Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Walkie Talkie Motorola TLKR Τ41

Φεβ 27 2017
Απλό, μικρό και εύκολο στη χρήση από όλη την οικογένεια, στην παραλία, στο δάσος, ή απλά όταν παίζουν τα παιδιά στο πάρκο, το Motorola Τ41 είναι ο τέλειος τρόπος για να επικοινωνείτε όταν είστε έξω.
Walkie Talkie Motorola TLKR Τ41
Το Motorola TLKR Τ41 είναι ένα απλό, μικρό και εξαιρετικά εύχρηστο σετ ασύρματων πομποδεκτών τύπου PMR446. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, χωρίς να απαιτείται κανενός είδους άδεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βγάλετε από τη συσκευασία, να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και να ξεκινήσετε να εκπέμπετε. Τόσο απλά!Τα walkie talkie τύπου PMR446 (Personal Mobile Radio) βρίσκονται στο εύρος των UHF και συγκεκριμένα στην ζώνη 446.0 MHz έως 446.1 MHz, οπότε δεν απαιτείται κανενός είδους άδεια για τη χρήση τους.

Με βάρος μόλις 74 γραμμάρια και μέγεθος 5x13,4x2,9 εκατ., είναι τα ιδανικά walkie talkies για ελεύθερη και δωρεάν επικοινωνία στην πόλη, στις εξορμήσεις και τις εκδρομές με την οικογένεια ή την παρέα μας στο δρόμο, στο βουνό ή την θάλασσα, ενώ χρησιμοποιούνται εύκολα ακόμα και από παιδιά. Επιπλέον, διαθέτει λουράκι μεταφοράς, ενώ μπορείτε να το τοποθετήσετε πολύ εύκολα στην ζώνη με κλιπ για να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Έτσι, μπορείτε να κρατάτε επαφή με όλα τα μέλη της οικογένειας όπου και αν βρίσκεστε και, φυσικά, χωρίς καμία χρέωση.

Το Motorola TLKR Τ41 είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που αναγράφει λεπτομέρειες σχετικά με την ένταση του ήχου, το επίπεδο της μπαταρίας και το κανάλι ομιλίας. Επιπλέον, διαθέτει 8 διαφορετικά κανάλια ομιλίας για δωρεάν επικοινωνία είτε σε εξωτερικούς είτε σε εσωτερικούς χώρους, ενώ έρχεται με εμβέλεια 4 χιλιόμετρα (σε ανοιχτό χώρο - εξαρτάται από τη μορφολογία του εδάφους) για να κρατάτε επαφή ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις.Πολύ εύκολα στη χρήση, ελαφριά και με μικρό μέγεθος, τα Motorola TLKR Τ41είναι τα ιδανικά walkie talkies για ελεύθερη και δωρεάν επικοινωνία στην πόλη, στις εξορμήσεις και τις εκδρομές με την οικογένεια ή την παρέα μας στο δρόμο, στο βουνό ή την θάλασσα.

Με τα νέα walkie talkies της Motorola δεν πρόκειται να χάσετε ποτέ επαφή με το φίλο, το συνεργάτη, την οικογένεια, την ομάδα, ή την οικογένεια σας, καθώς, εκτός από την εξαιρετική τους εμβέλεια, λειτουργούν με τρεις μπαταρίες ΑΑΑ οι οποίες διαρκούν περίπου 16 ώρες. Όλα τα παραπάνω, καθιστούν το Motorola TLKR Τ41 μια προσιτή και αξιόπιστη λύση για όλους, από τον αρχάριο μέχρι τον επαγγελματία. Το Motorola TLKR Τ41 έρχεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές και συγκεκριμένα σε μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και ροζ.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα