Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Οι καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος οθόνης για Android

Φεβ 02 2017
Εάν δεν σας αρέσει η οθόνη κλειδώματος του smartphone σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε μία άλλη της αρεσκείας σας, αφού το Android είναι το πιο παραμετροποιήσιμο OS στον κόσμο.
Οι καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος οθόνης για Android
Η οθόνη κλειδώματος του Android έχει υποστεί πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια - τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας, όσο και σε επίπεδο εμφάνισης - οι οποίες βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης. Παρ' όλα αυτά, όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν επίσης πολλά lock screen apps στο Play Store που προσφέρουν ακόμη περισσότερες ευκολίες. Έτσι, εάν δεν σας εξυπηρετεί πλέον η οθόνη κλειδώματος της Android συσκευής σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις παρακάτω ενδιαφέρουσες εφαρμογές.

AcDisplay


To AcDisplay είναι λίγο πολύ ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής των lock screen apps μέχρι στιγμής. Διαθέτει μινιμαλιστικό design με ένα «σκοτεινό» φόντο και σας εμφανίζει όλες τις τελευταίες ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Έρχεται επίσης με ενεργή λειτουργία (Active mode), χρησιμοποιεί τους αισθητήρες για να «ξυπνήσει» τη συσκευή σας όταν τη χρειάζεστε, λίστα αποκλεισμών, ειδοποιήσεις χαμηλής προτεραιότητας, δυναμικό φόντο, και πολλά άλλα. Πρόκειται για μία σταθερή εφαρμογή και αξίζει μια δοκιμή.

Alarm Anti Theft Screen Lock


Το Alarm Anti Theft Screen Lock είναι ένα υβρίδιο μεταξύ security app και lock screen app. Όταν είναι ενεργοποιημένο, όποιος προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τη συσκευή σας και αποτυγχάνει, τότε… έμπλεξε άσχημα, καθώς ενεργοποιείται ένας δυνατός συναγερμός ώστε να ειδοποιηθείτε ότι κάποιος «πειράζει» τη συσκευή σας. Η εφαρμογή είναι αρκετά «old school» σε επίπεδο σχεδιασμού, σε σχέση με τα σημερινά πιο σύγχρονα UI, ωστόσο θα είσαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται κανείς να «ψάξει» το smartphone ή το tablet σας χωρίς την άδεια σας, ενώ προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

GO Locker


Το GO Locker είναι μακράν το πιο δημοφιλές lock screen app σε αυτή την λίστα, καθώς είναι εγκατεστημένο σε σχεδόν 100 εκατομμύρια συσκευές με λειτουργικό Android. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει μεγάλη γκάμα θεμάτων, όπου τα περισσότερα από αυτά υπάρχουν σε δημοφιλείς συσκευές. Επιπλέον, έρχεται με συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος, και με δυνατότητα να διαβάζετε μηνύματα κειμένου κατευθείαν από την οθόνη κλειδώματος.

Holo Locker


Το Holo Locker είναι μια πολύ απλή και γρήγορη εφαρμογή κλειδώματος οθόνης που λειτουργεί και μοιάζει σε επίπεδο περιβάλλοντος χρήσης σχεδόν όπως ακριβώς η οθόνη κλειδώματος των παλαιότερων εκδόσεων Android Jelly Bean και Kit Kat. Με λίγα λόγια, το Holo Locker app είναι απλό, όμορφο, ενώ δεν πρόκειται να «πιάσει» χώρο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας.

Locker Master


Με διαδραστικά live wallpapers και μεγάλο εύρος οπτικών θεμάτων, το Locker Master είναι μια από τις πιο όμορφες εφαρμογές κλειδώματος σε αυτή τη λίστα. Επίσης, σας προσφέρει διάφορους τρόπους κλειδώματος / ξεκλειδώματος, όπως ίδιο μοτίβο με αυτό του iOS 7, PIN unlock, καθώς και ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, ενώ έρχεται και με ενσωματωμένο φακό. Ακόμη, υπάρχει ένας DIY editor που σας επιτρέπει να συνθέσετε τη δική σας οθόνη κλειδώματος με μια ποικιλία διαθέσιμων επιλογών. Το Locker Master προσφέρεται εντελώς δωρεάν και αξίζει να το δοκιμάσετε.

Next Lock Screen


To Next Lock Screen είναι μία από τις εφαρμογές που έχει δημιουργήσει η Microsoft για το λειτουργικό Android και προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Έρχεται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και πολλές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να κάνετε πολλά πράγματα χωρίς να ξεκλειδώσετε την οθόνη, όπως να απαντήσετε σε ειδοποιήσεις και να πραγματοποιήσετε κλήσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις εφαρμογών και να ελέγξετε τα email. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει ξεκλείδωμα μέσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (στις υποστηριζόμενες συσκευές), καιρικές συνθήκες και αναπαραγωγή μουσικής. Τέλος, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή, ώστε να ανανεώνονται καθημερινά οι ταπετσαρίες, για να μην βαριέστε ποτέ.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα