Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Πώς να λειτουργήσετε το PS4 Remote Play σε Windows PC και Mac

Φεβ 09 2017
Με την εφαρμογή Remote Play για PC και Mac, μπορείτε να μεταδίδετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια PS4 στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας.
Πώς να λειτουργήσετε το PS4 Remote Play σε Windows PC και Mac
Τα videogames έχουν γίνει πλέον mainstream οικιακή ψυχαγωγία, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να ξεκλέβουμε λίγο χρόνο για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια στην αγαπημένη μας κονσόλα. Τι γίνεται όμως, όταν στο σαλόνι υπάρχει μόνο ένα οικιακό σύστημα και μία τηλεόραση; Εάν είστε κάτοχοι PS4, μάλλον ήδη γνωρίζετε ότι με την εφαρμογή Remote Play μπορείτε να συνεχίσετε το ίδιο παιχνίδι στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Ας πούμε ότι κάποιο μέλος της οικογένειας σας θέλει να παρακολουθήσει τηλεόραση, ενώ εσείς πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσετε την αναζήτηση του θησαυρού του Avery στη νέα περιπέτεια του Nathan Drake (Uncharted 4). Δεν χρειάζεται να διακόψετε την διασκέδαση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το DualShock 4 controller στη θύρα USB του υπολογιστή σας και να συνεχίσετε το παιχνίδι! Το PS4, η αρχική οθόνη, τα παιχνίδια σας και πολλά άλλα θα μεταδίδονται σε ροή μέσω του οικιακού δικτύου σας. Η κονσόλα αναλαμβάνει όλο το «φορτίο» για την αναπαραγωγή των games, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε ισχυρό σύστημα για να streamάρετε τα παιχνίδια του PS4. Μάλιστα, τα βήματα για να κάνετε τη σχετική ρύθμιση είναι λίγα και απλά!Η λειτουργία PS4 Remote Play σας επιτρέπει να streamάρετε τα παιχνίδια του PS4 σε Windows PC και Mac, καθώς επίσης σε PS Vita, PlayStation TV και συσκευές Sony Xperia.

Πριν ξεκινήσουμε, ας δούμε τι απαιτείται για τη λειτουργία PS4 Remote Play:

Windows PC (ελάχιστες απαιτήσεις)
Λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 (32bit/64bit) ή Windows 10 (32bit/64bit), Επεξεργαστής Intel Core i5-2450M 2.50 GHz ή ανώτερο, 100MB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, 2GB RAM, Οθόνη με ανάλυση 1024 x 768, Κάρτα ήχου,Θύρα USB

Mac
Λειτουργικό σύστημα OS X Yosemite ή OS X El Capitan, Επεξεργαστής Intel Core i5-520M 2.4 GHz ή ανώτερο, 40MB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, 2GB RAM, Θύρα USBΜε το Sony DualShock 4 PC Wireless Adapter μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα με το Windows PC σας το εκπληκτικό χειριστήριο του PlayStation 4 και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια όπως ποτέ πριν.

Αφού λοιπόν βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι συμβατό με τη λειτουργία Remote Play, ακολουθείστε τον παρακάτω οδηγό:

1. Ενεργοποίηση ως κύριου PS4
Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το PS4 ως κύρια κονσόλα στο λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ακόμα τη σχετική ρύθμιση: Από το μενού της κονσόλας, επιλέξτε [PSN] > [Activate as Your Primary PS4] [Ενεργοποίηση ως κύριου PS4] > [Activate] [Ενεργοποίηση].

2. Ενεργοποίηση Remote Play
To επόμενο βήμα είναι να ενεργοποιήσετε το Remote Play μέσα από το μενού του PS4. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις σύνδεσης και στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

3. Εγκατάσταση Remote Play στον υπολογιστή σας
Ενεργοποιήστε το PS4 ή θέστε το σε «Λειτουργία αδράνειας» και έπειτα κατεβάστε την εφαρμογή PS4 Remote Play στον υπολογιστή σας (επιλέξτε λειτουργικό Windows PC ή Mac). Ο client θα κατέβει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού ο όγκος των αρχείων για Windows PC και Mac είναι μόλις 17ΜΒ και 6ΜΒ αντίστοιχα. Ξεκινώντας την εγκατάσταση, θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, ίσως σας ζητηθεί να κατεβάσετε επιπρόσθετο λογισμικό – για την εγκατάσταση του Remote Play. Απλά, ακολουθείστε τις on-screen οδηγίες.

4. Συνδέστε το DualShock 4 στον υπολογιστή
Συνδέστε το DualShock 4 στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB, ή, εάν είστε κάτοχος Windows PC, μπορείτε να προμηθευτείτε τον DualShock 4 PC Wireless Adapter για ασύρματη σύνδεση. Ασφαλώς, η εμπειρία θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική.

5. Εκκίνηση Remote Play
Ανοίξτε την εφαρμογή PS4 Remote Play στον υπολογιστή σας και πατήστε "Start" (Έναρξη). Έπειτα, συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Sony Network Entertainment.

6. Ρύθμιση Remote Play για καλύτερη απόδοση
Για να μπορέσετε να απολαύσετε τα παιχνίδια σας χωρίς «κολλήματα», συνιστάται ταχύτητα σύνδεσης (upload και download speeds) τουλάχιστον 5Mbps, ενώ, για ακόμα πιο σταθερό streaming, προτιμήστε ενσύρματη σύνδεση τόσο για το PS4 όσο και για τον υπολογιστή σας. Εάν δεν έχετε γρήγορη σύνδεση: στις ρυθμίσεις του Remote Play, στην ενότητα [Resolution], επιλέξτε [Standard (540p)] ή [Low (360p)] και για [Frame Rate], επιλέξτε [Standard].

Είστε έτοιμοι! Τώρα μπορείτε να αφήσετε τους άλλους να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους σειρά στην τηλεόραση και εσείς να συνεχίσετε... την αναζήτηση του θησαυρού.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα