Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Δωρεάν iOS και Android apps για τους λάτρεις του κρασιού

Φεβ 10 2017
Μυημένοι ή αρχάριοι οινόφιλοι, αξιοποιήστε το smartphone ή το tablet σας για να κάνετε την επιλογή κρασιού ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που θα σας οδηγήσει στην απόλαυση!
Δωρεάν iOS και Android apps για τους λάτρεις του κρασιού
Είτε είστε ενθουσιώδεις και επιζητάτε ξεχωριστά κρασιά ή απλά θέλετε να πετύχετε αρμονικό συνδυασμό κρασιού φαγητού, τότε τα παρακάτω wine apps για iOS και Android θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική επιλογή.

Delectable (Android , iOS)


Η εφαρμογή Delectable σας επιτρέπει να αντλήσετε βαθμολογίες, σχόλια και γευστικές σημειώσεις από μια φωτογραφία της ετικέτας του κρασιού. Μπορείτε, επίσης, να κρατήσετε ένα προσωπικό ημερολόγιο των αγαπημένων κρασιών σας με τις δικές σας σημειώσεις γευσιγνωσίας. Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει ένα εργαλείο αναζήτησης, επιτρέποντάς σας να επισημάνετε φίλους και τοποθεσίες για να θυμηθείτε πού έχετε δοκιμάσει ένα συγκεκριμένο κρασί. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα newsfeeds από κορυφαίους sommeliers, οινοποιούς και άλλους επαγγελματίες του κρασιού.

Vivino (Android, iOS)

 

Ακόμη ένα wine companion app, το Vivino έρχεται με σύστημα αναγνώρισης των ετικετών που μπορεί άμεσα να εμφανίσει πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο κρασί με κριτικές, αξιολογήσεις και γευστικές σημειώσεις. Σε περίπτωση που η εφαρμογή δεν μπορεί να εντοπίσει αυτόματα ένα συγκεκριμένο κρασί, τότε αναλαμβάνει η ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων του Vivino, η οποία θα το εντοπίσει για εσάς σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εκτός από τη σάρωση ετικετών, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε μια βάση δεδομένων της εφαρμογής με αξιολογήσεις κρασιών, να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους κρασιά, να πάρουν συστάσεις για τα κρασιά μέσα από το app και να μάθουν από πού να αγοράσουν κρασιά σε κοντινή απόσταση. Στα πιο προχωρημένα επίπεδα της εφαρμογής περιλαμβάνεται μια επιλογή διαχείρισης κελαριού και γρήγορος εντοπισμός των αγνώστων ετικετών κρασιού που μπορείτε να σκανάρετε. Ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό του Vivino, είναι η δυνατότητα να σκανάρετε τη λίστα κρασιών ενός εστιατορίου και να πάρετε όλες τις πληροφορίες για κάθε κρασί.

Hello Vino (Android, iOS)


To Hello Vino app απευθύνεται σε όσους αγοράζουν κρασί σε συχνή βάση και έρχεται με λειτουργία σαρωτή ετικετών, προσωπικό ημερολόγιο αγαπημένων κρασιών και με υποστήριξη φωνητικών εντολών για αντιστοιχίες κρασιού / φαγητού. Απλά πείτε «Hello Vino» και το είδος φαγητού, και η εφαρμογή θα συστήσει γευστικές ποικιλίες κρασιού που ταιριάζουν με το γεύμα σας ή την περίσταση. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις διάφορες ποικιλίες κρασιού ή/και για δημοφιλείς γευστικούς συνδυασμούς.

Drync (Android, iOS)


Το Drync app σας επιτρέπει να φωτογραφήσετε μια ετικέτα κρασιού και να μάθετε άμεσα τη διαθεσιμότητα, την τιμή του, γευστικές σημειώσεις, περιγραφές και αξιολογήσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δικές σας σημειώσεις. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κρασιά, ακόμη και να τα παραγγέλνουν online μέσα από την εφαρμογή. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορείτε να ανακαλύψετε νέα κρασιά με βάση τις συστάσεις των φίλων σας ή τη μέσω της διαθέσιμης μηχανής αναζήτησης.

Wine-Searcher (Android, iOS)


Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Wine-Searcher εστιάζει καθαρά στην αναζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε κρασιά με βάση το όνομα ή απλά φωτογραφίζοντας την ετικέτα και να λάβετε μια πληθώρα πληροφοριών, όπως αξιολογήσεις, ποικιλίες σταφυλιών και κριτικές από επαγγελματίες του χώρου. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η τεράστια βάση δεδομένων, μέσα από την οποία μπορείτε να βρείτε εύκολα από που να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο εκλεκτής ποιότητας κρασί, αλλά και το πιθανό κόστος αγοράς του. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν προσωπικό ημερολόγιο αγαπημένων κρασιών, γευστικές σημειώσεις για μια ποικιλία από άλλα ποτά (όπως ουίσκι, ρούμι κ.λπ.), ενώ αξιοποιεί το GPS της συσκευής για να σας προτείνει το πλησιέστερο κατάστημα σε εσάς.

Plonk (Android, iOS)


Το Plonk wine app έρχεται με εύχρηστο περιβάλλον χρήσης και social χαρακτηριστικά για πολλές ποικιλίες σταφυλιών και κρασιού απ’ όλο τον κόσμο. Στον πυρήνα της, η εφαρμογή προσφέρει έναν απλό οδηγό για ποικιλίες και γευστικές αντιστοιχίες κρασιού / φαγητού, με ένα σύντομο ερωτηματολόγιο για να βοηθήσει στις συστάσεις. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιραστούν «στιγμές κρασιού», που τους επιτρέπει να καταγράψουν φωτογραφίες και σημειώσεις για το τι κρασί έπιναν και σε ποιο μέρος, και να τα μοιραστούν μέσα από το app ή μέσω των αγαπημένων τους κοινωνικών δικτύων.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα