Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

6 mobile apps για συσκευές iOS και Android για απομακρυσμένη εκτύπωση

Φεβ 28 2017
Οι εφαρμογές απομακρυσμένης εκτύπωσης για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα σας.
6 mobile apps για συσκευές iOS και Android για απομακρυσμένη εκτύπωση
Τα περισσότερα mobile printing apps συνδέονται άμεσα σε υπηρεσίες cloud, σε hosting sites ή ακόμη και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη εκτύπωση απευθείας από το smartphone ή το tablet από όπου κι αν βρίσκεστε, με ένα κλικ. Όταν αναζητάτε ένα mobile printing app, είναι σημαντικό η εφαρμογή, όχι μόνο να καλύπτει τις ανάγκες σας (σε ό,τι αφορά τις λειτουργίες που προσφέρει), αλλά και να είναι συμβατή με τον εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές είναι συμβατές με συγκεκριμένες μάρκες δικτυακών εκτυπωτών. Ωστόσο, υπάρχουν και apps που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε εκτυπωτή εντός εμβέλειας. Αυτές οι εφαρμογές επικοινωνούν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και δεν υπάρχει ανάγκη για εγκατάσταση drivers ή εξωτερικού hardware, όπως συμβαίνει με τα PCs. Επίσης, ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν ακόμη και επιλογές σάρωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο έχουν στα χέρια τους, προσφέροντας τους ακόμη μεγαλύτερη φορητότητα.

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει μια σειρά από printing apps για iOS και Android με διαφορετικές λειτουργίες και επιλογές προσβασιμότητας. Μένει μονάχα να επιλέξετε αυτή που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Epson iPrint (Android, iOS)


Με την εφαρμογή Epson iPrint θα μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε - από τη φορητή σας συσκευή - σε μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτών Epson. Χρησιμοποιώντας WiFi, το εν λόγω mobile app μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση, σκανάρισμα και αποστολή επιλεγμένων εγγράφων. Και όλα αυτά, με ένα απλό άγγιγμα του δακτύλου. Επιπλέον, το Epson iPrint διαθέτει συμβατότητα για διάφορα προϊόντα του Microsoft Office, όπως Word, Excel και PDF, καθώς και ιστοσελίδες, οι οποίες μπορούν να εκτυπωθούν απευθείας από τη φορητή συσκευή σας. Η εφαρμογή αυτή υποστηρίζει, επίσης, υπηρεσίες cloud όπως Dropbox, Box, Evernote και Google Docs.

HP All-in-One Printer Remote (Android, iOS)


H εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote από την Hewlett Packard, αξιοποιεί τη φορητή συσκευή σας για να διαχειριστεί ψηφιακά και φυσικά έγγραφα αποτελεσματικά. Το εν λόγω mobile printing app σας επιτρέπει να σκανάρετε έγγραφα και στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε σε δημοφιλείς υπηρεσίες cloud. Για τη λειτουργία scanner, αξιοποιείται η κάμερα της συσκευής, ενώ μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενο που έχετε σκανάρει, με επιλογές «mobile upload» για iCloud, Box, Dropbox, Evernote, Google Drive, ακόμα και Facebook.

Lexmark Mobile Print (Android, iOS)


Το Lexmark Mobile Printing app σας επιτρέπει να στέλνετε έγγραφα και εικόνες απευθείας σε μία συσκευή Lexmark που είναι συνδεδεμένη με το οικιακό ή το επαγγελματικό σας δίκτυο. Όταν θέλετε να εκτυπώσετε, απλά χρησιμοποιείτε την εφαρμογή: επιλέγετε έναν εκτυπωτή είτε μέσω της αναζήτησης δικτύου, ανεύρεση QR Code, ή εισάγοντας τη διεύθυνση ΙP του εκτυπωτή, το όνομα κεντρικού υπολογιστή (hostname) ή τη διεύθυνση URL. Το Lexmark Mobile Printing app σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης (π.χ. να ορίσετε αριθμό αντιγράφων, αριθμό σελίδων ανά όψη κ.λπ.) για κάθε εργασία εκτύπωσης.

PrintJinni – Universal Print (Android, iOS)


To PrintJinni mobile printer app είναι μια πραγματικά ισχυρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε έγγραφα και εικόνες από τη φορητή συσκευή σας. Η εφαρμογή προσφέρεται δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία προκειμένου να συνεχίσετε να την χρησιμοποιείτε μετά τη δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Σας επιτρέπει να ανακτήσετε εκτυπώσιμο περιεχόμενο από διάφορα web hosting sites και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενο σας στο διαδίκτυο και φυσικά να το εκτυπώσετε μέσω οποιουδήποτε συμβατού εκτυπωτή, αφού το PrintJinni mobile printer app υποστηρίζει πάνω από 1000 μοντέλα laser, all-in-one, photo και inkjet εκτυπωτών των HP, Dell, Epson, Samsung, Lexmark, Xerox, Ricoh, OKI και πολλών άλλων κατασκευαστών. Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή για προεπισκόπηση περιεχομένου στο Microsoft Office, σαν να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας υπολογιστή χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε πρόσθετου λογισμικού ή υλικού. Μπορείτε να εκτυπώσετε ακόμα και επιλεγμένο κείμενο, χρησιμοποιώντας την επιλογή Paste Board για γρήγορη εκτύπωση, ενώ βρίσκεστε σε μια ιστοσελίδα. Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις των εκτυπωτών σας και επωφεληθείτε από το πλήθος χαρακτηριστικών του PrintJinni mobile printer app.

Samsung Mobile Print (Android, iOS)


Εκτυπώστε, σκανάρετε ή στείλετε fax μέσω ασύρματης σύνδεσης από το smartphone ή το tablet σας ή από οποιαδήποτε άλλη υποστηριζόμενη συσκευή Android και iOS σε σχεδόν οποιοδήποτε εκτυπωτή laser της Samsung. Το Samsung Mobile Print app παρέχει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ή να στείλετε fax διάφορα ψηφιακά περιεχόμενα, όπως έγγραφα Office, PDF, εικόνες, emails, ιστοσελίδες ή ακόμα και περιεχόμενο από μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε.

Brother iPrint&Scan (Android, iOS)


Με το Brother iPrint&Scan μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε και να σκανάρετε φωτογραφίες, έγγραφα, ιστοσελίδες και emails. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και σας επιτρέπει να εκτυπώσετε και να σκανάρετε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας την κάμερα της φορητής συσκευής σας. Χρησιμοποιήστε το τοπικό ασύρματο δίκτυο σας για να συνδέσετε τη συσκευή σας σε έναν εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα Brother.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα