Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Lenovo Yoga Tab 3

Φεβ 15 2016
To Yoga Tab 3 της Lenovo αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς αν αναζητάτε ένα tablet με οθόνη 8’’ και θα σας κερδίσει εύκολα με τη σχεδίασή του.
Lenovo Yoga Tab 3
Ο όρος “Yoga” αποτελεί τα τελευταία χρόνια το μαγικό συστατικό της συνταγής των προϊόντων της Lenovo. Πρόκειται για έναν όρο που ακολουθεί όσα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν ευέλικτη σχεδίαση που τους επιτρέπει να παίρνουν διάφορες μορφές ώστε να διευκολύνουν συγκεκριμένες λειτουργίες. Η Lenovo επιμένει σε αυτή τη σχεδίαση και προφανώς καθόλου τυχαία, αφού μέρος της μεγάλης επιτυχίας της οφείλεται και σε αυτή. Το Yoga Tab 3 ακολουθεί σχεδιαστικά το προηγούμενο μοντέλο, με τον χαρακτηριστικό κύλινδρο στη μία πλευρά του, συνεχίζοντας να προσφέρει το ίδιο υψηλό επίπεδο ευχρηστίας.O κύλινδρος που ενσωματώνει το Yoga Tab 3 γίνεται μια ιδιαίτερα βολική λαβή που επιτρέπει να κρατάτε σταθερά τη συσκευή με το ένα χέρι.

Ο ρόλος του κυλίνδρου είναι απλός, αλλά διαφοροποιεί έντονα το συγκεκριμένο μοντέλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό του. Όταν κρατάτε τη συσκευή στα χέρια σας οριζόντια, ο κύλινδρος αυτός δεν έχει κάποια χρησιμότητα, αλλά όταν τη στρέψετε κάθετα γίνεται μια ιδιαίτερα βολική λαβή που επιτρέπει να την κρατάτε σταθερά με το ένα χέρι. Ακόμα πιο σημαντικός όμως, είναι ο ρόλος του κυλίνδρου όταν έχετε τη συσκευή πάνω σε μια επιφάνεια καθώς κρύβει ένα αναδιπλούμενο στήριγμα. Μέσω αυτού, από τη μία πλευρά η συσκευή ανασηκώνεται ελαφρά ώστε να είναι πιο βολική στην πληκτρολόγηση, ενώ από την άλλη πλευρά στέκεται κάθετα με ελαφριά κλίση προς τα πίσω (ως stand) ώστε να διευκολυνθεί η παρακολούθηση βίντεο. Μάλιστα, το εύχρηστο αυτό στήριγμα περιλαμβάνει και μία υποδοχή ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε τη συσκευή σε τοίχο.Στο εσωτερικό του tablet της Lenovo «χτυπά» ο τετραπύρηνος Snapdragon 210 MSM8909 της Qualcomm στα 1,3GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM.

Το Yoga Tab 3 διαθέτει μια οθόνη IPS 8 ιντσών, με ανάλυση 1280x800, τιμές που φέρνουν την πυκνότητα στα 189ppi. Ο αριθμός δεν είναι εντυπωσιακός, ωστόσο δίνει σαφές προβάδισμα στο Yoga Tab 3 έναντι του ανταγωνισμού όταν συσχετιστεί με την τιμή του. Στις 8 ίντσες, η συγκεκριμένη ανάλυση είναι πολύ βολική για web browsing, αλλά και για τις περισσότερες λειτουργίες που θα κληθεί να εκτελέσει η συσκευή, ακόμα και για gaming.

Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του Lenovo Tab 3 είναι η κάμερά του που έχει ενσωματωθεί στον κύλινδρο και μπορεί να περιστραφεί κατά τον άξονά του. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάμερα τόσο για επικοινωνία, όσο και για λήψεις, αλλάζοντας από τη μία κατάσταση στην άλλη με μια απλή περιστροφή της. Από τη στιγμή μάλιστα που η κάμερα διαθέτει ανάλυση 8MP, η έλλειψη δεύτερης κάμερας αποτελεί μάλλον προνόμιο για τον κάτοχο της συσκευής.Με το αναδιπλούμενο στήριγμα που κρύβεται στον κύλινδρο, η συσκευή ανασηκώνεται ελαφρά (tilt) ώστε να είναι πιο βολική στην πληκτρολόγηση.

Στο εσωτερικό του tablet της Lenovo «χτυπά» ο τετραπύρηνος Snapdragon 210 MSM8909 της Qualcomm στα 1,3GHz, με τα γραφικά Adreno 304, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM. Πρόκειται για μία entry-level πλατφόρμα επεξεργασίας που τη συναντάμε πολύ συχνά και προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και μεγάλη αξιοπιστία. Επίσης, αποτελεί ένα από τα αρκετά «κομμάτια» που διαφοροποιούν αισθητά το συγκεκριμένο tablet σε σχέση με τα πολλά, ιδιαίτερα προσιτά, κινέζικα tablets που ακολουθούν κάποια χαμηλού κόστους πλατφόρμα, συνήθως της Mediatek. Ο αποθηκευτικός χώρος του tablet ανέρχεται σε 16GB, κάτι που σίγουρα αποτελεί πόλο έλξης, ενώ η υποδοχή για κάρτες δέχεται micro SD με χωρητικότητα έως 128GB.

Ένα άλλο, ιδιαίτερα αξιοσημείωτο, χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου tablet είναι ο ήχος του που ξεφεύγει κατά πολύ από τα συνηθισμένα. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία Dolby Atmos, καθώς και στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Dolby που φέρνει στα ηχεία της συσκευής εντυπωσιακό ήχο σε οποιαδήποτε λειτουργία. Οι διάλογοι στις ταινίες και τα φωνητικά στα τραγούδια ακούγονται πιο καθαρά, ενώ τα εφέ στα παιχνίδια είναι πιο αισθητά.Από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του Lenovo Tab 3 είναι η κάμερά του που έχει ενσωματωθεί στον κύλινδρο και μπορεί να περιστραφεί κατά τον άξονά του.

Η ασύρματη δικτύωση Wi-Fi 802.11b/g/n, η υποστήριξη Bluetooth 4.0, η θύρα micro USB 2.0 και ο αισθητήρας επιτάχυνσης αποτελούν μερικά ακόμα κομμάτια που συμπληρώνουν το παζλ του Lenovo Yoga Tab 3, το οποίο έρχεται σε δύο «εκδόσεις»: μία με Wi-Fi μόνο και μία με Wi-Fi και 4G ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει ασύρματο δίκτυο.

Το Yoga Tab 3 της Lenovo διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android, στη νεότερη έκδοση 5.1, γνωστή και ως Lollipop, το οποίο έχει δεχτεί το σχετικό «πείραγμα» της Lenovo που έχει προσθέσει κάποιες δικές της «πινελιές». Για παράδειγμα, το Smart Switch στο μενού ειδοποιήσεων σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα και γρήγορα τις ρυθμίσεις της οθόνης ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του, δηλαδή αν το έχετε στα χέρια σας ή στηρίζεται σε κάποια επιφάνεια. Το λειτουργικό σύστημα και οι «πινελιές» της Lenovo συνοδεύονται, εκτός από τις Google apps, και από κάποιες ακόμα προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως το SyncIt HD για backup (και restore) επαφών και δεδομένων σε μια κάρτα SD, το ShareIt για διαμοίραση αρχείων με άλλα λειτουργικά χωρίς την ανάγκη Wi-Fi, καθώς και το McAfee Security.Με το αναδιπλούμενο στήριγμα σε κατάσταση stand, η οθόνη στέκεται όρθια με ελαφριά κλίση προς τα πίσω ώστε να διευκολυνθεί η παρακολούθηση βίντεο.

Το πάχος της συσκευής, χωρίς να συνυπολογίζεται ο κύλινδρος, φτάνει τα 7 χιλιοστά και το βάρος τα 467 γραμμάρια, τιμές λογικές για ένα 8άρι tablet, που θα σας επιτρέψουν να το έχετε συχνά μαζί σας. Το καλύτερο όμως είναι ότι η συσκευή ενσωματώνει μια μπαταρία 6200mAh που της προσφέρει, σύμφωνα με τη Lenovo, έως 20 ώρες αυτονομίας. Το σίγουρο είναι πως, ακόμα και μετά από έντονη χρήση, το tablet της Lenovo μπορεί να βγάλει τη μέρα μόνο με τη φόρτιση της προηγούμενης νύχτας.

Αν έχετε καταλήξει στη διάσταση των 8 ιντσών ως αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο, το Lenovo Yoga Tab 3 αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση. Τα χαρακτηριστικά του είναι καλά, η σχεδίαση με τον κύλινδρο μοναδική και η τιμή του ιδιαίτερα συμφέρουσα.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα