Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

TomTom Go 510

Φεβ 23 2016
Το TomTom Go 510 είναι μία συσκευή GPS που, όχι μόνο επιβιώνει μεταξύ των smartphones και tablets με navigation apps, αλλά καταφέρνει και να διακριθεί για τις ξεχωριστές και χρήσιμες δυνατότητές του.
TomTom Go 510
Είναι γεγονός πως ένας από τους χώρους που ένιωσε γρήγορα τον ανταγωνισμό από τα smartphones ήταν αυτός των συσκευών GPS. Με τα smartphones να μπορούν να δεχτούν apps από διάφορους κατασκευαστές, αλλά και να δίνουν δυνατότητες πλοήγησης μέσω δωρεάν εφαρμογών, οι συσκευές GPS έχασαν τη... λάμψη τους και περιορίστηκαν στα hi-end μοντέλα της κατηγορίας. Όμως, όλο αυτό το διάστημα, η ολλανδική TomTom δεν το έβαλε κάτω και, φέρνοντας κάποια από τα προηγμένα χαρακτηριστικά των hi-end σε πιο προσιτές συσκευές, κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας. Έτσι, το Go 510 έρχεται να απευθυνθεί σε όσους τους απασχολεί σοβαρά πώς να φτάσουν στον προορισμό τους στο μικρότερο δυνατό χρόνο!Το Go 510 είναι μια συσκευή GPS με οθόνη αφής διαγωνίου 5’’ που προσφέρει πλοήγηση με διαρκώς ανανεωμένους χάρτες, ειδοποίηση για κάμερες ελέγχου ταχύτητας, ενημέρωση για την κυκλοφορία στους δρόμους και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Το Go 510 είναι μια συσκευή GPS με οθόνη αφής διαγωνίου 5’’ που προσφέρει πλοήγηση με διαρκώς ανανεωμένους χάρτες, ειδοποίηση για κάμερες ελέγχου ταχύτητας, ενημέρωση για την κυκλοφορία στους δρόμους και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Η τοποθέτησή της βάσης του στο αυτοκίνητο γίνεται με τη γνωστή βεντούζα, ωστόσο βάση και συσκευή «συνδέονται» μέσω ενός απλού μαγνητικού μηχανισμού που επιτρέπει στη συσκευή να τοποθετείται και να αφαιρείται άμεσα από τη βάση, χωρίς να προβληματίζει.

Η οθόνη αφής επιτρέπει την ομαλή και άνετη χρήση των χαρτών και των λειτουργιών, αφού οι κινήσεις των δαχτύλων του χρήστη, όπως zoom, pinch και swipe, «μεταφράζονται» και εκτελούνται άμεσα από τη συσκευή. Το πιο βασικό όμως, είναι ότι μαζί με τη συσκευή παίρνετε δωρεάν εφ’ όρου ζωής δυνατότητα ανανέωσης των χαρτών, των καμερών ελέγχου ταχύτητας και της κίνησης των δρόμων. Σχετικά με τους χάρτες, η TomTom ανανεώνει πολύ συχνά τους χάρτες της και έτσι η συσκευή σας γνωρίζει σύντομα όλες τις αλλαγές του οδικού δικτύου ώστε να μη βρεθείτε ποτέ προ εκπλήξεων. Φυσικά, στους διεθνείς χάρτες που περιλαμβάνει το Go 510 περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, ενώ υπάρχει πάντα ελληνικό περιβάλλον και ελληνική φωνή για την εκφώνηση των οδηγιών πλοήγησης.Η τοποθέτησή της βάσης του στο αυτοκίνητο γίνεται με τη γνωστή βεντούζα, ωστόσο βάση και συσκευή «συνδέονται» μέσω ενός απλού μαγνητικού μηχανισμού που επιτρέπει στη συσκευή να τοποθετείται και να αφαιρείται άμεσα από τη βάση.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως, είναι η εφ’ όρου ζωής δυνατότητα ανανέωσης των καμερών ελέγχου ταχύτητας και της κίνησης των δρόμων (δωρεάν, όπως αναφέραμε), με τη δεύτερη να ανανεώνεται, όπως είναι φυσικό, σε πραγματικό χρόνο! Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η ανανέωση των δεδομένων γίνεται μέσω της σύνδεσης του Go 510 με το smartphone, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα επικοινωνίας του δεύτερου με το Internet. Ουσιαστικά, το Go 510 συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth και στη συνέχεια, κάνει χρήση των της σύνδεσης του smartphone, μία διαδικασία γνωστή και ως tethering.

Ειδικά στην περίπτωση της κίνησης των δρόμων, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού επηρεάζει τις οδηγίες πλοήγησης, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Η TomTom προσφέρει δεδομένα κίνησης για πάνω από 200 πόλεις του κόσμου, με την Αθήνα να περιλαμβάνεται σε αυτές (μόνη από τις ελληνικές πόλεις). Το καλύτερο φυσικά, είναι ότι αυτά τα δεδομένα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα με μεγάλη ακρίβεια, κάτι που σημαίνει πως καθώς προστίθενται στον υπολογισμό της διαδρομής οδηγούν σε ταχύτερη προσέγγιση του προορισμού.Η TomTom προσφέρει δεδομένα κίνησης για πάνω από 200 πόλεις του κόσμου, με την Αθήνα να περιλαμβάνεται σε αυτές.

Φυσικά, τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Go 510 δε σταματούν εδώ. Η συσκευή της TomTom σας ειδοποιεί ποια λωρίδα να ακολουθήσετε στους μεγάλους δρόμους ώστε να στρίψετε εγκαίρως εκεί που πρέπει χωρίς να εκπλαγείτε ξαφνικά. Δύο ακόμα χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι τα Tap & Go και Speak & Go. Το πρώτο σας επιτρέπει να ορίσετε τον προορισμό σας με ένα απλό άγγιγμα σε όποιο σημείο του χάρτη θέλετε, ενώ το δεύτερο σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τη συσκευή με τη φωνή σας, αλλά μόνο στα αγγλικά. Ένα ακόμα όμορφο στοιχείο, αλλά χωρίς εφαρμογή στην Ελλάδα, είναι η εμφάνιση κτιρίων σε 3D ώστε να τα αναγνωρίζετε καλύτερα.

Για όσους έχουν ένα βαρύ καθημερινό πρόγραμμα στο δρόμο, η TomTom προσφέρει την cloud υπηρεσία MyDrive. Ουσιαστικά, η υπηρεσία αυτή αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των άλλων συσκευών σας, των προτιμήσεων και του Go 510. Μπορείτε με την ησυχία σας να βρίσκετε και να μαρκάρετε τους καθημερινούς προορισμούς σας στο PC, το tablet ή το smartphone, να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους (μόνο για Αθήνα), να διατηρείτε λίστα αγαπημένων προορισμών και να εισάγετε τα δικά σας σημεία ενδιαφέροντος στο Go 510. Με όλα αυτά, το MyDrive εμφανίζεται ως πιο αποτελεσματικό σε σχέση με το οικοσύστημα χαρτών και πλοήγησης της Google.Μέσω του MyDrive, μπορείτε να βρίσκετε και να μαρκάρετε τους καθημερινούς προορισμούς σας στο PC ή το smartphone, να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους και να εισάγετε τα δικά σας σημεία ενδιαφέροντος στο Go 510.

Όσον αφορά στην ίδια τη συσκευή, εκτός από την οθόνη των 5’’ (480x272, 16:9) και την υποστήριξη Bluetooth για σύνδεση με το smartphone, το Go 510 διαθέτει μπαταρία που του προσφέρει αυτονομία δύο ωρών, εσωτερική μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτες microSD. Το πάχος της συσκευής είναι μόλις 2,2 εκατοστά, ενώ το βάρος φτάνει τα 235 γραμμάρια.

Αν πραγματοποιείτε αρκετές άγνωστες διαδρομές, το TomTom Go 510 προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που σας δίνει μία εφαρμογή για το smartphone ή το tablet. Η χρήση δεδομένων κίνησης και το MyDrive είναι μόλις δύο από τα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα κάνουν τις διαδρομές σας πολύ καλύτερες.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα