναι πλέον φανερό πως η αγορά των wearables μπαίνει σε μια πιο ώριμη φάση και οι νέες προτάσεις έρχονται να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Μπορεί τα smartwatches να διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά και να προσφέρουν πολλές δυνατότητες, αλλά το υψηλό επίπεδο των τιμών τους τα κατέστησε εξ' αρχής ως ένα αξεσουάρ πολυτελείας. Όπως ήταν λογικό, μια νέα κατηγορία αναδύθηκε και ανέλαβε να καλύψει αυτό "κενό" μεταξύ χρήσιμων δυνατοτήτων και προσιτής τιμής, ουσιαστικά προσφέροντας ένα κομμάτι των λειτουργιών που κανείς μπορεί να βρει στα smartwatches, με πολύ πιο προσιτή τιμή.Το Huawei B0, το smartband του Ασιατικού κολοσσού, συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός smartwatch, παραμένοντας όμως προσιτό.

Τα smartbands, λοιπόν, είναι εδώ για να προσφέρουν μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, χωρίς όμως να χρειάζεται να δαπανήσετε μια μικρή περιουσία. Και σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων συναντάμε και το Huawei B0, το smartband του Ασιατικού κολοσσού που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός smartwatch, παραμένοντας όμως προσιτό και βοηθώντας σας να παρακολουθείτε τόσο τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όσο και όλα όσα έχουν σημασία για εσάς, εύκολα και γρήγορα.

Το Huawei Smartband B0 είναι ο ορισμός της μινιμαλιστικής αισθητικής, με την αδιάλειπτη, κυκλική στεφάνη από χάλυβα να αποπνέει κομψότητα χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Η αισθητική αυτή μεταφράζεται βέβαια και σε πρακτικότητα, αφού με βάρος μόλις 25 γραμμάρια, σχεδόν θα ξεχάσετε πως το φοράτε στο χέρι σας.Είτε κάνετε τζόκινγκ στη βροχή, είτε κάνετε μπάνιο ή πλένετε τα χέρια σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Huawei B0 δε θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Το Huawei Smartband B0 μπορεί να καταγράφει τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να αναγνωρίζει την άσκηση που κάνετε, λειτουργώντας ως κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ. Προσφέροντας feedback σε πραγματικό χρόνο, ενώ δίνοντας σας πληροφορίες ακόμα και για τον ύπνο σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την καθημερινότητά σας, ακριβώς όταν τα χρειάζεστε.

Το smartband της Huawei σας κρατάει ενήμερους πάνω σε όλες τις πληροφορίες που είναι σημαντικές για εσάς, αφού μπορείτε να έχετε εποπτεία των μηνυμάτων, εισερχομένων κλήσεων, υπενθυμίσεων και ειδοποιήσεων μόνο με ένα βλέμμα, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε όλες τις παραμέτρους με ευκολία. Τέλος, φυσικά και με το Huawei Band B0 μπορείτε να ενημερώνεστε και για την ώρα.Το Huawei Smartband B0 είναι ο ορισμός της μινιμαλιστικής αισθητικής, με την αδιάλειπτη, κυκλική στεφάνη από χάλυβα να αποπνέει κομψότητα χωρίς περιττές λεπτομέρειες.

Επιπρόσθετα, η ανθεκτική σε γρατσουνιές και σπασίματα οθόνη αφής PMOLED προσφέρει μια πλήρη εμπειρία αφής με υψηλή ανθεκτικότητα, κάτι που το καθιστά έναν αξιόπιστο σύντροφο για κάθε σας δραστηριότητα. Σε αυτό βοηθάει φυσικά και η πιστοποίηση IP68, η υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση για ανθεκτικότητα σε σκόνη και νερό, προσφέροντας απόλυτη προστασία. Είτε κάνετε τζόκινγκ στη βροχή, είτε κάνετε μπάνιο ή πλένετε τα χέρια σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Huawei B0 δε θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Μια απλή κίνηση του χεριού είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει την οθόνη 1.06 ιντσών και να σας δώσεις τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα.

Το Huawei Smartband B0 είναι συμβατό με μια πληθώρα smartphones Android, αλλά και με iPhone, ενώ η μπαταρία των 70 mAh μπορεί να σας προσφέρει 3 ημέρες συνεχούς χρήσης ή 14 ημέρες σε λειτουργία αναμονής, ούτως ώστε να μη σας εγκαταλείψει όταν το χρειάζεστε περισσότερο. Η σύνδεση με το smartphone σας επιτυγχάνεται μέσω Bluetooth με «ακτίνα δράσης» τα 10 μέτρα.Το Huawei Band B0 είναι μια εξαιρετική και προσιτή πρόταση για εσάς που θέλετε να έχετε πρόσβαση σε μια γκάμα λειτουργιών.

Το Huawei Band B0 είναι μια εξαιρετική και προσιτή πρόταση για εσάς που θέλετε να έχετε πρόσβαση σε μια γκάμα λειτουργιών, εποπτεία της καθημερινής σας άσκησης και δραστηριότητας, αλλά και όλων των μηνυμάτων, κλήσεων και ειδοποιήσεών σας.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα